Siğil ?

Darkness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
26
0
Merhabalar yaklasik bir yildir elimde siğil var 2 tane bir türlü geciremedim doktora gittim yaktirdim verrutol kullandim çeşitli kremler kullandim ceviz yagi incir sütü herseyi denedim yok gecmiyor en son sarimsak sürdüm 10 gun boyunca kayboldu gibi oldu kabuk bagladi şimdi gene cikiyor gibi bu lanet illet şeyden nasil kesin olarak kurtulabilirim deneyimli olanlar bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun kafayi yicem artik mirmirmirmir

arkadasım benım de ayagımda var doktor ılk olarak verrutol verdı kullandım gectı ama ılacı bıraktıktan hemen sonra gene cıktı aynı yerlerde ve dahada genıs ve coktular.. sarımsagı kullandım ama ayagım su topladı ve gunlerce sızladı..ben bırde ıcıne aspırın ezmıstım parmagıma sarmadan evvel aspırının ıcınde yakıcı bırsey varmıs ..sımdı de cevız yagı aldım suruyorum ve pek gececegını sanmıyorum acıkcası cunku baya baya zeytınyagı gıbı bırsey ne yakıyor ne kurutuyor nasıl gecırecekkı..genede bı umut surmeye devam edıcem ...umarım sende sıfa bulursun ..okutmayı denedın mı???

2 kere okuttum bi değişme olmadi :KK43: ceviz yagini alirken sormustum siğille alakasi yok deriyi yeniler demişlerdi yinede 15 gun kullandim bi sonuc vermedi feslegen i denicem şimdi bide bakalim

ben ceviz yagını usanmadan kullandım ve ayagımın derısını kaldırdı ve soydu.. sıgıller ı de bu arada soydu tabı... halen soyulma devam edıyor bılmıyorum n olur akıbetı kolay gelsın allah sıfa versın arkadasım

X