bence kendıne bır ugras bulmalısın hemde cıddı bı ugrasHadi bakalım benimle bir bırakmak isteyen varsa buyursun gelsin
Yoksa tek başıma da takılacağım buralarda
Yazabildiğim kadar yazmaya kendimi motive etmeye çalışacağım
2 Kasım 2014 bugün ilk gün
13 saattir sigara içmiyorum
Sanki ciğerlerim kaşınıyor gibi
İçmek istiyorum yalan söylemeyeceğim
Boğazımda da bir gıcıklık hissi var
Öksürüyorum
Çöpteki kırdığım sigaralara bile açıp baktım
Acaba bantla yapıştırsam da içsem mi diye düşünüyorum
Kırdığın sigaraları bantla yapıştırıp içtin mi yoksa?Hadi bakalım benimle bir bırakmak isteyen varsa buyursun gelsin
Yoksa tek başıma da takılacağım buralarda
Yazabildiğim kadar yazmaya kendimi motive etmeye çalışacağım
2 Kasım 2014 bugün ilk gün
13 saattir sigara içmiyorum
Sanki ciğerlerim kaşınıyor gibi
İçmek istiyorum yalan söylemeyeceğim
Boğazımda da bir gıcıklık hissi var
Öksürüyorum
Çöpteki kırdığım sigaralara bile açıp baktım
Acaba bantla yapıştırsam da içsem mi diye düşünüyorum
teşekkürler ellizan sen hiç içmedin sanırım.. sen de bize moral olabilirsin ya da ne yapmamız gerektiğiyle ilgili öneride bulunabilirsin.. Şimdiden herkese başarılar :)Bu zararlı şeyden umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
teşekkürler ellizan sen hiç içmedin sanırım.. sen de bize moral olabilirsin ya da ne yapmamız gerektiğiyle ilgili öneride bulunabilirsin.. Şimdiden herkese başarılar :)
arkadaşım naaptın sen yaa kendine gel hemen :) ve tekrar başla bırakmana mücadelene ve bizlere de burada destek ol moral ver motive et..hemen bişeyler yapmamız lazım ACİL !! Sana ve herkese kurtarma operasyonu yapmak lazım. Unutmayın durmak yok yola devam.. Bu bir Özgürlük Mücadelesi unutmayın hanımlar.. Özgür olmalı ve tadını çıkarmalıyız.. Hadi ama pes etmek yokAynen öyle bantla yapıştırıp içtim
Nikotin bandını da sabah atıp içtim
Galiba o ilk motivasyonum yok
arkadaşım naaptın sen yaa kendine gel hemen :) ve tekrar başla bırakmana mücadelene ve bizlere de burada destek ol moral ver motive et..hemen bişeyler yapmamız lazım ACİL !! Sana ve herkese kurtarma operasyonu yapmak lazım. Unutmayın durmak yok yola devam.. Bu bir Özgürlük Mücadelesi unutmayın hanımlar.. Özgür olmalı ve tadını çıkarmalıyız.. Hadi ama pes etmek yok
Bantlıyken içince tadı daha bir acımsı oluyor değilmi :) Onu bende yaptımAynen öyle bantla yapıştırıp içtim
Nikotin bandını da sabah atıp içtim
Galiba o ilk motivasyonum yok
Bantlıyken içince tadı daha bir acımsı oluyor değilmi :) Onu bende yaptım
işte bu nikotin canavarının tuzakları aslında :) sen bırakmak istemediğini sanıyorsun çünkü bu maddenin beyninde yarattığı endorfin dopamin etkileşimi sana böyle zannettiriyor. Yoksa sana bu kadar zarar veren 4000 den fazla zehirli maddeyi bırakmak istemiyor olman gerçeği yansıtmıyor. Umarım sen de mücadeleye devam edersin. İlk günleri atlatınca her geçen gün daha kolay olacak kafada bitiricez. Yeni topik açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :) diye.. Oradan gelişmeleri izleyebilirsin :)bırakmak istemiyorum ondan
Bantlamıyok ondan korktum kırdığım sigaraları bantla birleştirdim onu kastettim
işte bu nikotin canavarının tuzakları aslında :) sen bırakmak istemediğini sanıyorsun çünkü bu maddenin beyninde yarattığı endorfin dopamin etkileşimi sana böyle zannettiriyor. Yoksa sana bu kadar zarar veren 4000 den fazla zehirli maddeyi bırakmak istemiyor olman gerçeği yansıtmıyor. Umarım sen de mücadeleye devam edersin. İlk günleri atlatınca her geçen gün daha kolay olacak kafada bitiricez. Yeni topik açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :) diye.. Oradan gelişmeleri izleyebilirsin :)
Bantlamızor olmadımı öyle Benimde bırakmam lazımda işe yarayacagına emin oldugum bi ilaç yada ilaç degıl baska bişey kullanıp beynımı kandırmam lazım Ama öyle bişey varmı onuda bılemıyorum
heh işte bende tam öyle düşünüyorum zararını biliyorum hissediyorum ama seviyorum zevk için içiyorum sıkıntıdan falanda değililk bu düşünce aklımda olduğunda o bantlar olsaydı keşke bende tekrar istersem bırakmayı yazarım buralaradursun günlüğüm
en güzel ilaç irade aslında
ama seviyorum ya neden bırakayım ki diye düşünüyorum şu an
heh işte bende tam öyle düşünüyorum zararını biliyorum hissediyorum ama seviyorum zevk için içiyorum sıkıntıdan falanda değilİradem saglam sanırdım ama zayıf demekki ne bileyim öyle bişeylerden destek alınca sanki beynim kanıyor gibi.Nikotin sakızı denedim birkere aman Allahım dedim o ne igrenç berbat bişiy öyle nasıl çignerler onu bılmem
1 paket içiyorum canım sormane içiyorsun kız kaç tane içiyorsun
sigaraya teşvik topici gibi olduk
ek: bant takılıyken cidden nikotin istemiyor canın ama alışkanlık işte eline alıp içesin geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?