- 3 Ocak 2009
- 2.988
- 10
- 44
kızlar merhabe ben günde bir paket bazen de bir paketi geçicek kadar sigara içiyordum ve sigarayı bırakacağımı asla düşünmezdim geçen ay hamile kaldım . doktor bana hamile olduğumu söyledi hastaneden çıktım bir yere gidip oturduk ve son sigaram diyerek bir sigara yaktım o sigarayı içerken bile o kadar üzüldüm sigarayı yaktıktan sonra doğru düzgün içemedim bile . vicdan azabı duydum sanki o duman bebeğe gidiyor gibime geldi ve iki hafta sonra bebeğimi kaybettim tabi bu arada sigara da içmemiştim. bebeğimi kaybettikten sonra bir kaç kere aklımdan geçti fakat her seferinde kendimi engelledim dedim ki bu kadar eziyet çektim delimiyim ben diyorum . yani ben bile sigarayı bıraktıysam sizde istedikten sonra bırakırsınız ge,rçekten bırakmak istemıyorsunuz da ondanmış. gerçi diyeceksiniz ki hiç aklına gelmiyor mu n e yalan söyliyim geliyor hem de her yemekten sonra. ama başlarda hiç aklımdan çıkmıyordu. sonra her bi şeyler içtiğimde yemek yediğimde şimdi sadece yemeklerden sonra umaım bu da geçek darısı başınız:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk: