Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı başıma ama sigarayı bırakma evresindeki o kriz anlarını düşündükçe korkuyorum :'(
Selam, kendininiz için çok büyük bir iyilik yapmışsınız tebrikler ah bir de ben bırakabilsem
Rica ederim, güzel haber bu gün 3.günüm fakat aklım fikrim onda uykularım kaçtıSelammm, çok teşekkür ederimmm ♥ Umarım siz de en kısa zamanda bırakırsınız
Rica ederim, güzel haber bu gün 3.günüm fakat aklım fikrim onda uykularım kaçtı
Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasamUmarım devam ediyorsunuzdur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama eğer tekrar salmam kendimi derseniz, bir dal içmenizde veya bir kaç fırt almanızda bir sakınca yok bence. Ama eğer o bir dal sizi tekrar başlatıcaksa hiç bulaşmayın. İlk ayı atlatınca zaten sonra isteseniz de içemiyorsunuz
Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasam
Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladımSelam canım tekrar, naptın nasıl gidiyor? :)
Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladım
Sözüm Ona eşimde Benimle birlikte bırakmıştı, hafta sonu iş yerine kahvaltıya gittik.Baktım bizimki beni kekliyor meğer sadece evde içmiyormuş.O gün itibariyle tekrar içmeye başladım. Ayıp bana ya