- 23 Kasım 2021
- 337
- 39
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elektro koter ile yaktılar siğili komple cıkarıp sizde mi öyle yaktırdınız 2 haftadır aldara suruyorum oraya.Koterle mi yaktırdınız lazerle mi? İzler zaman içinde hafifliyor, ilk yaktırdığınızdaki gibi kalmıyor. %100 geçmeyebilir. İz kremi sorabilirsiniz doktora yara kapandıktan sonra kullanmak üzere
Yaktırdığınız halde neden aldara sürüyorsunuz tahriş etmiyor mu?Elektro koter ile yaktılar siğili komple cıkarıp sizde mi öyle yaktırdınız 2 haftadır aldara suruyorum oraya.
Aldara o bölgeyi daha da yakar ne alaka anlamadım, siğil yaktırdıktan sonra bir süre yara kremi kullanılır mikrop kapmasın diye öyle iyileşirBilmiyorum ki doktorum verdı daha kontrole gıtmedım henuz uzerlerıne suruceksın demıstı bende bıldıgın bır sey degıl
Lütfen başka bir doktora görünün ayrıca izlerim geçme garantisi yok az da olsa kalabilirBende bilmiyorum ki yaraların üzerine süreceksin dedi doktor hiç bildiğim bir sey de degıl demek ondan gecmedı ızlerım ben napıcam
Yeni yakıldıysa geçecek ama iyileştirici krem verilmesi lazımÇok az kalsada olur ama benım buyuk ve baya mor gıbı bıkını bolgesınden gozukunce ben kendım rahatsız oluyorum
Haftaya başka bir doktora gidin aldara’yı siğilleri yakmak için kullanıyorlar yakılmış siğile neden verdi anlamadımCanım 3 hafta oldu yakılalı çekirdek buyuklugunde ve mor gibi baska bır krem vermedı agızdan antıbıyotıg vermıstı
Doktora danışın ama madecasol benim izlerime iyi gelmiştCanım 3 hafta oldu yakılalı çekirdek buyuklugunde ve mor gibi baska bır krem vermedı agızdan antıbıyotıg vermıstı