• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakma günlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Hadi bakalım benimle bir bırakmak isteyen varsa buyursun gelsin
Yoksa tek başıma da takılacağım buralarda
Yazabildiğim kadar yazmaya kendimi motive etmeye çalışacağım

2 Kasım 2014 bugün ilk gün
13 saattir sigara içmiyorum
Sanki ciğerlerim kaşınıyor gibi
İçmek istiyorum yalan söylemeyeceğim
Boğazımda da bir gıcıklık hissi var
Öksürüyorum
Çöpteki kırdığım sigaralara bile açıp baktım
Acaba bantla yapıştırsam da içsem mi diye düşünüyorum:KK35:

Öksürüyorum
bence kendıne bır ugras bulmalısın hemde cıddı bı ugras:KK20:bulmalısın. gunde ıkı pakete yakın sıgara ıcen bırıyım ve bu yıl hac için mekkeye gittim toplam 13 gun kaldım ve sıgara ne aklıma geldı ne de canım istedi. ama geldim kaldıgım yerden devam... sana basarılar bende bırakmayı dusunuyorum. ciğerlerimde lekeler olusmaya basladı. hadı hayırlısıı

arkadaşlar ben bıraktım artık özgürüm 3 gündür :) Sizle de yardımlaşalım ve bütün bilgileri paylaşalım burada hem de kararlılığımız pekişmiş olur.. Her gün düzenli girmeye çalışın foruma, destek çok önemli :)

Öksürüyorum
Kırdığın sigaraları bantla yapıştırıp içtin mi yoksa? :KK14:

teşekkürler ellizan sen hiç içmedin sanırım.. sen de bize moral olabilirsin ya da ne yapmamız gerektiğiyle ilgili öneride bulunabilirsin.. Şimdiden herkese başarılar :)

Evet hiç içmedim ve bir sigara düşmanıyım.

Benim bir hocam vardı, hiç abartmıyorum adam bir sigarası bitmek üzereyken ikincisini yakardı. Tam anlamıyla bir tiryaki idi.

Bırakıyorum dedi ve pat diye bıraktı sigarayı.Hİç azaltma yoluna falan gitmedi bir anda kestirip attı. O bile bıraktıysa herkes bırakır diye düşünüyorum.

Aynen öyle bantla yapıştırıp içtim
Nikotin bandını da sabah atıp içtim
Galiba o ilk motivasyonum yok
arkadaşım naaptın sen yaa kendine gel hemen :) ve tekrar başla bırakmana mücadelene ve bizlere de burada destek ol moral ver motive et..hemen bişeyler yapmamız lazım ACİL !! Sana ve herkese kurtarma operasyonu yapmak lazım. Unutmayın durmak yok yola devam.. Bu bir Özgürlük Mücadelesi unutmayın hanımlar.. Özgür olmalı ve tadını çıkarmalıyız.. Hadi ama pes etmek yok :KK20::KK43::KK12:

arkadaşım naaptın sen yaa kendine gel hemen :) ve tekrar başla bırakmana mücadelene ve bizlere de burada destek ol moral ver motive et..hemen bişeyler yapmamız lazım ACİL !! Sana ve herkese kurtarma operasyonu yapmak lazım. Unutmayın durmak yok yola devam.. Bu bir Özgürlük Mücadelesi unutmayın hanımlar.. Özgür olmalı ve tadını çıkarmalıyız.. Hadi ama pes etmek yok :KK20::KK43::KK12:

bırakmak istemiyorum ondan :KK45:

bırakmak istemiyorum ondan :KK45:
işte bu nikotin canavarının tuzakları aslında :) sen bırakmak istemediğini sanıyorsun çünkü bu maddenin beyninde yarattığı endorfin dopamin etkileşimi sana böyle zannettiriyor. Yoksa sana bu kadar zarar veren 4000 den fazla zehirli maddeyi bırakmak istemiyor olman gerçeği yansıtmıyor. Umarım sen de mücadeleye devam edersin. İlk günleri atlatınca her geçen gün daha kolay olacak kafada bitiricez. Yeni topik açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :) diye.. Oradan gelişmeleri izleyebilirsin :)

yok ondan korktum kırdığım sigaraları bantla birleştirdim onu kastettim :KK70:
Bantlamı :D zor olmadımı öyle :rolleyes: Benimde bırakmam lazımda işe yarayacagına emin oldugum bi ilaç yada ilaç degıl baska bişey kullanıp beynımı kandırmam lazım :D Ama öyle bişey varmı onuda bılemıyorum :rolleyes:

