Sıgarayı Bıraktırma Kürü !!!

emsalll35

Allah ım sen yavrumu koru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
3.833
3
kızlar bu illeti bırakmak isteyen isteyen herkeze faydalı olacağını umuyorum. deneyin mutlaka işe yaracaktır (tabii önce istemek gerek) eşimde denemiştik faydası olmuştu :)) takıldığınız bişey olursa sorabilirsiniz. Sigara bıraktırma kürü
Sigara bıraktırma kürü için "Leontice leontopetalum" bitkisinin doğru türünün saplarını önermekteyim. Bu kür kibrit çöpü uzunluğunda kesilmiş 50 adet bitki saplarıdır. Canınız her sigara istediğinde, bitki çöplerinden bir tanesi ağıza alınarak ucundan 2-3 kırılarak çiğnenir. Çiğnemeye başladıktan sonra sigaraya olan içme isteği yok olur. Çiğnediğiniz 2-3 cm uzunluğundaki çöpü tükürebilir veya yutabilirsiniz. Her sigara içme isteği geldiğinde aynı şekilde çöpten 2-3 cm çiğnenerek küre devam edilir.

Veya karabaş bikisi de bu amaçla uygulanabilir.

Karabaş bitkisi ve sigara bıraktırma kürü

Karabaş bitkisi aktarlardan temin edilebilir. Raf ömrünün bir yılı geçmemiş olmasına dikkat etmek gerekir.

Kullanma şekli:
Kaynamakta olan bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı dolusu ufalanmış karabaş bitkisinden ilave edilir ve dört dakika hafif ateşte kaynatılır. Daha sonra ılımaya bırakılır. Ilıdıktan sonra süzülür. Her sigara içme ihtiyacında bir kere gargara yapılır (ağız çalkalanır). Yutulursa da bir mahsuru yoktur. Sigara içme isteği hemen yok olur. Her sigara içme isteğinde gargara veya ağız çalkalanır. Bu şekilde hazırlanmış olan karabaş çayı, 24 saat boyunca bozulmadan durabilir. Her 24 saatte taze hazırlanması gerekir.

Eğer dışarda iseniz, ve sigara içme ihtiyacı duyduğunuzda karabaş bitkisinin sapından bir adet kibrit çöpü boyunda ağıza alınır ve çiğnenir. Çiğnenmeye başlar başlamaz sigara içme isteği ortadan kalkar. Çiğnenmiş saplarının yutulmasında bir sakınca yoktur.

canım yeterki kişi bırakmak istesin bununla hiç bi yararı olmaz sanırım irade meselesi bu bende çırpınıyorum bırakmaya

canım yeterki kişi bırakmak istesin bununla hiç bi yararı olmaz sanırım irade meselesi bu bende çırpınıyorum bırakmaya

tabikide irade meselesi güzelim ama yararı olmaz diye bişey yok. benim eşim 14 yaşından beri içiyormuş. ben onu tanıdıgımdan beri kesintisiz günde yaklaşık 2 paket içiyor. hiç bi şekilde azlatamamıştı bile biz bu kürü yaptık ve sıgara içme istegi gitti.bu kür direk sıgarayı pat diye bıraktırıyor demiyorum ben ama yapıldıgın da ve uygulandıgında sıgara içme istegini ortadan kesinlikle kaldırıyor. sen demekki yeterince çırpınmıyorsun ve evet ben bunu bırakacağım demiyorsun

ben tiryakilik yada bağımlılık diye bir şeyi kabul etmiyorum sadece iradesi zayıf olan kişilerin sığınma noktası diye düşünüyorum bu yüzdende insan kendisine bile bile zararı dokunan bir maddeyi nasıl kullanır anlamıyorum
markete gidince alacağınız her şeyin son kullanma tarihine bakarsınız neden ????
sağlığınıza zararı dokunmasın çocuğunuza alacağınız her şeyin sağlıklı olup olmadığına allerji yapıp yapmadığına bakarsınız neden hep sağlığınız için

amaaaaaaa yoooooook sigaraya gelince bırakamıyorum
kendinize çevrenizdekilere doğaya cebinize milli servete zarar verdiğinizi asla görmezsiniz neden çünki tiryakisiniz yada kendinizi kandırıyorsunuz

sağol emsal canım verdiğin bilgiler için belki bir kişide olsa dener ve bakarsın sayende bırakır bu illeti

Çok doğru söylüyorsun hani derler ya her kelimen bir kitaplık söz diye aynen öyle. bırakamıyorum olmuyor etmiyor diye bişey yok. üstelikte böyle bir forumda ve bebek sahibi olmak için maddi manevi yorucu yollarda tedaviye başlarken hala o illeti içmek nasıl bir zihniyettir anlamıyorum. Bırakmak isteyen veya bırakmayı düşünenlere yardımı olur düşüncesi ile paylaşmak istedim. eşimde ve deneyen bi çok bi çok kişide çok faydası olmuştu

kızlar sigara içen gebelerde uygulayabilirlermi acaba bu kürü??

