Merhaba ben 8 yıl boyunca düz siğil ile uğraştım. Kaşımın üzeri ve yanı, boynumun heryeri, karın ve özel bölge etrafı elimin oralarda ve onlarcası... pembe/ten renk toplu iğne başı büyüklüğünde gibi ve kabarıktılar. Çok geç siğil olduğunu farkettim sonrasında birkaç doktor yakıcı içerikli krem ve immün hapları yazdı. Çok kullanamadım ceviz yağı, çay ağacı yağı, incir sütü gibi yöntemlerde az az denedim ama sonuç alamadım. Hamilelik, emzirme derken ilaç kullanamadım. Emzirme bittikten sonra bir prof. A gittim zinco ve efudix krem verdi. Zinco kullanmaya başladım sabah akşam 1 kutuyu bitirdim. Ama efudix iz bırakma endişesi ile kullanmadım. Ve son olarak daha iyi olduğuna inandığım özel muayenehanesi olan bir prof a daha gittim ki beni tedavi eden bu doktor oldu. Bir karışım verdi. Salisilik asit 13gr ve vazelin 10gr büyük eczaneler de yapıyorlar. Her aksam kürdanin ucuna sardığım pamuk ile sürdüm. Ve bu esnada immün sistem güçlensin diye sitraks şurup verdi. 3 gün sabah akşam iç ve 4 gün ara ver şeklinde uygulanıyor. Bu tedavi toplam 1,5 ay sürecekti. Sitraks şurup 3. Haftada tekrar hamile oldugumu ögrendim onu kestim. Kreme halen devam ediyorum. Hicbir sakincasi yok cunku. Ve ilk kullanmaya basladigim hafta kabardilar kizardilar yayildilar sanki cok korktum 2-3 gun ara verdimm ama doktor devam etmemi bunun normal olduğunu soyledi sürmeye devam etttim ve her aksam duzenli kullanmamama ragmen şuan tam 15 gün kullanmışım ve siğiller %75 artık yok sürerken kremi zor seçiyorum neredeydiler diye. :) ben bu forumları çok okudum ağladım. Ama sonunda gerçekten geçiyor olması beni çok mutlu ediyor. Ve kimse bu illeti yaşamak zorunda olmasın diye sırf bu deneyimimi yazmak için uy e oldum. Eğer sizinde siğil şikayetiniz benimki ile aynı düz siğil ise bu şekilde geçecektir emin olun. Allah yardımcınız olsun.