canım yeterki kişi bırakmak istesin bununla hiç bi yararı olmaz sanırım irade meselesi bu bende çırpınıyorum bırakmaya
ben tiryakilik yada bağımlılık diye bir şeyi kabul etmiyorum sadece iradesi zayıf olan kişilerin sığınma noktası diye düşünüyorum bu yüzdende insan kendisine bile bile zararı dokunan bir maddeyi nasıl kullanır anlamıyorum
markete gidince alacağınız her şeyin son kullanma tarihine bakarsınız neden ????
sağlığınıza zararı dokunmasın çocuğunuza alacağınız her şeyin sağlıklı olup olmadığına allerji yapıp yapmadığına bakarsınız neden hep sağlığınız için
amaaaaaaa yoooooook sigaraya gelince bırakamıyorum
kendinize çevrenizdekilere doğaya cebinize milli servete zarar verdiğinizi asla görmezsiniz neden çünki tiryakisiniz yada kendinizi kandırıyorsunuz
sağol emsal canım verdiğin bilgiler için belki bir kişide olsa dener ve bakarsın sayende bırakır bu illeti
kızlar sigara içen gebelerde uygulayabilirlermi acaba bu kürü??
canım bu kürün hamilelere bi sakıncası olduğunu sanmıyorum çünkü yutmuyorsun yada içmiyorsun sıgara içme istegi geldikçe bir yudum ağzına alıp ağzında gargara yapıyorsun. gebelerde uygulanmaması kesin olan tek şey sıgara yı kesinlikle içmemek :)) sakın bana hamileyim ve sıgara içiyorum demee
( üzgünüm ama içiyorum.. ben gebelikte başladım bir nevi aşerme meselesi.. kimse tepki vermesin boşuna yargılamayın unutmayın bugün benim başıma gelen yarın sizede gelebilir..yargılayana ah ederim unutmayın :)) ayrıca sigaranın tüm zararlarını biliyorum kendim ve bebeğim içinde uzun uzadıya kimse anlatmaya kalkmasın.. herkez aklını kendine saklasın...sigaranın zararlarını bilmeyen kimse yoktur bu yeryüzünde zaten... canım cvp için çok teşekkürler bu arada yakında bende deneyim bunu bakalım işe yarayacakmı? bu arada bu kürü deneyipte başarılı olan varmı aranızda???
cnm çok teşekkürler rabbim tüm olmayanlara nasip etsin inşallah...canım zaten sana söylenecek söz yok :)) sen herşeyin farkındasın. umarım hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle
emsalcim bizim içinmi bu yazıları hazırladın sağol canım ya. ağızda çiğnenenidemi aktarda bulabiliriz bilgi verirsen sevinirim belki sayende bırakırız sanada dua ederiz.
karabaş bitkisi kürünü arkadaşım denedi ve hiç bir faydasını görmedi
bu işi ilk beyinde bitirmek gerekiyo bence bırakmak isteyen mücadele edecek
hamile bayanların çok ii bırakma nedeni var üstelik mücadelesi kendi için değil bebeği için o minicik canlının sağlığı için ona zararı olduğunu bile bile nasıl içiyosun ben anlamıyorum..
bırakmak isteyenler inş bi gün bırakırsınız...
simall cim ben burdayım :))
canımmmm çok sağol birazdan dışarı çıkıcam bu bitikiden de alıcam, ben dünde hiç içmedim bugünde bakalım inşallah hayırlısı. bugün sinirlerim baya gergin ama olsun geçecek topu topu 1 hafta nikotinin etkisi, dayanıcam:Saruboceq: canım benim çok sağol, inşallah işe yarar:Saruboceq: ben yarayacağına inanıyorum önemli olan bu heralde..kaydirigubbakcemile5
canım benim kararlı olmana çok sevindim büyük gelişme bunlar dediğin gibi geçecek elbet ilk bir hafta baya zorlar sonrası daha kolay dayanacagından eminim canım sabret. bu kürde işe yapayacak ve hiç canın sıgara içmeyecek istemeyecek ondan sonra bebişini kollarına alacaksın Allah ın izni ile canım