Muhteşem olarak yapacaktım beğeniyi ama ilacı doktor kontrolünde almadığınız için eksiMerhaba arkadaşlar
ben 29 yaşındayım. 25 yaşından beri dönem dönem sigara kullandım. Bir yıl bıraktığımda oldu ancak bu bir yılın sonunda tekrar başladıktan sonra günde bir pakete çıkmış bulunmaktayım. Ve artık gerek cildime yaptıgım yatırımlar, gerek erken yaşlanma gibi bir duruma maruz kalmamak ve de iç organlarımın sağlığı için c*ampix ilacını aldım. Defalarca denememe rağmen bu sefer yalnızca irade ile bırakamadım ne yazık ki..Kesin çözümcü olduğum için nikotin bantları, haplar, sakızlar hepsini araştırdım. Reçete ile de alınabildiğini öğrendim. Ancak buna vaktim ve doktorların insiyatifine kalma niyetim olmadığı için (biraz masraflı bir ilaç) gidip eczaneden aldım 3 gün önce. Bu ilaçla bırakıp bırakamayacağımı bilmiyorum. Buraya günlüğümü ve her gün 'gün gün' ne hissettiğimi, nasıl bir süreç yaşadığımı paylaşıcam. Umarım bırakmayı başarabilirim ve umarım burada konumu okuyup bu başarıya ortak olmak isteyenlere vesile olabilirim. Birine dolaylı veya direkt yoldan yapılan her yardım yıldızınızı yükseltir, bir astrolog tavsiyesi vermiş olayım
Reçetesiz ve doktor kontrolsüz alınabilen bir ilaç olduğu için göztepe araştırmada bir sürü test ile sürünmek istemedim. Teşekkür ederim ama ilaç bile olsa eczanede bile satılsa, bir dönem sigarayı bırakmak istiyorum diyen herkese sağlık ocaklarında ve farklı kurumlarda ücretsiz dağıtılıyormuş. Ciddi sağlık ilaçları gibi değil. Umarım ben de bırakırımMuhteşem olarak yapacaktım beğeniyi ama ilacı doktor kontrolünde almadığınız için eksidoktorun insiyatifine kalma gibi bir durum yok bırakmak isteyenlere veriyorlar o ilacı ama önce bi kaç seans psikolojik hazırlık yapıyorlar 2 tane eniştem bıraktı tiryakiydiler onlar bıraktıysa herkes bırakır diye düşünüyorum doktor kontrolünde almanız daha iyi olur ilacı siz yine de randevu alıp gidin bu tarz ilaçlar kafamıza göre alınabilecek ilaçlar değil ama bırakma teşebbüsünüz için tebrik ederim
İnşAllah öyledir yan etki falan olur diye dedim. Bizim enişteler bıraktıysa siz de bırakırsınız inanınReçetesiz ve doktor kontrolsüz alınabilen bir ilaç olduğu için göztepe araştırmada bir sürü test ile sürünmek istemedim. Teşekkür ederim ama ilaç bile olsa eczanede bile satılsa, bir dönem sigarayı bırakmak istiyorum diyen herkese sağlık ocaklarında ve farklı kurumlarda ücretsiz dağıtılıyormuş. Ciddi sağlık ilaçları gibi değil. Umarım ben de bırakırım
şimdi sitede direkt ismini sansürsüz yazmam uygun olmaz. ama ilk msjımda ismini sansürleyerek paylaştım. Googleda aratıp bulabilirsiniz, bilmiyorum annelerin hamilelerin kullanmasına izin olup olmadığını cünküBnde bırakmak istiyorum ama emziren anneler kulkanabiliyor mu bşrde ilacın adını alabilir miyim acaba
MükemmelllMerhabalar ben de sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Nikotin bandı aldım dün ilk gündü en sevdiğim sabah aç karna sigaramı içip bandı yapıştırdım. Dün sadece toplam üç tane sigara içtim. Bugün ikinci gün şimdiye kadar iki tane içtim. Canım istiyor gibi ama olmasa da olur gibi. Sanki vücudum değil de elim istiyor garip bir his. Rüyalar fena hem de çok fena. En azından benimki bant, gece yatarken çıkarmayı deneyebilirim. Farklı yöntemle de olsa sigarayı bırakmana eşlik etmek istiyorum sana da uygunsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?