- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
1 hafta oldu operasyon geçireli. İçmiyor o zamandan beri ama aile huzurumuz kalmadı resmen. Tüm ağzı boğazına kadar aft doldu. İlk bırakıldığında böyle olurmuş şuan iyileşiyor aftlar. Tamamen bıraktı diyebilmek için çok erken. 3-4 ay operasyonlar sürecek 9 diş takılacak artık kendi bilir bu eziyeti kendine de bize de çektiriyor. İnşallah tedavi bitince başlamaz. Siz de bırakırsınız umarım. Bandın işe yaradığını söylüyor ama takmayınca farkediyor hemen gerginliği, öfke patlamaları falanBenim babamında başına aynı şeyler gelmişti sigaradan. Onunda dişetleri çekilmişti ve dişlerinin yarısını kaybetti.
Nikotin sakızından hiç hoşlanmıyorum. Ama belki dediğiniz gibi bantları deneyebilirim. Eşiniz tamamen bıraktı mı?
Başlamaz umarım. O kadar acı çekmiş sigaradan kendi başlamak istemez. Keşke hiç başlamasaydım diyo insan. Gerçekten pişmanım yani. Üniversitede herkes içiyodu ben neden içmicektim ki? Ah ahh hatalar.1 hafta oldu operasyon geçireli. İçmiyor o zamandan beri ama aile huzurumuz kalmadı resmen. Tüm ağzı boğazına kadar aft doldu. İlk bırakıldığında böyle olurmuş şuan iyileşiyor aftlar. Tamamen bıraktı diyebilmek için çok erken. 3-4 ay operasyonlar sürecek 9 diş takılacak artık kendi bilir bu eziyeti kendine de bize de çektiriyor. İnşallah tedavi bitince başlamaz. Siz de bırakırsınız umarım. Bandın işe yaradığını söylüyor ama takmayınca farkediyor hemen gerginliği, öfke patlamaları falan
İlaç hakkında bilgim Yokta , el alışkanlığını falan nasıl yaptınızya
Hakkatenmiya, sanki bir boşluk , eksiklik hissedilir gibi sanıyordumEl alışkanlığıyla alakası yokmuş sigara içmenin, ilaç kullanırken bunu anladım ben.
3 ay ilacı içmeye dayanamıcam gerçekten. Mide bulantıları bende de var. Bir kere aç karnına içme gafletinde bulundum. Hem baş dönmesi hem mide bulantısı 1 saat sürdü, mahvoldum.Ben kullandım daha önce, bende mide bulantısı, uyku hali yaptı. Bahsettiğiniz rüyaları bende gördüm. Bir ay sonra artık bıraktım canım istemiyor deyip ilacı kestim. Sonra arkadaş ortamında tek tük içerim bişey olmaz deyip tekrar başladım.
Evet biorezonans, benimde arkadaşım tek seansta bıraktı bu yöntemlebenim bi hocam vardı lisede acayip sigara bağımlısıydı bir hafta sonu ankaraya gittim bi makineye bağlandım sanırım beyin bölümüne sonra birden bıraktım demişti.
Olayı çok bilmiyorum ama siz bi araştırın derim gerçekten böyle birşey var mi nedir ne değildir bilgim yok aklımda kalmış.
Bunu yapan bır cok tanıdıgım var hepsıde 2nç, 3 sene sonra bırden bır sabah uyanıp nikotin krizindeyken yenıden basladılarEvet biorezonans, benimde arkadaşım tek seansta bıraktı bu yöntemle
Hım öylemi, arkadaşımın 4 5 yıl oldu ,o makinaya o kadar para verdim hayatta başlamam artık diyor :))Bunu yapan bır cok tanıdıgım var hepsıde 2nç, 3 sene sonra bırden bır sabah uyanıp nikotin krizindeyken yenıden basladılar
3 ay ilacı içmeye dayanamıcam gerçekten. Mide bulantıları bende de var. Bir kere aç karnına içme gafletinde bulundum. Hem baş dönmesi hem mide bulantısı 1 saat sürdü, mahvoldum.
1 ayın sonunda aklına geliyor muydu hala sigara içmek? Yoksa hiç aklında yoktu bırakmıştın, ortamda 1 kereden bişey olmaz özgüveniyle mi başladın?