canım bu kürün hamilelere bi sakıncası olduğunu sanmıyorum çünkü yutmuyorsun yada içmiyorsun sıgara içme istegi geldikçe bir yudum ağzına alıp ağzında gargara yapıyorsun. gebelerde uygulanmaması kesin olan tek şey sıgara yı kesinlikle içmemek :)) sakın bana hamileyim ve sıgara içiyorum demee

( üzgünüm ama içiyorum.. ben gebelikte başladım bir nevi aşerme meselesi.. kimse tepki vermesin boşuna yargılamayın unutmayın bugün benim başıma gelen yarın sizede gelebilir..yargılayana ah ederim unutmayın :)) ayrıca sigaranın tüm zararlarını biliyorum kendim ve bebeğim içinde uzun uzadıya kimse anlatmaya kalkmasın.. herkez aklını kendine saklasın...sigaranın zararlarını bilmeyen kimse yoktur bu yeryüzünde zaten... canım cvp için çok teşekkürler bu arada yakında bende deneyim bunu bakalım işe yarayacakmı? bu arada bu kürü deneyipte başarılı olan varmı aranızda???

canım zaten sana söylenecek söz yok :)) sen herşeyin farkındasın. umarım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle

emsalcim bizim içinmi bu yazıları hazırladın sağol canım ya. ağızda çiğnenenidemi aktarda bulabiliriz bilgi verirsen sevinirim belki sayende bırakırız sanada dua ederiz.

emsalcim bizim içinmi bu yazıları hazırladın sağol canım ya. ağızda çiğnenenidemi aktarda bulabiliriz bilgi verirsen sevinirim belki sayende bırakırız sanada dua ederiz.

evet canım tedavi sürecinde sıgara gerçekten olumsuz sonuçları büyük ölçüde etkiliyor.istedim ki deneyin ve faydasını görün inşallah. Balance cim karabaş otunu aktarlardan bulabilirsiniz. karabaş otunu aldıgınız da yapraklarını ve çöplerini ayırın yapraklarını nane gibi ufalayıp kaynatmak için kullanacaksınız ölçüsü yazıyor sanırım. çöplerini ise dışardaysanız ve dışardayken sıgara içme istegi geldiğinde bir tane çöpü ağzınıza alıp çiğneyeceksiniz. inşallah faydasını görürsünüz canım. ( bu kürü bulan ve tavsiye den Prof.Dr.İbrahim saraçoğlu biliyorsunuz Saraçoğlu nun bir çok konuda işe yarayan ve çözüme giden bir çok kürü var. Sperm arttırıcı kürü , yumurta kalitesini arttırıcı kür gibi çok faydalı kürleri ve bilgileri var canım)

karabaş bitkisi kürünü arkadaşım denedi ve hiç bir faydasını görmedi
bu işi ilk beyinde bitirmek gerekiyo bence bırakmak isteyen mücadele edecek
hamile bayanların çok ii bırakma nedeni var üstelik mücadelesi kendi için değil bebeği için o minicik canlının sağlığı için ona zararı olduğunu bile bile nasıl içiyosun ben anlamıyorum..
bırakmak isteyenler inş bi gün bırakırsınız...

arkadaşın bırakmak istemiyormuş güzelim. kimisi bırakmayı aslında hiç istmez veya beceremez ne yaparsa yapsın dünyanın en iyi dr.una gitsede bırakamaz ondan sonra vayy efendim şunuda yaptım bunu da yaptım ama olmadı diye. önce isteyecek ama gerçekten isteyecek sonra buna alternatif arayacak. ben bu kür ile bırakan içmeyen bi çok kişi tanıyorum.

simall cim ben burdayım :))

canımmmm çok sağol birazdan dışarı çıkıcam bu bitikiden de alıcam, ben dünde hiç içmedim bugünde bakalım inşallah hayırlısı. bugün sinirlerim baya gergin ama olsun geçecek topu topu 1 hafta nikotinin etkisi, dayanıcam:Saruboceq: canım benim çok sağol, inşallah işe yarar:Saruboceq: ben yarayacağına inanıyorum önemli olan bu heralde..kaydirigubbakcemile5

canım benim kararlı olmana çok sevindim büyük gelişme bunlar dediğin gibi geçecek elbet ilk bir hafta baya zorlar sonrası daha kolay dayanacagından eminim canım sabret. bu kürde işe yapayacak ve hiç canın sıgara içmeyecek istemeyecek ondan sonra bebişini kollarına alacaksın Allah ın izni ile canım

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…