işte bu nikotin canavarının tuzakları aslında :) sen bırakmak istemediğini sanıyorsun çünkü bu maddenin beyninde yarattığı endorfin dopamin etkileşimi sana böyle zannettiriyor. Yoksa sana bu kadar zarar veren 4000 den fazla zehirli maddeyi bırakmak istemiyor olman gerçeği yansıtmıyor. Umarım sen de mücadeleye devam edersin. İlk günleri atlatınca her geçen gün daha kolay olacak kafada bitiricez. Yeni topik açtım Sigarayı Bıraktım Artık Özgürüm Mutluyum :) diye.. Oradan gelişmeleri izleyebilirsin :)

ilk bu düşünce aklımda olduğunda o bantlar olsaydı keşke bende tekrar istersem bırakmayı yazarım buralara :27: dursun günlüğüm :p

Bantlamı :D zor olmadımı öyle :rolleyes: Benimde bırakmam lazımda işe yarayacagına emin oldugum bi ilaç yada ilaç degıl baska bişey kullanıp beynımı kandırmam lazım :D Ama öyle bişey varmı onuda bılemıyorum :rolleyes:

en güzel ilaç irade aslında :KK34:
ama seviyorum ya neden bırakayım ki diye düşünüyorum şu an :KK53:

ilk bu düşünce aklımda olduğunda o bantlar olsaydı keşke bende tekrar istersem bırakmayı yazarım buralara :KK53: dursun günlüğüm :p

en güzel ilaç irade aslında :KK34:
ama seviyorum ya neden bırakayım ki diye düşünüyorum şu an :KK53:
heh işte bende tam öyle düşünüyorum zararını biliyorum hissediyorum ama seviyorum zevk için içiyorum sıkıntıdan falanda değil :D İradem saglam sanırdım ama zayıf demekki ne bileyim öyle bişeylerden destek alınca sanki beynim kanıyor gibi.Nikotin sakızı denedim birkere aman Allahım dedim o ne igrenç berbat bişiy öyle nasıl çignerler onu bılmem :(

heh işte bende tam öyle düşünüyorum zararını biliyorum hissediyorum ama seviyorum zevk için içiyorum sıkıntıdan falanda değil :D İradem saglam sanırdım ama zayıf demekki ne bileyim öyle bişeylerden destek alınca sanki beynim kanıyor gibi.Nikotin sakızı denedim birkere aman Allahım dedim o ne igrenç berbat bişiy öyle nasıl çignerler onu bılmem :KK43:

ne içiyorsun kız kaç tane içiyorsun :KK53:
sigaraya teşvik topici gibi olduk :KK70:

ek: bant takılıyken cidden nikotin istemiyor canın ama alışkanlık işte eline alıp içesin geliyor :27:

Arkadaşlar pes etmeyin ya bırakın bu seviyorum ayaklarını artık.. Hiçbirimiz sevmiyoruz aslında şu 3 günü ve 1 haftayı atlatmayı göze alın biraz zorlayın bünyeyi sizi de kurtarmayı kafaya koydum hem bana da yoldaş olursunuz.. ya inşallah bi sürü bırakan olur bu sene biz de hava atarız 3 senedir içmiyoruz filan diye.. Zamanla düzelicek herşey ve çok süper olucak cildiniz saçınız genel sağlığınız bi kere daha düzenli daha enerjik ve dinç olucaksınız. Çok zinde bir hayatınız olucak ya onun kölesi olmak mı özgür olmak mı ? Hangisini istiyosunuz ya da hangisini seviyosunuz ? Köle olmayı bağımlı olmayı mı yoksa ÖZGÜR olmayı mı ? Topiğimi izleyin canlarım iyi geceler hepimize :)

Bant fln bilmiyorm.cok halsizdim dra gittim hemen anladi cigerler kotu olmus dedi.10 yidir ictim gelisme cginda basladim gelisemedimde vucut olarak kucuk kaldim.1 aydir icmiyorum.hep icersem tekrar halsiz kalirim die dusundum.paket cantamdaydi gozumun onune almadim.hic cikarmadim.geceleri ruyama girdi ictigimi gordum vicdan azabi cektim.hizli yuruyunce kalbim sksmiyo artik.baska faydalarinoda gordum birakinca.yuzume renk gldgini soyliyolar.yanliz sihara parasini cips ve cikolataya vermeye basladim.sadece alinganlik ve kusmem vardi.onuda asmaya basliyrm zamanla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back