• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakma günlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bant fln bilmiyorm.cok halsizdim dra gittim hemen anladi cigerler kotu olmus dedi.10 yidir ictim gelisme cginda basladim gelisemedimde vucut olarak kucuk kaldim.1 aydir icmiyorum.hep icersem tekrar halsiz kalirim die dusundum.paket cantamdaydi gozumun onune almadim.hic cikarmadim.geceleri ruyama girdi ictigimi gordum vicdan azabi cektim.hizli yuruyunce kalbim sksmiyo artik.baska faydalarinoda gordum birakinca.yuzume renk gldgini soyliyolar.yanliz sihara parasini cips ve cikolataya vermeye basladim.sadece alinganlik ve kusmem vardi.onuda asmaya basliyrm zamanla.
nur16 canım sende sakın tekrar başlama belki de sana öyle geliyordur alınganlıkla ilgili kuruntu mu yaptın sanki biraz ? ama bu da yeni bir rutine geçtiğin için olabilir, sonuçta artık yeni ve başka bir hayat rutinimiz oluyor :) Bu yeni düzene güzel dinç yaşama alışmak için kendimize zaman tanımalıyız. Sonuçta herşey zamanla daha iyi olacak ve biz hayatımızdaki en doğru kararı verdik. Hayatımıza normal ve sağlıklı düşünen bir birey olarak devam etmeyi seçtik :)

nur16 canım sende sakın tekrar başlama belki de sana öyle geliyordur alınganlıkla ilgili kuruntu mu yaptın sanki biraz ? ama bu da yeni bir rutine geçtiğin için olabilir, sonuçta artık yeni ve başka bir hayat rutinimiz oluyor :) Bu yeni düzene güzel dinç yaşama alışmak için kendimize zaman tanımalıyız. Sonuçta herşey zamanla daha iyi olacak ve biz hayatımızdaki en doğru kararı verdik. Hayatımıza normal ve sağlıklı düşünen bir birey olarak devam etmeyi seçtik :)

Yok baslamam bu asamayi gcmisken kurtuldum allaha sukurler olsun.sinirlenme konusunda sadece arkadasim sandigim kisiler.aileme ayniyim sakinim.insanlar yapmacik olunca sinirleniyorum.senin nasil geciyo 4. Gunundemiydin biraktiginin

evet canım ne olsun işte video izliyorum bırakanların hikayelerini filan iyi motive edici oluyor mesela bırakalı 2 yıl olmuş insanlar hayatlarının nasıl olumlu yönde değiştiğini anlatıyor, onları izlemek bende işe yarıyor hevesim artıyor. Ama az önce başımda tuhaf bi his oldu sanki dönecekmiş gibi ama dönmüyor : ) sanki ağrıycakmış gibi tuhaf bir boşluk hissi bilirsin ama ciddiye almadım tabi : ) mutfağa gittim kendime kepekli tost yaptım mandalinayla beraber yedim oh dedim ne güzel keyifliymiş içmediğin zaman daha lezzetli gibi düşündüm kendi kendime telkin verdim. Hayatımda aldığım verdiğim en iyi karar.. Oh be kurtuldum özgürüm mutluyum diyorum devamlı ve bir daha o illete asla ve asla geri dönmek istemediğimi çok iyi biliyorum. Artık özgürüm ve mutluyum. Çok çok eminim ve son kararım :)

evet canım ne olsun işte video izliyorum bırakanların hikayelerini filan iyi motive edici oluyor mesela bırakalı 2 yıl olmuş insanlar hayatlarının nasıl olumlu yönde değiştiğini anlatıyor, onları izlemek bende işe yarıyor hevesim artıyor. Ama az önce başımda tuhaf bi his oldu sanki dönecekmiş gibi ama dönmüyor : ) sanki ağrıycakmış gibi tuhaf bir boşluk hissi bilirsin ama ciddiye almadım tabi : ) mutfağa gittim kendime kepekli tost yaptım mandalinayla beraber yedim oh dedim ne güzel keyifliymiş içmediğin zaman daha lezzetli gibi düşündüm kendi kendime telkin verdim. Hayatımda aldığım verdiğim en iyi karar.. Oh be kurtuldum özgürüm mutluyum diyorum devamlı ve bir daha o illete asla ve asla geri dönmek istemediğimi çok iyi biliyorum. Artık özgürüm ve mutluyum. Çok çok eminim ve son kararım :)

