• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayi daha kolay birakirdim

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Kizlar selam. Çokk uzun zamandır parmak kutletiyorum. Artik canimi sikmaya baskadi. Doktorada gittim rontgen cektirdim birşey gozukmedi. Artık farkında olmadan yapıyorum
Ileride sorun çıkaracak basima.
Hele ki stresli olduğumda daha da bi sıklasiyor. Boynumu kutletiyordum biraktim . Ay hep psikolojik.
Aranızda bu sıkıntıyı yaşayan var mı benim gibi.
Parmaklarimi seviyorum bi çözümü vardır sanırım bilmedigim.
:halay::rolleyes:
Teşekkürler:))

BEnde çok yapıyorum onu ayak parmaklarım dahil :)
Hatta geçen bankada İşlem beklerken yaptım görevli kırdınız galiba dedi :)
Kimileri zararı yok diyor. Kimileri var.
Bence üzerine çok düşünmeyin düşündükçe aklınızdan çıkmaz daha çok yaparsınız

BEnde çok yapıyorum onu ayak parmaklarım dahil :)
Hatta geçen bankada İşlem beklerken yaptım görevli kırdınız galiba dedi :)
Kimileri zararı yok diyor. Kimileri var.
Bence üzerine çok düşünmeyin düşündükçe aklınızdan çıkmaz daha çok yaparsınız

:D ay ben farkında olmadan yapıyorum sesi duyunca dank ediyor

Canim :D gülmemek icin zor tutuyorum kendimj :olamaz: birseylerle mesgul ol bi sure yapma. Sonra unutursun hicnyapmazsn

Az önce yine kutlettim aman babam fena ifrit olur çatır çutur kutletirken adam beşinci parmakta farkedip durduruyor,sonrasını çaktırmadan çıt çıt diye kutletmeye devam ediyorum,o rahatsız oluyor diye vazgeçecek deeliz(.)

Bende sıklıkla yapıyorum istem dışı. Bazende kütletmeyince parmaklarımı rahatsız hissediyorum bilerek yapıyorum. Sorun etmiyorum

Bendede hiç yok işte boynun tutulmuştu fizyoterapist boynumu kütletemedi hiç kırmıyormusun dedi hayır ben kırmayı bilmiyorum dedim çok şaşırdı ayak parmakların felan hiç yapamam katır küfür ses çıkaranlara hayran kalıyorum rahatlıyorlarmış gibi geliyor bana:(

Düğünlerde insanlar parmaklarını siklatir ben kutletiyorum daha çok keyif veriyor
. Yaslaninca sıkıntı çekmeyiz insallah

fidget küpü alıp onunla elini meşgul edebilirsini bu şekilde bundan kurtulan tanıyorum öneririm.İnternette araştırın çok pahalı bir şey de değil üstelik.

Kireçleme yaptigi soyleniyor.bende cocukluktan beri kutletiyorum birkere birakmiştim geri başladim şimdi tekrar deniyorum 1 haftadir kütletmedim.elim soguk suya girdiginde parmak eklemlerim sizliyo böyle kitleniyo sanki ayak başparmagimda topuklu giydigimde kopacak gibi agriyo kireçlemeden oldugunu düsunuyorum 10 yil once giyerdim agrimiyordu.okudum bir yazida genetikte oluyomuş benimde annemin ayak parmaklarinda aşiri kireçleme var .tabi benim çilginlar gibi butun eklemlerimi durmadan çitlatmamin etkisiyle daha bu yaşta boyle ,bence zararli uzun vadede

Back
X