- 31 Ocak 2013
- 78
- 19
-
- Konu Sahibi girlpowerrr
Tabiki :) Zaten diyetisyen ve spor hocamla çalışıyorum ama bir boğa burcu olarak yemeğe fazla düşkünüm sanırım :)Bağışıklığımız muhtemelen uygun olmayan diyet sebebi ile düşmüştür
Bağışıklığınızı toplayın önce diyeti de uzman eşliğinde rahatsızlıklarınızı vs belirterek devam ettirin
Bence siğilin okutulunca geçmesiyle ilgili de bir araştırma yapmalılar:) çünkü gerçekten okutunca geçiyorHer şeye son derece bilimsel yaklasirim, hurafeden nefret ederim ama işte su siğil olayı çok ilginç. Doktor tedavisiyle gecmedi benimki mesela, ayagimdaydi. Nazar degil virüs kaynaklıAma cozumu igde dikeni batırıp okutmakta buldum. Çok ilginç ya. Acaba igde dikeninde bulunan bir madde sebebiyle mi iyilesti?
Merhaba,
1. Büyük harfle yazmayın. Hem bağıyormuşsunuz gibi oluyor hem de okuması çok zor.
2. Kemik ilikli sularla yapılmış yemekler yerseniz, hem doğal kolajen almış olursunuz, hem bağışıklığınız için 10 numara 5 yıldız.
3 Kolajen takviyesi alanlar ne kullanıyor merak ettim? Hangi marka? En iyi ihtimalle tavuk iliğindendir o, o tavuk doğal mı ya da ürün helal mi gibi endişelerim olurdu benim.
MERHABA :)
Lütfen sizde rakam belirterek alt alta yazmayın.EMİR KİPİNİ anımsatıyor hiç hoş değil.Bir diğer husus ise kemik ilikli şeyleri keşke tüketebilsem.Ancak maalesef et yerken bile çok seçiciyim.Etin yağlı kısımlarını vs yiyemiyorum.Gariptir belki ama bana içim fazla almıyor sanki tiksiniyorum.
İYİ GÜNLER
Her şeye son derece bilimsel yaklasirim, hurafeden nefret ederim ama işte su siğil olayı çok ilginç. Doktor tedavisiyle gecmedi benimki mesela, ayagimdaydi. Nazar degil virüs kaynaklıAma cozumu igde dikeni batırıp okutmakta buldum. Çok ilginç ya. Acaba igde dikeninde bulunan bir madde sebebiyle mi iyilesti?
Lütfen sizde rakam belirterek alt alta yazmayın.EMİR KİPİNİ anımsatıyor hiç hoş değil.Bir diğer husus ise kemik ilikli şeyleri keşke tüketebilsem.Ancak maalesef et yerken bile çok seçiciyim.Etin yağlı kısımlarını vs yiyemiyorum.Gariptir belki ama bana içim fazla almıyor sanki tiksiniyorum.
İYİ GÜNLER
Diyetten mi bunlar?
Bu aslında sizin diyet anlayışınıza bağlı. :) :*Diyetten mi bunlar?
İYİ GÜNLER
ahahah. Ne kadar güzel bir kolajen öyle. BA-YIL-DIM! :))Kolajen kilo aldırmaz takviye olarak alabilirsiniz ama ben şahsen bildiğimiz jelibonu tercih ediyorum kolajen kaynağı olarak.
Tatlım bizde burada makale yazmıyoruz ki.Ben kısa ve öz vurgulamak adına büyük yazdım.Ayrıca fazla kurcalamak ta tercih çizgisini aşıyor bence.Önemli olan burada konuda ki PROBLEM! Ha ama büyük yazılmış ama küçük yazılmış.Bence KONUYA odaklanmak daha mantıklı değil mi? Yazan benim ben o kadar takmadım ayol.Sıkmayın canınızı böyle şeylere...Buarada numaralandırma bazen düşünceleri kolay toparlama açısından verimli oluyor ama büyük yazma cidden genel yazılı iletişimde bağırma yerine geçer. Yanlış bilmiyorsam forumda yasak hatta o yüzden.
ahahah. Ne kadar güzel bir kolajen öyle. BA-YIL-DIM! :))
ama incelemek lazım her markanınki değil
bazılaırnda bitkisel bazılarında hayvansal jelatin var hayvansal olanını alacaksın
bu arada kolu kırılan 60 yaşındaki anneme doktor tavsiyesidir bu
ben de uygun yerlerde anlatırım bol bol