Basta tuhaflik olmasi normal cnm.daha kalbin sksck oksuruk gogus agrisi yapcak korkma kisa sure sonra geciyo.bnm tanidigim birakti 1 yil boyunca unutulmuyo diyo.bnmde arada cnm istiyo frenliyorum unutuyorum sonrada.

Basta tuhaflik olmasi normal cnm.daha kalbin sksck oksuruk gogus agrisi yapcak korkma kisa sure sonra geciyo.bnm tanidigim birakti 1 yil boyunca unutulmuyo diyo.bnmde arada cnm istiyo frenliyorum unutuyorum sonrada.

uyardığın için sağol bunu da göz önüne alıcam canım bu süreçte her tür tedbiri almaya çalışıyorum zaten aklına gelen birşey olursa ufak da olsa herşeyi yaz bana ; ) benim için önemli..

uyardığın için sağol bunu da göz önüne alıcam canım bu süreçte her tür tedbiri almaya çalışıyorum zaten aklına gelen birşey olursa ufak da olsa herşeyi yaz bana ; ) benim için önemli..

Yazarim tabi cnm krize fln girersen yaz teselli ederim burdanda.destek olalim birbirimize.

ay canım çok sağol bencede süper olur demin mutfaktaydım o yüzden geç cevap yazdım. canım atıştırmalık birşeyler çeker gibi oldu ama hem evde öyle abur cubur birşey yok hem de canım da pek birşey istemiyo galiba biraz can sıkıntısından olabilir bu durum ; ) ben de çorba yapıyorum şimdi hem sağlıklı hem de sulu birşey yemek iyi olur diye düşündüm. Bu dönemde kendimi yeme içmeye veya fast foodlara vermek istemiyorum ama ara sıra içimden geliyo yaramazlık yapmak yine de öyle bir alışkanlığım olmadığı için istesem de fazla yapamıyorum, yine de tedbirli olmak da fayda vardır ; )

ay canım çok sağol bencede süper olur demin mutfaktaydım o yüzden geç cevap yazdım. canım atıştırmalık birşeyler çeker gibi oldu ama hem evde öyle abur cubur birşey yok hem de canım da pek birşey istemiyo galiba biraz can sıkıntısından olabilir bu durum ; ) ben de çorba yapıyorum şimdi hem sağlıklı hem de sulu birşey yemek iyi olur diye düşündüm. Bu dönemde kendimi yeme içmeye veya fast foodlara vermek istemiyorum ama ara sıra içimden geliyo yaramazlık yapmak yine de öyle bir alışkanlığım olmadığı için istesem de fazla yapamıyorum, yine de tedbirli olmak da fayda vardır ; )

Olsun cnm bnde bugun mutfaktan cikamadm misafir fln gldi gitti.saha simsi oturdum.Bnm isime yaradi bu durum. yillardir kilo almaya calisiyordum 48 i gormemistim hic ilk kez 48 kiloyum.sasirdim.yuzumdeki sivilceler gecti.ilk kez dusun artik nasil esir almis bni

evet kesinlikle öyle esaret kölelik hamallık bitti, artık özgürüz... ben daha mutlu hissediyorum kendimi demin de onu düşündüm yarım tabak da makarna yedim yoğurtla.. yemek sırasında ve yedikten sonra şunu düşündüm ben mutluyum dedim ya kendime, insanın kendine iyilik güzellik yapması kadar güzel bişey yok dedim içimden.. Gerçekten bundan daha büyük bir iyilik daha büyük bir güzellik yapamaz heralde insan kendine.. herkese tavsiyem çabalayın savaşın üstüne gidin inat edin bu illetten kurtulup sağlığımıza biraz olsun kavuşmak için savaşmalıyız hanımlar ; )

not: belirgin kilo alsam bile böyle daha mutluyum kilo nasılsa verilir dedim içimden, sağlıklı olunca bol oksijenle birkaç kilo rahatlıkla verilir zaten, sıkıntı olmaz. Bunu bahane etmeyin.

