Sigarayı bırakmak istiyorum nasıl bırakacağım konusunda yardım istiyorum.

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
83
Manisa
arkadaşlar 10 yıldır sigara kullanıyorum şimdi hamile kalmayı düşünüyorum ama önce sigarayı bırakmak istiyorum burada kendime bir günlük oluşturursam yararı olacağını düşündüm.varmı bir çözümü olan günde 15 tane içiyorum yaklaşık.bi ara 6 ay kadar bıraktım zbyan sayesinde ama yine başladım şimdi ilaç kullanmak istemiyorum kendi çabamla bırakmak istiyorum.ama bazı problemlerimde var eşim askere gitti uzun dönem ben manisada ailemin yanında kalıyorum şimdi bu dönemde bırakırsam nasıl olur zorlanırmıyım bilemiyorum yardım edin lütfennn

Sigarayı ilkönce beyinde bitirmeniz lazım, ilk 7 günü geçirdikten sonra bir problem yaşamassınız kararlı olun bol bol su için,ciklet nescafe kuruyemiş ilk günlerde oyalanmak için gerekiyor, kendinizi dışarı atın sigara içemediiniz ortamlarda bulunun bu nalet günde günde bırakılmıyor karar vereceksiniz ve hemen uygulayacaksınız. Başarabilirsiniz başarmak zorundasınız. İlk bir ay insanın vara yoğa ağlayası geliyor sinirleri zayıflıyor. ölcem gibi zannediyorsun, ama asıl sigara içerek öldürüyoruz kendimizi. Sigarayı bıraktıktan sonra hafifliyorki insan cildi bile değişiyor güzelleşiyor. Ev tertemiz, 15 sigarayı içerken kaybedilen zaman, bütçeye külfet yani hiç bir artısı yok. Hadi kolay olsun:)))

çok teşekkürler desteğin için bugün ilk günüm bakalım nasıl olacak şuan iyiyim canım istemiyor su içiyorum daha bi kriz falan yok

bugün 2.günüm zorlanıyorum ama çok değil peki bundan sonra dahamı zor olucak yoksa ilk günlermi daha zorbırakanlardan yardım istiyorum..derin derin nefes alıyorum aslında mutluyum içmediğim için:)))zannettiğim kadar zor değilmiş sigara kokmamak süper birşey

bugün sigara içtim 1 tane ve kendimi çok suçluyorum kendimle bir savaş halindeym arkadaşlarımla beraberken kahvenin yanında içtim 1 adet ama çok pişmanım neden bilmiyorum bu konuya takmış durumdayım savaş halindeym.ama tek sigara yakınca yeniden başlıyor bunu biliyorum.Bugün kandil eve gidince dua edicem bol bol ve yarım tekrar başlayacağım ama kendime söz veriyorum bu sefer olmasını istiyorum.artık 1 nefes bile almayacağım.daha doğrusu benim sorunum sigara olmayınca yanımda kimse olmayınca iyiyim ama evde 1 tane göreyim kimsede yoksa hemen balkona çıkıp içiyorum ama sonra yaşadığım pişmnlıklar eziyetleri düşünmüyorum.belki fazla büyütüyorum bu konuyu ama içmek istemiyorum.bugün son olsun 1 tane içtim ama gerisi gelmeyecek inşallah.dua edin benim için nolur.

2.günümü deviricem inşallah gerçi arada tektükleri saymazsak 10 gün önce bırakmıştım ama ara sıra içmştm şmdi artık kesinlikler ağzıma sürmeyeceğim bende bugün öksürük ve boğaz ağrısı başladı

bugün 8.günüm ve artık rahatım sanki bir nefesin beni başa götüreceğini öğrendim artık saçlarım kokmuyor,dişlerimin rengi açıldı sanki..fakat dilimde yaralar çıktı neden olduğunu anlamıyorum bırakmamla ilgisi olabilirmi acaba..arkadaşlar başka bırakan varsa cevap verebilirmi acaba???herkese tavsiye ediyorum atıp o pisliği elinizden kanser çubuklarını atın:) umarım bundan sonrada zorlanmam acaba daha mı kolay olacak bundan sonrası yoksa daha mı zor

merhaba
tebrik ederim en zoru ilk bir haftadır genellikle .bundan sonra nikotin krizlerin çok çok azalacak .kimi zaman aklına gelecektir ama direnirsen kolay geçiçek yeterki tekrardan sigara yakma
benim de dilimde ağzımda yaralar çıkmıştı .bi kaç güne geçiçek .ağzına karanfil alırsan hem hoş aroması vr hemde hafif uyuşukluk veriyo ve rahatlatıyo
kolaylıklar diliyorum

teşekkürler arkadaşım umarım yaralar geçmedi dün gece rüyamda sigara içtim çok pişman oldum korktum ama rüyaymış...rüyada bile çok pişman oldum başa döndüm sandım bugün 8.günüm sende bıraktın sanırım ne kadar oldu?

13 martta sigarayı bıraktım .benimde sigarayı bırakma topiğim var istersen bi göz at .bende buradaki arkadaşlardan çok etkilenip sigarayı bırakmıştım .buradaki sayfaları okumak çok motive ediyo gerçekten
bi kaç kez bende rüyamda sigara içtim inanılmaz pişmanlıkla uyandığımı hatırlıyorum

Son düzenleme:
o zman tebrik ederim seni umarım bende senin gibi kararlı olurum..bugün 9.günüm artık ara ara aklıma geliyor

bugün tam 13.günüm...ayrıca dün canım çok sıkkındı evi toplarken boş karton bi poşetin içine sigaram düşmüş onu buldum bi an baktım şöyle bi sonra hemen camdan aşağı attım:)))şuan iyiyim ara sıra canım istiyor ama içmeyi aklıma getirmiyorum çünkü içersem çok büyük bir pişmanlık yaşarım biliyorum.o yüzden artık yakmayacağım o tek ve sonra gerisi gelen sigarayı:)çok mutluyum bide acaba kilo almaya ne zaman başlanıyor yada herkes kilo alıyormu ben daha henüz almadım yediklerime dikkat ediyorum az yiyorum..illa alıcam diye bir şey yok sanırım dimi:???????????????????????????

bügün tam 1,5 ay oldu artık aklıma gelmiyor ama bazen canım istiyor özellikle açık havada piknikte deniz kenarında kafede otururken akşam yemeklerinden sonra aklıma gelip gidiyor.ama rahatım artık tek sigara ile yeniden başlayacağımı bildiğimden otuzağa düşmeyeceğim.Çok şükür kurtuldummmmm

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bırakma kararı aldım ve üç gün içinde bıraktım. Sigara içen herkese de şiddetle tavsiye ediyorum. Günde 1 paketi geçerdi benim bağımlılığım ve şunu anladım tamamen kafada bitiyo ve nikotin bağımlılığı diye birşey yok arkadaşlar tamamen psikolojik el alışkanlığı vs vs ne derseniz işte. Bırakırken kendıme bi yöntem geliştirdim sigarayı her yakıtımda içime çekmedim ağzımda tutup üfledim ve böylelikle tiksiniyorsun ve sigarayı sonuna kadar içemiyorsunda daha sonra ıkıncı üçüncü gün tek tek derken bıraktım ve sigara içenlerin yanında bulunmadım eşim kullanıyor mesela aynı odada oturmadım ya da sigara içenlerle hiçbir aktiviteye katılmadım, canım sıgara istediği zaman duşa girdim ayda dişlerimi fircaladım erken yattım vay kahve içmedim canım istemesin diye ki sigara içenler bu yaşadıklarımı eziyetmiş gibi gördüler beşik su an okuyanlar da öyle görecek :) ınanın değer iyikide bunları yapmışım su an sigara içenlere üzülüyorum herkesi bırakmaya davet edıyorum cok pislik bişey bırakınca ınsan cok mutlu oluyor ...🍀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…