40 yasindayim aslinda 41 oldum ben bir anda biraktim birkac gün nikotin bandi uyguladim ya oyle birakiloyor yada birakilmadan icine cekmeden azaltilabiliyor ikiside cok irade istiyor.bir kere sigara icen insan aradan 5 sene gecsede yine iciyor o yuzden ne kadar ara verirseniz ve icinize cekmezseniz o kadarkar.ben cok cok az insan taniyorum gercekten yillar gecsede baslamayan 5 yil birakip icen cok gordum .10 yilda görülüyor..ben bir anda birakinca vucudum tepki verdi.cunku sigara bagisiklik sistemini baskiloyor.yani b...a veya ota hastalanmiyorsunuz..ama icmeyince bagisiklik aktiflesiyor polene hapsu ona hastalan buna tepki ver oluyor cogu bunyede bunu prof dr ahmet radim küçükustada boyle yazmis..ben de bunu onayladım yasayarak...ck kafaya takmayin bence icinize cekmeen az icerek spor yaparak hayata devam edin.ben sifa niyetine günde bazen 1 ,2 dal icime cekmeden cok az cekerek ufluyorum.daha mutluyum ve nefes problemim bogaz agrim azaldi şükür.yeni ameliyatta oldum eti kemigi aldirdim.bakalim nadip kismet insallah sifa bulucez22 yilmiyasiniz kac merak ettim
Bence icinize cok cekmeden az icin derim birakamiyorsaniz çünkü hepsi irade istiyor.birakmakta biraktiktan aylar gecsede 1 sigara yakayim diye kan cekebiliyor.yani bir kere baslayan biiraksada ve birakmayi korumaktada irade istiyor aynen az icip icine cekmemek gibibasarilarAyyy nasıl biraktiniz ya suan bile içiyorum ama birakabilsem keşke(
devam canım sakın sıgarayı bırakmaArkadaşlar sigarayı bırakalı 4 ay geçecek neredeyse .ama sigarayı bıraktığımdan beri özellikle boğaz ağrım konuşmakta güçlük yaşamam beni bırakmadı.öğretmenim ve eskiden günde 10 saat ders anlatabilirken şimdi 2 saat bile konuşamıyorum.boğazım konuştukça müthiş acıyor. doktor doktor geziyorum çareyi 4 aydır antibiyotik yutturmakta buldular.benim gibi böyle hastalanan varmı sigarayı bıraktıktan sonra..çok zor durumdayım aynı deneyimi yaşayanlar varsa paylaşsın belki bir çare olur. selamla
Merhaba arkadaslar 7 ay bitti ama ben de bittim.alerjim yoktu o da oldu hapsira tiksira bogax agrisi sogukta nefes alamama konusamama surekli bogaz agrisi cekme surekli geniz akintisi derken prof dr.rasim küçük usta imdadıma yetisti.bir makalesinde sigaranin bagisiklik sistemini baskiladigini biraktiktan sonra da bagisiklik sisteminin baskisi kalktigi icin herseye tepki verdigini ogrendim.suan sifa niyetine icime cok cekmeden az nefesle ve az sayida sigara iciyorum.problemlerim cok şükür gecti.şok oldum sigaranin faydası olduguna hic inanmazdim.ayni sekilde biranda birakilan sigara sonrası kanser de gorulebilecegini söylemiş.tabiki bu bende böyle oldu.herkesde boyle olmasin insallah .ama benim gibi zavallilarin belki derdine derman olurum diye yazdim.
Brn bir ara birakmistim agzimda yaralae cikmisti malesef uzun sure dayyanamadim ama siz pes etmeyin
Bogaz agrisida olmusti oksurukte cok olmustu vucut nikotini atiyor bazi tepkiler veriyor.Benim ağız yaralarım çok olmadı uzun süren geçmeyen boğaz ağrım var bugun tomografi çektirdim.Benim gibi sorun yaşayan olsa içim rahatlayacak sizinde boğazınızda uzun süren ağrı olmuşmuydu?
Bogaz agrisida olmusti oksurukte cok olmustu vucut nikotini atiyor bazi tepkiler veriyor.
Beni en cok zorlayan aGzi yaralarim olmusti damagim kabarmis su toplamisti resmen
Üstünden çok zaman geçmiş ama belki belki okursun. Aynı şikayetler bende de vardı, sigarayı bırakma sürecinde boğazim inanılmaz ağrırdı. Sanki lenf bezleri, yumuşak dokular şişmiş, gırtlağimda koca bir yumru ve basınç, boğazımda kuruluk hissi... Yine bir sigara bırakma denememde karbonatlı suyu keşfettim. Midem için içiyordum, boğazıma da faydası olduğunu gördüm hem de çok net bir etkiyle. Yumuşacık yaptı boğazımı. 1,5 lt suya bir çay kaşığı karbonat at, çok dolu dolu olmayacak şekilde. Gün içinde su ihtiyacını bundan karşıla. İçimi de kolay, rahatsız edici bir tadı yok. Herkese tavsiye ederim.Arkadaşlar sigarayı bırakalı 4 ay geçecek neredeyse .ama sigarayı bıraktığımdan beri özellikle boğaz ağrım konuşmakta güçlük yaşamam beni bırakmadı.öğretmenim ve eskiden günde 10 saat ders anlatabilirken şimdi 2 saat bile konuşamıyorum.boğazım konuştukça müthiş acıyor. doktor doktor geziyorum çareyi 4 aydır antibiyotik yutturmakta buldular.benim gibi böyle hastalanan varmı sigarayı bıraktıktan sonra..çok zor durumdayım aynı deneyimi yaşayanlar varsa paylaşsın belki bir çare olur. selamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?