sigarayi birakiyorum

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
36
Mrb arkadaslar 12 senedir iciyorum bu zikkimi!! Birakmak istiyorum artik niyeti bozdum varmi benle beraber arkadaslik yapacak? Birakmak isteyen dostlar:)

Ay bende çok istiyorum ben 2 buçuk yıldır içiyorum deli gibi 25 den sonra başladım eşim içmiyor ve çocuk düşünüyoruz bırakmamı çok istiyor ama kendime güvenemiyorum

Ay bende çok istiyorum ben 2 buçuk yıldır içiyorum deli gibi 25 den sonra başladım eşim içmiyor ve çocuk düşünüyoruz bırakmamı çok istiyor ama kendime güvenemiyorum
Mrb canim benimde esim icmiyor bir dusuk birde kurtajim var hamileliklerimde icmedim ama kan pihtilasmasi cikti ve bunun icin hep kendimi sucladim simdi bende bebek istitorum ve artik tamamen kurtulmak istiyorum. Esim icmedigi icin rahatsiz oluyor onada haksizlik ediyorum. Senin uzun zaman olnamis aslinda birakabilursin bence

Çok istiyorum da ben biraz gergin ve stresli insanım pek kolay olmayacak ama deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…