Siğil tedavisinde alternatif tıp

braz geç gördüm canım yazını ben şunuda denedim aynı anda kan bagım olmayan birinden haberi olmadan bir çimdik tuz çaldım hemen suyun altına tutup 3 ihlas 1 fatiha okudum .birkaç gün sonra yeni ayı gördügüm zaman giydigi ayakkabısını gene aynı sureyi okuyarak sigillerin üzerine sürdüm yeni aya bakarak birde annem girit kabagını üç gün okuyup astı o kurudukça sigiller geçermiş .başta inanman gerek hangisi faydalı oldu bilmem ama çocugumun yüzü tertemiz oldu izi bile kalmadı

mehaba
geçen yaz yüzümdeki tüm siğillere incir sütü sürtüm 2 hafta boyunca.bi cuma sabahı yaprakları aldım sürdüm ihlas ve fatiha okuyup astım. yaprak kurumaya başladı 2 haftada yok oldu hepsi çok mutluyum şimdi.şimdi ayağımda da çıktıyazı beklemeliyim :KK70:

İşaret parmağımdaki bir siğili ne yaptıysam geçirememiştim, siğil ilaçları ile bir süre geçiyordu sonra tekrar çıkıyordu. Siğil ilacı kullandığım bir dönemde yara haline gelmişti parmağım İsveç Şurubunu keşfettim o zaman, bir pamuğa döküp üzerine koydum,geçene kadar devam ettim. Çok şükür kurtuldum bir daha da çıkmadı.

Burada konuyla ilgili güzel bir tedavi yönteminden bahsediliyor. Dilerseniz bir göz atın >> xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
siğil kendiliğinden geçebilmektedir ama insanın bağışıklık sistemiyle ilgilidir yani kendiliğinden geçtiği halde yine tekrar çıkabiliyor.başıma geldi çok şükür geçti.
siğil tedavisi üzerine bilgi almak için bu adreste bulunan bitkisel yöntemlerle siğil nasıl geçer makalesinden faydalanabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar siz konuyu açalı baya olmuş ama belki birine faydam olur diye yazmak istiyorum. ayağımın tabanında yaklaşık 20 ye yakın siğil vardı. 6 ay önce cildiyeye gittim. duaderm ve bi krem verdi düzenli kullanmamı istedi. 2 hafta da birde siğilimi donduruyorduk. fakat derimde soyulma dışında bir fark olmadı. bu süre zarfında dondurma işlemine devam ettik. ilaçları kullandım. çevremden duyduğum verturol diye bir ilaç daha kullandım. okutmam söylendi okuttum. hep bir çare arayışı içindeydim. ta ki 2 hafta kadar önce internette bir bayan siğilden isveç şurubu sayesinde kurtulduğunu yazana kadar. bi umut gittim aktardan 25 tl ye aldım. alkolle ve sirkeyle olanı varmış bu arada. alkollü olanı orijinal olduğundan ondan aldım. her akşam düzenli olarak siğillerime sürüyorum. şuan siğillerim bitmek üzere, ayağım çok rahatladı bir iki tane kaldı. çok mutluyum inşallah başkalarının da işine yarar :)

X