Sigarayı bırakmak çok kolaymış

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
44
kızlar merhabe ben günde bir paket bazen de bir paketi geçicek kadar sigara içiyordum ve sigarayı bırakacağımı asla düşünmezdim geçen ay hamile kaldım . doktor bana hamile olduğumu söyledi hastaneden çıktım bir yere gidip oturduk ve son sigaram diyerek bir sigara yaktım o sigarayı içerken bile o kadar üzüldüm sigarayı yaktıktan sonra doğru düzgün içemedim bile . vicdan azabı duydum sanki o duman bebeğe gidiyor gibime geldi ve iki hafta sonra bebeğimi kaybettim tabi bu arada sigara da içmemiştim. bebeğimi kaybettikten sonra bir kaç kere aklımdan geçti fakat her seferinde kendimi engelledim dedim ki bu kadar eziyet çektim delimiyim ben diyorum . yani ben bile sigarayı bıraktıysam sizde istedikten sonra bırakırsınız ge,rçekten bırakmak istemıyorsunuz da ondanmış. gerçi diyeceksiniz ki hiç aklına gelmiyor mu n e yalan söyliyim geliyor hem de her yemekten sonra. ama başlarda hiç aklımdan çıkmıyordu. sonra her bi şeyler içtiğimde yemek yediğimde şimdi sadece yemeklerden sonra umaım bu da geçek darısı başınız:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk:

Bebek için üzüldüm geçmiş olsun Ama sigarayı bırakman güzel değilmi:)

bebeğine üzüldüm...

kendinle gurur duymalısın.Ne güzel kendin için harika birşey başarmışsın.Bana da nasip olur inşallah:)

Bebeğin için bende çok üzüldüm.. sigarayı bırakman büyük bir başarı heleki bebeği kaybettikten sonra tekrar başlamaman taktirlik...darısı benimde başıma inş..

Saygılarımla..

Bebek için üzüldüm geçmiş olsun Ama sigarayı bırakman güzel değilmi:)
canım evet eminim ki sağlığım açısından çok güzeldir rahat rahat yürüyebiliyorum ve sigara kokmuyorum daha benim farkedemediğim sağlığım açısından ne yararları vardır kim bilir
bebeğine üzüldüm...

kendinle gurur duymalısın.Ne güzel kendin için harika birşey başarmışsın.Bana da nasip olur inşallah:)
amin canım inşallah sen de bırakırsın aslında kendim için yapmadım sadece bebeğim için yaptım ve şu an o doğacak umuduyla içmiyorum . tabi bu kadar bırakmısken başlamak da istemem bırakmak için uğraştırıyor çünkü.
Bebeğin için bende çok üzüldüm.. sigarayı bırakman büyük bir başarı heleki bebeği kaybettikten sonra tekrar başlamaman taktirlik...darısı benimde başıma inş..

Saygılarımla..
canım benim inşallah sen de bırakırsın ben hayal bile edemezdim şaşıyorum halime tamamen canım istemiyor desem yalan olur ama 2 ay oldu içmeyeli içmeyeceğim

bebeğine çok üzüldüm canım. ben de günde 1 pakete yakın içiyorum malesef. ve hamile kalmak için uğraşıyoruz. bir gün ben de başarıcam inşallah. belki de hamile kaldığımı öğrenince bende senin gibi olurum kimbilir. çünkü vijdanı sizlar insanın her sigara yakışta. fisfisfis

ben de 28 haftalık hamıleyım ve maalesef anca 18 gun önce bıraktım,o da fayda dedim kendi kendime.ama keşke daha önce bırakabilseymişim.hiçbişey için gec değil.inanın insan ölmüyo arkadaşlar ki ben son 10 yıl sigara içmeden 1 gun bıle geçirmemiştim.

sevgılı eylul sıgarayı bıraktıgın ıcın tebrık ederım senı.ınslalh en kısa zamanda guzel haberlerınıde alırız.a.s.
bende suan hamıleyım.tedavıye basladıgımız zamanlarda tek tük stresten ıcıyordum ama hamıle oldugumdan suphelenmeye basladıgım zamandan yaklasık 6 aydır berı agzıma bıle almadım.
inanın o kadar guzelmıs kı sıgarasız bır hayat surmek.kıyafetlerının,sacının kokmaması,ellerını sureklı yıkıyor olmamak,ic camasırına bıle gecen kokunun sızı rahatsız etmemesı.
tenıme bıle bır canlılık geldı.
bazen sigara icip gelen kişiler oluyor, meger ne kadar kötü kokuyormusuz.lülülülülülü
hersey beyınde bıtıyormus meger. ne sıgarayı bırakmak ıcın ılaca nede baska bırseye ıhtıyacınız var.isteyınce ınanın oluyor.:lepi:

X