Sigarayı champıxle bırakanlar ya da bırakmayı düşünenler

ayberkayefe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
176
17
ARKADAŞLAR BU KONUYU BELKİ TEKRAR AÇIYORUM...lütfen bir yerde toplanalım.ayrı ayrı takip etmek zor oluyor..Ben bugün ilk ilacıma başladım 29 ekimde bırakma günüm her gün buraya tüm deneyimlerimi yazacağım...

psikolojikmidir bilmem ama birazda gribim sabah 10 da içtim ilacımı sigaranın tadı yok...ayrıca arkadaşlar ilacı doktor reçetesiyle aldım eczacıda satış fiatı 179 tl olmasına rağmen 130 tl ya verdi alacak olursa indirim isteyinn...

Canım sağlık bakanlığı ücretsiz olarak veriyor bu ilacı, hergün tv lerde reklamı dönüyo hastanelerde artık sigara bırakma poliklinikleri var muayene de ilaçta ücretsiz,

bana nasip olmadı canım aliağada ki sigara bırakma polikliniğinde doktor 3 ay önce yazmıştı sgk karşılamıyor dedi izmirdeki büyük hastanelerden randevu almak gerekiyordu onlarda en erken 3-4 ay sonrasına verdiler zaten bu zamanlar ediyor...şimdide zybanla bi ilaç daha var onu veriyor...yani arkadaşım zam yapmasını biliyorlar ama sonuna kadarda bırakacak olanlara destek olmuyolar ilaç bitti deyip çıkıyolar..

Bende bu ilacı kullandım 3 ay kullanmam gerektiğini söylemişti doktorum 2 ay kullandım 12. günden sonra sigara içmedim 2 ay boyunca zaten kokusu tadı tiksindirici geliyo, ancak mide bulantısı yaptığından sürekli bişiler yemek zorunda kaldım kilo aldım ve düğün arifesiydi acilen aldığım kiloları geri verme düşücesiyle ilacı bıraktım nasılsa sigarayı da bıraktım diyerekten ancak bi dal iki dal derken şimdi eskiden nasıl içiyorsam aynen devamm maleseff

demekki tedaviyi sonuna kadar devam ettirecez yarıda bırakmak yok

Bilmiyoruz ki cnm ilacı tam kullanınca acaba başlanmıyor mu? Yeniden başlamak her zaman risk bence. İçersek 1-2 diye devamı gelir tabi. Ben dün bugün daha iyi gibiyim. 17.gün sigarasız. :nazar:

bugün 2. günüm arkadaşlar daha çok yeni bir değişiklik yok gibi bugün her yaktığım sigarayıda yazıyorrum bakalım gün geçtikçe azalacakmı bırakma gününe kadar

X