- 18 Haziran 2007
- 62
- 1
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba elimde bir siğil çıktı sonra bi tane daha sonra bitane daha 3 tane oldular bunlar için ne kullansam iyi gelir acaba çevrenizde bununla ilgili bir tedavi yöntemi duydunuzsa yazarmısınız bana ben siğellerden çok korkardım şimdi ellerimdeler :1shok:
merhaba elimde bir siğil çıktı sonra bi tane daha sonra bitane daha 3 tane oldular bunlar için ne kullansam iyi gelir acaba çevrenizde bununla ilgili bir tedavi yöntemi duydunuzsa yazarmısınız bana ben siğellerden çok korkardım şimdi ellerimdeler :1shok:
HEMEN DEN,YCEM CNMmerhaba benım yuzumde cıkmıstı siğil alın bolgemde goz kapagıma kadar yayılmıstı. sonra kk da cevız yagının sıgıllerının yok ettıgını okudum.o zamana kadarda bır suru ılac kullandım aralarında verrutol dıye bı ılac mahvetmıstı yuzumu. hemen gıdıp aktardan cevız yagı aldım ve 4 gun sonra sıgıllerım yok olmustu. mucuzeydı sankı yuzumde oldugu ıcınde herkes soruyordu suratına ne oldu dıye psıkolojım bozulmustu. şiddetle tavsıye ederım kullan hıcbır yan etkısıde yok. gecmıs olsun. sevgıler....
eğer çevrende incir ağacı var ise taze yeni olgunlaşmamış incir sütünü sür.tabi ki incir yazın olgulaştığı için biraz beklemen gerekiyor.
benim oglumun yüzünde yassı sigil denilen sigil vardı ne doktor ne krem fayda etti iyice yayıldı 1 ay kadar önce okuttum küçükler kayboldu büyük olanlar baya küçüldü .inanmak lazım oglumun yüzünde kolunda son olarak dondurdum ama yine tekrarladı. yanık gibide izi kaldı allahtan sadece kolu ve kulagının arkasını d ondurdular .çogu alnında doktor beyne yakın çok agrı yapar dedi oyüzden kolunda önce deneyelim demişti