- 10 Ocak 2012
- 24
- 32
- 88
Üstünden çok zaman geçmiş ama belki belki okursun. Aynı şikayetler bende de vardı, sigarayı bırakma sürecinde boğazim inanılmaz ağrırdı. Sanki lenf bezleri, yumuşak dokular şişmiş, gırtlağimda koca bir yumru ve basınç, boğazımda kuruluk hissi... Yine bir sigara bırakma denememde karbonatlı suyu keşfettim. Midem için içiyordum, boğazıma da faydası olduğunu gördüm hem de çok net bir etkiyle. Yumuşacık yaptı boğazımı. 1,5 lt suya bir çay kaşığı karbonat at, çok dolu dolu olmayacak şekilde. Gün içinde su ihtiyacını bundan karşıla. İçimi de kolay, rahatsız edici bir tadı yok. Herkese tavsiye ederim.
Yanıtınız için çok teşekkur ederim içim biraz rahatladı
Tekrar merhaba. Rahatsız olduğum dönem içerisinde uyguladim faydasını gördüm. Bu arada bir cilt sorunum için cildiye gitmiştim. bana alerji testi yapıldı. Birkac gıdaya ve özellikle ev akarlarina alerjim olduğu tespit edildi. Boğaz ağrılarimin, gıcık öksürük, burun akıntısı gibi sikayetlerimin akarlardan kaynaklandigini öğrendim. Yünlü yorgan , yastık kullanmıyorum. Nevresimlerimi daha sık değiştiriyorum. Boğaz ağrım da azaldı baya. Tabi sigaraya tekrar basladim. Onu bırakmadan tam bir düzelme olmayacak.merhaba şu an ne durumdasınız çok merak ediyorum. şikayetleriniz geçti mi tamamen? Karbonatlı sudan başka şeyler denediniz mi?
Karbonatli suyu sigarayı birakmak için kullanmamıştım. Mide sorunum için denediğimde boğaz ağrılarisi, yutkunma sorunu şikayetlerimi hafiflettigini farketmistim. Belki aynı sorunu yaşayanlarda da faydası olur diye paylaşmak istedim. Malesef sigaraya tekrar başladim ama bu yaz bırakmayı düşünüyorum. Sınavlarım olduğu için birakamamistim. Dikkat dağınıklığı yapiyordu bende.Şu an ne durumdasınız? Sigarayı tamamen çıkarabildiniz mi hayatınızdan? Tüm şikayetleriniz geçti mi?
MERHABA, AYNI DURUMDAN BEN DE MUZDARİBİM. 2 AY ÖNCE SİGARAYI BIRAKTIM VE 45 GÜNDÜR BOĞAZIMIN SOL TARAFINDA GEÇMEYEN BİR AĞRI VAR. BEN DE ÖĞRETMENİM. KONUŞURKEN İNANILMAZ ACI ÇEKİYORUM. BELLİ BİR SÜREDEN SONRA SESİM TAMAMEN BİTİYOR. 2 DOKTORA GİTTİM AMA ÇARE BULAMADIM. SİZ ÇARE BULABİLDİNİZ Mİ ACABA ?Arkadaşlar sigarayı bırakalı 4 ay geçecek neredeyse .ama sigarayı bıraktığımdan beri özellikle boğaz ağrım konuşmakta güçlük yaşamam beni bırakmadı.öğretmenim ve eskiden günde 10 saat ders anlatabilirken şimdi 2 saat bile konuşamıyorum.boğazım konuştukça müthiş acıyor. doktor doktor geziyorum çareyi 4 aydır antibiyotik yutturmakta buldular.benim gibi böyle hastalanan varmı sigarayı bıraktıktan sonra..çok zor durumdayım aynı deneyimi yaşayanlar varsa paylaşsın belki bir çare olur. selamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?