Sigarayı bıraktım iştahım kapandı..................

selinay2002

Boy:1.65Başlangıç78güncel72.1hedef 60
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
4.105
668
sizdede böle bi etki yarattımı kızlar sigara içebilmek için öncesinde mutlaka birşeyler yerdim yanında içtiğim kola fanta cabası zayıflayacam sanırım oleyyyyyyyyyyyy................

valla süper herkes kilo alcam diye yakınır senin kide farklı bişey

evet kızlar ama ben kola fln içemiyorum şimdi yemekte yiyesim yok genelde sigarayı içecekle tüketenlerde oluyomuş............................

Sayın Selinay hanım gercekten şaşırdım..Aksine açılması lazım iştahınızın.Bence hemen bıraktıgınız için psikolojik olmalı istah sorunu.Bıraktıysan sakın içme bir defalıkta olsa onun yerine nikotinli sakızlar var eczanelerde git ondan al.Kendine atıştırmalık şeyler al sigaralı ortamlarda durma agzında hep bir normal sakızın bulunsun.tmm

ben hamile olduğmu öğrendim bıraktım ve 10 kilo aldım daa 6 aylık hamileyim.
hayret senin iştahını kapamış,aman ne güzel...sigarayı bıraktığın için bunalımm mı takılyon,morel bozukluğumu yaşıyon dicem ama.
hani sigarayı bıraktım yemekte yemiyom uleeyynn gibi bişi mi acaba.yok canım şaka bi yana inşallah başlamazsın bidaha...

Son düzenleme:
SıGARAYI 3 AY BIRAKMIŞTIM 5 KıLO ALDIM:d:d:d SONRA TEKRAR BAŞLADIM ŞıMDı 4.GÜNÜM DEYıM TEKRAR BIRAKTIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…