arkadaşlar 10 yıldır sigara kullanıyorum şimdi hamile kalmayı düşünüyorum ama önce sigarayı bırakmak istiyorum burada kendime bir günlük oluşturursam yararı olacağını düşündüm.varmı bir çözümü olan günde 15 tane içiyorum yaklaşık.bi ara 6 ay kadar bıraktım zbyan sayesinde ama yine başladım şimdi ilaç kullanmak istemiyorum kendi çabamla bırakmak istiyorum.ama bazı problemlerimde var eşim askere gitti uzun dönem ben manisada ailemin yanında kalıyorum şimdi bu dönemde bırakırsam nasıl olur zorlanırmıyım bilemiyorum yardım edin lütfennn
Sigarayı ilkönce beyinde bitirmeniz lazım, ilk 7 günü geçirdikten sonra bir problem yaşamassınız kararlı olun bol bol su için,ciklet nescafe kuruyemiş ilk günlerde oyalanmak için gerekiyor, kendinizi dışarı atın sigara içemediiniz ortamlarda bulunun bu nalet günde günde bırakılmıyor karar vereceksiniz ve hemen uygulayacaksınız. Başarabilirsiniz başarmak zorundasınız. İlk bir ay insanın vara yoğa ağlayası geliyor sinirleri zayıflıyor. ölcem gibi zannediyorsun, ama asıl sigara içerek öldürüyoruz kendimizi. Sigarayı bıraktıktan sonra hafifliyorki insan cildi bile değişiyor güzelleşiyor. Ev tertemiz, 15 sigarayı içerken kaybedilen zaman, bütçeye külfet yani hiç bir artısı yok. Hadi kolay olsun:)))
bugün 8.günüm ve artık rahatım sanki bir nefesin beni başa götüreceğini öğrendim artık saçlarım kokmuyor,dişlerimin rengi açıldı sanki..fakat dilimde yaralar çıktı neden olduğunu anlamıyorum bırakmamla ilgisi olabilirmi acaba..arkadaşlar başka bırakan varsa cevap verebilirmi acaba???herkese tavsiye ediyorum atıp o pisliği elinizden kanser çubuklarını atın:) umarım bundan sonrada zorlanmam acaba daha mı kolay olacak bundan sonrası yoksa daha mı zor
merhaba
tebrik ederim en zoru ilk bir haftadır genellikle .bundan sonra nikotin krizlerin çok çok azalacak .kimi zaman aklına gelecektir ama direnirsen kolay geçiçek yeterki tekrardan sigara yakma
benim de dilimde ağzımda yaralar çıkmıştı .bi kaç güne geçiçek .ağzına karanfil alırsan hem hoş aroması vr hemde hafif uyuşukluk veriyo ve rahatlatıyo
kolaylıklar diliyorum
teşekkürler arkadaşım umarım yaralar geçmedi dün gece rüyamda sigara içtim çok pişman oldum korktum ama rüyaymış...rüyada bile çok pişman oldum başa döndüm sandım bugün 8.günüm sende bıraktın sanırım ne kadar oldu?
4 ay oldu artık kurtuldum artık
4 ay oldu artık kurtuldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?