1 ayı bitirdiğim bir serüvendi. Artık buraya post girer miyim bilmiyorum ama çok mutluyum. Yüzüme kan geldi. Cildim eskisi gibi bebek gibi oldu. <3 herkese sigarasız bir ömür dilerim
Amin amin bir an önce bırakmasını dilerim isteyen herkese ben de o can çekme anıyla savaşırken hep yeniliyordum. Sonra sigarayı önce azaltmakta buldum çareyi. Günlük kendime limit koydum sabah kahvaltıdan sonra 1 dal öğle yemekten sonra 1 dal akşam 1 dal şeklinde. Vücudum dinledi beni günde 3 dal mevzusunda. Sigarayı tamamen bırakmak diye birşey yok. Ben de böyle düşünüyorum. O yüzden zihninizi rahat bırakırsanız çok çok azaltıcaksınız eminim
Umarım devam ediyorsunuzdur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama eğer tekrar salmam kendimi derseniz, bir dal içmenizde veya bir kaç fırt almanızda bir sakınca yok bence. Ama eğer o bir dal sizi tekrar başlatıcaksa hiç bulaşmayın. İlk ayı atlatınca zaten sonra isteseniz de içemiyorsunuz
Umarım devam ediyorsunuzdur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama eğer tekrar salmam kendimi derseniz, bir dal içmenizde veya bir kaç fırt almanızda bir sakınca yok bence. Ama eğer o bir dal sizi tekrar başlatıcaksa hiç bulaşmayın. İlk ayı atlatınca zaten sonra isteseniz de içemiyorsunuz
Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasam
Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasam
Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladım
Sözüm Ona eşimde Benimle birlikte bırakmıştı, hafta sonu iş yerine kahvaltıya gittik.Baktım bizimki beni kekliyor meğer sadece evde içmiyormuş.O gün itibariyle tekrar içmeye başladım. Ayıp bana ya
Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladım
Sözüm Ona eşimde Benimle birlikte bırakmıştı, hafta sonu iş yerine kahvaltıya gittik.Baktım bizimki beni kekliyor meğer sadece evde içmiyormuş.O gün itibariyle tekrar içmeye başladım. Ayıp bana ya
Moralini bozma, tekrar bırakabilirsin.
Benim erkek arkadaşım da içiyor, hatta bırakmayı düşünmüyorum, diyor. Ben tamamen soğudum sigaradan, ağzıma süremiyorum öyle berbat geliyor tadı. Ama o yanımda bile içiyor bazen. Elini uzaklaştırıyorum ötede iç diye
Tekrar başla, geç değil boşver onlar kendilerini zehirlesinler. 45ten sonra birden çöküyor erkekler hep o sigaralar yüzünden. Öncesinde bizim gibi anlık değişimler yaşamadıklarından farkedemiyorlar zararını