Olsun cnm bnde bugun mutfaktan cikamadm misafir fln gldi gitti.saha simsi oturdum.Bnm isime yaradi bu durum. yillardir kilo almaya calisiyordum 48 i gormemistim hic ilk kez 48 kiloyum.sasirdim.yuzumdeki sivilceler gecti.ilk kez dusun artik nasil esir almis bni
cildin gün geçtikçe daha iyi olacak.. gün be gün daha olumlu gelişmeler alacağız inşallah hep beraber ama burada kararımızı kutlamaya devam edelim çünkü her geçen gün kararlılığımız ve mutluluğumuz daha da pekişecek. Hem de bunun mutluluğunu hissetmeye hakkımız var haklı gururunu yaşamalıyız. Mutluluk paylaştıkça çoğalır :)

Durumumu yazmak rahatlamak istiyorum, ben 12 yildir iciyorum 33 yasindayim 3 cocuk annesi ve ev hanimiyim kocam kullanmiyor ondan gizli iciyorum biliyor defalarcada yakalandim belki gunc gelebilir ama herkes farkli ortamlarda yasiyor statuler farkli ben icanadolu da yasiyorum burda herkes tutucu ictigimi bilmiyolar yillarcada sakladim 4 ay once yeni evime tasindim alta kaynana ustte eltim oturuyor balkonda icerim sigarayi ister istemez onlara koku gidiyor zaten hep acigimi ariyolar bikkinlk geldi iyice

Durumumu yazmak rahatlamak istiyorum, ben 12 yildir iciyorum 33 yasindayim 3 cocuk annesi ve ev hanimiyim kocam kullanmiyor ondan gizli iciyorum biliyor defalarcada yakalandim belki gunc gelebilir ama herkes farkli ortamlarda yasiyor statuler farkli ben icanadolu da yasiyorum burda herkes tutucu ictigimi bilmiyolar yillarcada sakladim 4 ay once yeni evime tasindim alta kaynana ustte eltim oturuyor balkonda icerim sigarayi ister istemez onlara koku gidiyor zaten hep acigimi ariyolar bikkinlk geldi iyice

canım anlıyorum seni, işte benim denediğim yöntemi denemelisin muhakkak hem de hiç geç kalma çünkü ben çok geç kalmış hissediyorum kendimi şu an.. ama kararlı olmalısın çok istemelisin kurtulmayı ve bırakmayı gerçekten istemelisin. o zaman kolayca bırakırsın ama bir daha başlamamak önemli olan.. zaten olayın çözülmesi gereken kısmı orası yani psikolojik bağımlılık kısmını çözümlemelisin.. hepimiz gibi senin de durum aynı yani psikolojik bağımlılığını bitirdiğin anda zaten canın istemez. ben de kararımı pekiştirmeye çalışıyorum ve bir daha asla ne sebeple olursa olsun dönmeyeceğimden neredeyse eminim biliyorum gibi bir his var içimde.. Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum : ) başlıklı sayfamdan benim sürecimi izleyebilirsin. Geçmiş olsun ve tebrikler hepimize ; )

ben 1 haftadır bırakmaya çılışıorum 2 tane içiorum çok kasarsam amaann başlarım ya olmuo işte diip tekrar başlamaktan korktuğum için kasmiim kendimi diorum ama günde 10 tane içmek nerde 1 2 tane içmek nerde diye düşünorm onlarıda atarsam çok ii olacak işe güce veriorum kendimi aklıma gelmesin die burayı hergün okuycam birbirimize destek olalım gerçi en son kasımda yazılmış 3 ay olmuş kimler devma edio kimler bıraktı acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back