Sigarayı bıraktım hasta oldum

merhaba şu an ne durumdasınız çok merak ediyorum. şikayetleriniz geçti mi tamamen? Karbonatlı sudan başka şeyler denediniz mi?

merhaba şu an ne durumdasınız çok merak ediyorum. şikayetleriniz geçti mi tamamen? Karbonatlı sudan başka şeyler denediniz mi?
Tekrar merhaba. Rahatsız olduğum dönem içerisinde uyguladim faydasını gördüm. Bu arada bir cilt sorunum için cildiye gitmiştim. bana alerji testi yapıldı. Birkac gıdaya ve özellikle ev akarlarina alerjim olduğu tespit edildi. Boğaz ağrılarimin, gıcık öksürük, burun akıntısı gibi sikayetlerimin akarlardan kaynaklandigini öğrendim. Yünlü yorgan , yastık kullanmıyorum. Nevresimlerimi daha sık değiştiriyorum. Boğaz ağrım da azaldı baya. Tabi sigaraya tekrar basladim. Onu bırakmadan tam bir düzelme olmayacak.

Şu an ne durumdasınız? Sigarayı tamamen çıkarabildiniz mi hayatınızdan? Tüm şikayetleriniz geçti mi?
Karbonatli suyu sigarayı birakmak için kullanmamıştım. Mide sorunum için denediğimde boğaz ağrılarisi, yutkunma sorunu şikayetlerimi hafiflettigini farketmistim. Belki aynı sorunu yaşayanlarda da faydası olur diye paylaşmak istedim. Malesef sigaraya tekrar başladim ama bu yaz bırakmayı düşünüyorum. Sınavlarım olduğu için birakamamistim. Dikkat dağınıklığı yapiyordu bende.

MERHABA, AYNI DURUMDAN BEN DE MUZDARİBİM. 2 AY ÖNCE SİGARAYI BIRAKTIM VE 45 GÜNDÜR BOĞAZIMIN SOL TARAFINDA GEÇMEYEN BİR AĞRI VAR. BEN DE ÖĞRETMENİM. KONUŞURKEN İNANILMAZ ACI ÇEKİYORUM. BELLİ BİR SÜREDEN SONRA SESİM TAMAMEN BİTİYOR. 2 DOKTORA GİTTİM AMA ÇARE BULAMADIM. SİZ ÇARE BULABİLDİNİZ Mİ ACABA ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…