Siğil

Aglayanpatates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
67
22
3
25
Herkese merhaba arkadaşlar

Geçen hafta vajinamın iç kısmında farkettiğim pütürcükler nedeniyle doktora gittim(artıyordu) doktor siğil dedi ve bakar olduğum için hpv testi yapmadı aldara krem verdi bir tane mantar kremi verdi gönderdi çokta ilgili değildi(küçük bir şehirde yaşıyorum) doktora sorduğum sorular da hep havada kaldı. Reçeteye de herpes yazmış, görüntü herpes benzemiyor. Siğiller de iyice içe doğru yayıldı açıkçası insan korkmuyor değil bu durumda olan, hpv atlatan ya da siğillerle baş etmiş belki birine rastladım, ne yaptınız, nasıl atlattınız. Öbür hafta başka bir doktora gideceğim

Hpv geçirmedim ama tekrar Dr a gitmek için bir hafta beklemeyin bence. Siğiller bildiğim kadarıyla nemli bölgede çok hızlı yayılıyorlar. O kadar zaman kaybı daha sonrasında başetmenizi zorlaştırabilir. Randevu yoksa özel hastaneye gidin.

Şansıma regl oldum siğil için verdiği kremi kullanacağım bakalım

Şansıma regl oldum siğil için verdiği kremi kullanacağım bakalım
Bildiğim kadarıyla hpv cinsel yolla bulaşıyor . Cinsel olarak bir temasta veya bir münasebette bulunmadıysanız öpüşmek vs dahil. Diğer yollarla ( umumi tuvalet , başkasının eşyası veya çamaşırı vs.) bulaş çok düşük bir ihtimal diye biliyorum. Eğer cinsel birliktelik yoksa içiniz rahat olsun derim. Tabi şüpheleriniz en kısa zamanda bir doktor ile paylaşın. Ne olur ne olmaz

Siğiller için kadın hastalıkları doktoruna gittim evet siğil dedi yanındaki hemşire hpv için test yapacak mıyız dediğinde hayır dedi, herpes yazmış hastalık olarak ama hiç benzemiyor aldara krem yazıp gönderdi tedavi sürecinden de pek bahsetmedi 1 haftada iyice içe doğru artmaya başladığını görünce korkmadım değil, yorumun için çok teşekkür ederim

Baktıklarında hpv olup olmadığını anlıyorlar zaten elle muayenede eğer şüphesi varsa teste ihtiyaç duyar. Sigara kullanımı , bağışıklık sisteminizdeki zayıflıklar arttırabilir bir çok sebebi var bu siğillerin inşallah en kısa zamanda geçer . Rica ederim

Uçuğa benziyor mu o da kabartı şeklinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…