Kızlar görüntü için kusura bakmayın ama bu nedir aylardır var ve geçmiyor uçuk olsa 10 gün sonra geçer diyorlar daha doktora gidemedim randevu yok bilen yardımcı olabilir mi
Kızlar görüntü için kusura bakmayın ama bu nedir aylardır var ve geçmiyor uçuk olsa 10 gün sonra geçer diyorlar daha doktora gidemedim randevu yok bilen yardımcı olabilir mi
Çok küçükken bartholin kisti çıkmıştı ama rahim ağzındaydı bende sonra kendiliğinden patladı ne olduğunu çok sonra öğrendim bu dudak kısmı içinde mantar enfeksiyonum var zaten acaba hsv mi dedim ama uçuk 10 gün sonra kendiliğinden geçer diyorlar bu bende Bayadır var kültür verdim herhangi bir şey çıkmadı
Bende de çıkmıştı enfeksiyonum vardı o dönemde ama doktor enfeksşyon kaynaklıdır demişti birde benimki kırmızıydı böyle sarılık yoktu yanlış hatırlamıyorsam başka bir sıkıntım yoktu bir süre sirkeli su ile temizlik yapmıştım geçmişti sonrasında ama siz mutlaka doktorunuza danışın
Bende de çıkmıştı enfeksiyonum vardı o dönemde ama doktor enfeksşyon kaynaklıdır demişti birde benimki kırmızıydı böyle sarılık yoktu yanlış hatırlamıyorsam başka bir sıkıntım yoktu bir süre sirkeli su ile temizlik yapmıştım geçmişti sonrasında ama siz mutlaka doktorunuza danışın
Peki bir şey daha sorucam ben kültür testimi özel hastanede verdim yanlış sonuç verme ihtimali var mı acaba devlette verseydim daha mı iyiydi bir kişi özeldeki laboratuvarlar iyi değil demiş bir yerde korktum
Yani sanmıyorum devlet yada özel her laboratuvarda hatalı sonuçlar olabilir ben en az 6 yıldır falan devlet hastanesine gitmiyorum insan gibi hizmet alınamadığı için ama başka bir görüş almak için gidilebilir tabi devlette uzun süre hizmet vermiş doktorlar genelde özeldekilerden daha tecrübeli oluyorlar