Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kozmetik ürün satan bir parfümeriye gidip tablet oksidan iste. Her akşam o tableti çoook az su ile ıslatıp siğillerin üzerine süreceksin. Önce köpürecek korkma. Yavaş yavaş geçirecek. Bu arada kaşındaki biraz sıkıntılı, o tablet kaşına değerse rengini açar o yüzden önce diğer siğillerde dene.
Diğer seçenek siğil ilacı. End warts bu konuda çok başarılı.
Sadece dr sana kalıcı çözüm verir. Dr akit ayıracağınız bor lüks değil herşeyi bir kenara bırakarak gitmeniz gereken bir ihtiyaçtır. Siğil bir virüs türüdür ve tedavisi tıp ile mümkündür.
Eğer oksidan tablet ile geçmezse End warts elzem, soğuk azot falan denemeyin boşuna.Yalnız dikkatli kullanın sağlıklı kısımlara değmesin ilaç.İlk defa duydum oksidanı deniycem teşekkür ederim
Yüzünüzde sigiller var ve doktora vakit ayiramiyor musunuz? Nasıl oluyor bu?
O zaman lutfen ilk firsatta iyi bir cildiyeciye git.Biliyorum daha öncede gittim yine tekrarladı. O kadar illet bişey ki psikolojik harp yaşıyorum resmen.
Tekrarlar, bağışıklığın her düştüğünde bir yerlerde minik minik başlayacak. Enfekte olmuşsun, kurtuluş yok ama kontrol altına alabilirsin.Biliyorum daha öncede gittim yine tekrarladı. O kadar illet bişey ki psikolojik harp yaşıyorum resmen.
Tekrarlar, bağışıklığın her düştüğünde bir yerlerde minik minik başlayacak. Enfekte olmuşsun, kurtuluş yok ama kontrol altına alabilirsin.
Rica ederim. Biz bu şekilde tedavi uygulanmasını tavsiye ediyoruz. SevgilerYaşayan bilir gerçekten teşekkür ediyorum
Yüzdeki siğiller içinde uygulanıyor mu bilmiyorum ama vücuttaki siğiller için dondurarak yakma işlemi uygulanıyor ve bir daha siğil çıkmıyor, kızımın sağ el işaret parmağının içinde eklem yerinde büyük etli bir siğil çıkmıştı, o zamanlar okula gittiği için kalem tutarken canı çok yanıyordu, siğil ilaçları hiç işe yaramadı, dermatolog dondurarak yaktı, siğil çürüyüp düştü, bir daha da hiç çıkmadı, bence ihmal etmeyin en kısa sürede doktora gidin ve bu yöntemin yüze uygulanıp uygulanamayacağını sorun.Biliyorum daha öncede gittim yine tekrarladı. O kadar illet bişey ki psikolojik harp yaşıyorum resmen.
Abla, siğillerin türleri var. Bahsettiğin sıvı azot tedavisi güncel siğillerde işe yaramıyor artık. Geçmişte de her siğil türünde işe yaramıyordu. Senin kız çok şanslıymış. Tedaviyi bulana kadar devam etmek gerek çok sinir bozucu.Yüzdeki siğiller içinde uygulanıyor mu bilmiyorum ama vücuttaki siğiller için dondurarak yakma işlemi uygulanıyor ve bir daha siğil çıkmıyor, kızımın sağ el işaret parmağının içinde eklem yerinde büyük etli bir siğil çıkmıştı, o zamanlar okula gittiği için kalem tutarken canı çok yanıyordu, siğil ilaçları hiç işe yaramadı, dermatolog dondurarak yaktı, siğil çürüyüp düştü, bir daha da hiç çıkmadı, bence ihmal etmeyin en kısa sürede doktora gidin ve bu yöntemin yüze uygulanıp uygulanamayacağını sorun.
Öyle mi? Kızım da ilk defa siğil çıkmıştı, ilaç etki etmeyince dermatolog bu işlemi uyguladı, o zaman kızım gerçekten şanslıymış.Abla, siğillerin türleri var. Bahsettiğin sıvı azot tedavisi güncel siğillerde işe yaramıyor artık. Geçmişte de her siğil türünde işe yaramıyordu. Senin kız çok şanslıymış. Tedaviyi bulana kadar devam etmek gerek çok sinir bozucu.
Hem de nasıl bilemezsin. Ben 4 defa azot tedavisi oldum yine de geçmedi çocukken Ne siğil ilaçları kullandım. 4 sene ellerimi nereye saklayacağımı şaşırdım. Öyle bir tane falan da değil, parmaklarım bildiğin karnıbahar gibiydi. Şans eseri anamın saçını boyamak için bu hidrojen peroksit tabletlerini sulandırıken baktım köpürüyor canımı yakıyor. Dur dedim bir kaç gün deneyeyim köpürüyorsa sterilize ediyordur. Ne de olsa fen dersinde görmüşüzÖyle mi? Kızım da ilk defa siğil çıkmıştı, ilaç etki etmeyince dermatolog bu işlemi uyguladı, o zaman kızım gerçekten şanslıymış.
Hem de nasıl bilemezsin. Ben 4 defa azot tedavisi oldum yine de geçmedi çocukken Ne siğil ilaçları kullandım. 4 sene ellerimi nereye saklayacağımı şaşırdım. Öyle bir tane falan da değil, parmaklarım bildiğin karnıbahar gibiydi. Şans eseri anamın saçını boyamak için bu hidrojen peroksit tabletlerini sulandırıken baktım köpürüyor canımı yakıyor. Dur dedim bir kaç gün deneyeyim köpürüyorsa sterilize ediyordur. Ne de olsa fen dersinde görmüşüz
Sonra 1 haftada hepsi geçti, biz şok... Tabii işin bilimsel kısmını büyüdükten sonra öğrendim o ayrı... Bingo, bir çeşidinin tedavisi hidrojen peroksit...
Hiç duymadığım ve şahsen çok şaşırdığım bir tedavi yöntemi, olmasın ama bir daha olursa tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak isterim
Merhaba kızlar. Başlıktan da gördüğünüz gibi siğillerle başım belada. Yüzümde özellikle dudak kenarında düz siğillerden var. Yine yüzümde kaşımda alnımda. Sinirimden ağlıycam artık. Ceviz yağı sürüyorum. O da kaşındırıyor ama kuruttu bir miktar. Doktora gidecek vaktim yok şu an için ve psikolojik olarak geçtiğini de az çok biliyorum ama yok geçmiyor. Öneriniz var mıdır?