• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı Bırakma Günlüğüm

Bakıyorum da sevgili günlük :KK51:
Sigarayı ne güzel de bırakmışım bee helal olsun bana :KK52:

Buraları da unutmuşum tam 3 hafta olmuş bırakalı. Aramıyorum da. Arada başka şeyler tüketiyorum daha taze ve daha sağlıklı şeyler :KK70:

1 ayı bitirdiğim bir serüvendi. Artık buraya post girer miyim bilmiyorum ama çok mutluyum. Yüzüme kan geldi. Cildim eskisi gibi bebek gibi oldu. <3 herkese sigarasız bir ömür dilerim

darısı başıma ama sigarayı bırakma evresindeki o kriz anlarını düşündükçe korkuyorum :'(

Amin amin bir an önce bırakmasını dilerim isteyen herkese :p ben de o can çekme anıyla savaşırken hep yeniliyordum. Sonra sigarayı önce azaltmakta buldum çareyi. Günlük kendime limit koydum sabah kahvaltıdan sonra 1 dal öğle yemekten sonra 1 dal akşam 1 dal şeklinde. Vücudum dinledi beni günde 3 dal mevzusunda. Sigarayı tamamen bırakmak diye birşey yok. Ben de böyle düşünüyorum. O yüzden zihninizi rahat bırakırsanız çok çok azaltıcaksınız eminim ♥️

Rica ederim, güzel haber bu gün 3.günüm fakat aklım fikrim onda uykularım kaçtı:olamaz:

Umarım devam ediyorsunuzdur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama eğer tekrar salmam kendimi derseniz, bir dal içmenizde veya bir kaç fırt almanızda bir sakınca yok bence. Ama eğer o bir dal sizi tekrar başlatıcaksa hiç bulaşmayın. İlk ayı atlatınca zaten sonra isteseniz de içemiyorsunuz 😍

Umarım devam ediyorsunuzdur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama eğer tekrar salmam kendimi derseniz, bir dal içmenizde veya bir kaç fırt almanızda bir sakınca yok bence. Ama eğer o bir dal sizi tekrar başlatıcaksa hiç bulaşmayın. İlk ayı atlatınca zaten sonra isteseniz de içemiyorsunuz 😍
Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasam😊

Desteğin için çok teşekkürler evet devam ediyorum. Kendimi tanıyorum bir fırt bile alsam başlarım,şimdi çok bunaldığımda Türk kahvesi yapıyorum ona sığındım.İnşallah o bir ay geçsede rahatlasam😊

Selam canım tekrar, naptın nasıl gidiyor? :)

Selam canım tekrar, naptın nasıl gidiyor? :)
Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladım:KK9:
Sözüm Ona eşimde Benimle birlikte bırakmıştı, hafta sonu iş yerine kahvaltıya gittik.Baktım bizimki beni kekliyor meğer sadece evde içmiyormuş.O gün itibariyle tekrar içmeye başladım. Ayıp bana ya:kızgın:

Selam, tatlım cezalıyım ben tekrar başladım:KK9:
Sözüm Ona eşimde Benimle birlikte bırakmıştı, hafta sonu iş yerine kahvaltıya gittik.Baktım bizimki beni kekliyor meğer sadece evde içmiyormuş.O gün itibariyle tekrar içmeye başladım. Ayıp bana ya:kızgın:

Moralini bozma, tekrar bırakabilirsin. 😍
Benim erkek arkadaşım da içiyor, hatta bırakmayı düşünmüyorum, diyor. Ben tamamen soğudum sigaradan, ağzıma süremiyorum öyle berbat geliyor tadı. Ama o yanımda bile içiyor bazen. Elini uzaklaştırıyorum ötede iç diye 😅
Tekrar başla, geç değil boşver onlar kendilerini zehirlesinler. 45ten sonra birden çöküyor erkekler hep o sigaralar yüzünden. Öncesinde bizim gibi anlık değişimler yaşamadıklarından farkedemiyorlar zararını

Back