• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakma (biorezonans)

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.419
945
53
32
Kızlaaar merhaba, kimyasal gebeliğim sigarayı azaltmanın çözüm olmadığını tamamen bırakmam gerektiği kararını aldırdı bana.
Biorezonans yöntemi deneyip, sigarayı bırakmayı başaran kişiler var mı?
Yada hangi yöntemlerle bıraktınız?
Aklıma gelip içmediğim an elim ayağım titriyor başım dönüyor, bildiğiniz yoksunluğunu çekiyorum, aynı zamanda kafeine de bağımlıyım. Günde en az 5 kupa Nescafe tüketiyorum..

Ben çayla çok içiyordum. Çayı bıraktım, transfer öncesi bırakmıştım. Ben sigaranın azaltarak bırakalıbileceğine asla inanmıyorum. Paketiniz bitecek, almayacaksınız.

Ben çayla çok içiyordum. Çayı bıraktım, transfer öncesi bırakmıştım. Ben sigaranın azaltarak bırakalıbileceğine asla inanmıyorum. Paketiniz bitecek, almayacaksınız.
Canım tebrik ederim 🥰❤️
Ben biraz zayıf ve iradesizim bu konuda.. senin gibi güçlü olabilmeyi çok isterdim. Harikasın ❤️

Canım tebrik ederim 🥰❤️
Ben biraz zayıf ve iradesizim bu konuda.. senin gibi güçlü olabilmeyi çok isterdim. Harikasın ❤️

İnan o kadar iradesizim ki.. sadece fazla direndim😬 1 hafta sonra sigara kokusu o kadar iğrenç geldi ki, istesem de içemedim

Azaltılmıyor ne yazık ki. Ben de içiyordum bir anda bıraktım. Benimki el alışkanlığıydı, hani çay kahve içiyorum yakayım. Telefonla konuşuyorum yakayım gibi. Nikotin sakızları var eczanede, arkadaşım 2-3 kez kullanmış midesi bulanmış sigarayı da öyle bırakmış.
Ama hiç öyle şeylere girmeyin, sağlığınıza ve gelecekteki çocuğunuzun sağlığına odaklanın. İçiyorsunuz, cebinize zarar, cildinize, organlarınıza, yumurtalıklara da zarar. İlk zaman ben de zorlandım sürekli elimde bir şey istedim ama kafanızı dağıtacak şeyler buldukça alışırsınız bence.

Kızlaaar merhaba, kimyasal gebeliğim sigarayı azaltmanın çözüm olmadığını tamamen bırakmam gerektiği kararını aldırdı bana.
Biorezonans yöntemi deneyip, sigarayı bırakmayı başaran kişiler var mı?
Yada hangi yöntemlerle bıraktınız?
Aklıma gelip içmediğim an elim ayağım titriyor başım dönüyor, bildiğiniz yoksunluğunu çekiyorum, aynı zamanda kafeine de bağımlıyım. Günde en az 5 kupa Nescafe tüketiyorum..
Bennde bırakalı bugün 4. Günüm sabah gayet hoş eşimle dedim ki bak bu son sigaram hadi birlikte içelim eşlik et o normalde kullanmaz .birlikte birer sigara içtik dedim bitti artık son . Paketide yeni açmıştım ha atmadım da tuttum kendimi orda duruyor yanıma arkadaşlar içiyor kokusu biraz istetiyor ama ilk bir gün içmediksem sonra durabiliyorsun o bıraktım günde hep bişeyle meşgul oldum ki aklıma gelmesin aklıma geldikçede çekirdek çitledim . Şuan hiç aramıyorum ek bir tedavi de görmedim. Normalde uyunır uyanmaz içerdim yatmadan da mutlkaka içer öyle yatardım . Bekledimden kolay oldu

İnş sağlıklı bir bebisiniz olur.
Sigara çok zararlı, öncelikle kendiniz için bırakın.
2. Bebisine niyetle borsa hesabı açın. Her paket için, bebise hisse alin. Koç şirketleri olur.
Hem bebise olumlu niyet olur, hem birikim olur

Back