Sigarayı Bırakıyorum. Ve Başarıyorum..

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhaba Hanımlar,

Zyban ile sigarayı bırakıyorum. Belki size de destek olabilirim diye yazmak istedim.

Bugün Zyban ile 7. günüm .. Sigarasız 2. günüm..

İlk bir iki gün fark hissetmesemde sonraki günlerde canım istememeye başladı.. Aslında öyle birşey ki canım istemese de sadece alışkanlıktan ve boşluk hissettiğim için aklıma geliyordu.

Dün kendimi denemek için hiç içmemeye karar verdim. Ve içmedim de.. Zorlanmadım bile. Madem dün sıkıntı çekmedim bunu devam ettireyim istedim.. Ve bugün de içmeyeceğim.

7 hafta ilacı kullanacağım ve bırakacağım bu lanet şeyi.

Dip Not: Yıllardır koku almıyorum. Anosmi rahatsızlığım var. Ve araştırmalarıma göre sigarayı bırakmak bu konuyu düzeltebiliyormuş..

Hadi İnşAllah :):)

Merhaba son durumunuz nedir NeKHBeT ? Bende 3 gün önce birdenbire küt diye bıraktım. 20 yıldır bir fiil içiyordum. Dayanması zor oluyor ama sadece 3 günde yaşadığım değişim inanılmaz ve en önemlisi o dilimde ki keskin pas tadı sçlarımda ve ellerimde oluşan sigara kokusu yok öyle hoşuma gidiyor bu durum anlatamam. Ancak feci şekilde iştahım açıldı ve ağzım hiç boş durmuyor işte bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum en çekindiğim durum bu oldu şu an kilo almak yani. Sizde durumlar nedir ? Sağlıcakla kalın.

Merhaba canım..

29.02.2016 tarihinden beri içmiyorum. İlacın etkisi büyük tabi. Artık aklıma bile gelmiyor. Sanki hiç başlamamışım gibi hissediyorum :)

Ayrıca diyete de başladım böylece kilo almanın da önüne geçmiş hatta vermiş oluyorum :):)

bende konu açtım bununla ilgili 3. günüm bugun zybanla bırakmaya çalışıyorum ama bende mıde bulantısı bas donmesı sersemlik bissürü etki yaptı. sizde de oldu mu bu?

bende konu açtım bununla ilgili 3. günüm bugun zybanla bırakmaya çalışıyorum ama bende mıde bulantısı bas donmesı sersemlik bissürü etki yaptı. sizde de oldu mu bu?

Bende bu etkiler oluşmadı. Bünyeden bünyeye değiştiğini düşünüyorum. Bendeki tek etkisi çok gerçekçi rüyalar görmeme sebep olmuştu. Ben sadece 1 kutu kullandım devamını getirmedim. Ama psikolojik olarakta kendimi adapte etmiştim bırakacağıma.

Ben ilk defa bu konuda kendime hakim olabiliyorum bu bile benim için büyük beceri. İnşallah tekrar başlamayacağımı düşünüyorum. Zayıf biriyim ama kilo alma konusunda takıntılıyım o yüzden kafama takıyorum sanırım :)

Selam kızlar 29.02.2016 tarihinden beri hiç içmedim. :)

ilacın yan etkileri var arkadaşlar benim bir tanıdığım kalp krizi geçirdi bu ilaç kullanımı ile. akupuntur ile bırakmanızı tavsiye ediyorum ben.

Zybani doktor mu yazıyor reçetesiz alabiliyor muyuz?

Zybani doktor mu yazıyor reçetesiz alabiliyor muyuz?

Canım Selam,

Reçetesiz almanı tavsiye etmem zira çok pahalı bir ilaç ayrıca kontrol etmiş olsun doktor seniz. Sigarayı bırakma hattından randevu alıp doktora gidiyorsun o sana yazıyor ilacı. Bedavaya almış oluyorsun. Hem de kontrolden geçmiş oluyorsun :)

Teşekkür ederim daha önce champix kullanmıştım ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar başlamıştım, ilaçsız bırakmak istiyorum aslında ama bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…