Merhaba arkadaslar 7 ay bitti ama ben de bittim.alerjim yoktu o da oldu hapsira tiksira bogax agrisi sogukta nefes alamama konusamama surekli bogaz agrisi cekme surekli geniz akintisi derken prof dr.rasim küçük usta imdadıma yetisti.bir makalesinde sigaranin bagisiklik sistemini baskiladigini biraktiktan sonra da bagisiklik sisteminin baskisi kalktigi icin herseye tepki verdigini ogrendim.suan sifa niyetine icime cok cekmeden az nefesle ve az sayida sigara iciyorum.problemlerim cok şükür gecti.şok oldum sigaranin faydası olduguna hic inanmazdim.ayni sekilde biranda birakilan sigara sonrası kanser de gorulebilecegini söylemiş.tabiki bu bende böyle oldu.herkesde boyle olmasin insallah .ama benim gibi zavallilarin belki derdine derman olurum diye yazdim.
O nasil bi doktor ya??
Sifa niyetine sigara mi?
Bagisiklik sisteminizi baskilamak gerekiyorsa, bunun icin immun ilaclari var. Ayrica ben sigaraya olan hayranliginiz ve ihtiyaciniz sebebiyle, cunku meslegimi birakmak zorunda kalmaktan korkuyorum falan dahi yazmissinjz,her yeni gun psikolojik olarak yeni bir sebep urettiginizi dusunuyorum. Birden birakinca kanser de olunmuyor biraz arastirin.
Birden birakinca kanser olan insanlar zaten icmeye devam etse de kanser olacak olan insanlar. Doktorlar bunu bu şekilde açıkladılar. Ben de 10gün önce biraktim, su ana kadar aynı dediğiniz gibi bogaz agrisi, mide kramplari hatta anksiyete bile yasiyorum. Öksürmekten içim çıkıyor. Gittigim doktor şifa niyetine biraz sigara iç derse, onu sağlık bakanlığına şikayet ederim.
Size bir örnek. Sedef örneğin bagisiklik sistemi hastaligi. Bagisiklik sistemi gereksiz yere tehdit olmadigi halde kendi derisini tehdit gibi görüp ona saldiriyo. Bir bagisiklik sisteminin fazla calismasi hastaligi sedef. Sizin kurdugunuz denkleme göre, sigaranin pek çok sedefliye şifa olmasi lazim örneğin?
Ben şunu bilirim, dedem su an gogus hastanesinde akciger kanseriyle bogusuyor. Dedem agzina sigara koymamis. Ama oradaki insanlarin yuzde 90i, sigaradan kanser olmuş. Ve ölüm döşeğinde bile sigara sayıklayan insanlar.
Bu illet iyi birşey olmaz, olamaz.
Umarım doğru bir hekim ile, psikolojik olarak destek alabileceginiz bir psikolog ile, birakirsiniz.