- Konu Sahibi ayberkayefe
-
Bunun ne iradeyle nede kalpten istemeyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Sigara bağımlılıktır.Alkol,esrar,eroin vs.gibi bağımlılık yapan bir illet.Bizler nikotin bağımlısıyız.Sigarayı bir daha içmicem deyip bırakanlar %2 ymiş.Bu illetten kurtulmayı başaramıyorsak yardım almalıyız.Bunun içinde ne ilaç ne nikotin bantı ne de sakızı.
Ya mora terapi yada hipnoz tavsiyemdir.Ben mora terapiyle nikotin krizine girmeden.stres sinir olmadan bıraktım.Şiddetle tavsiye edrim.Zaten bir kez makineye giriyorsunuz kurtuluyorsunuz.Ne kaybedersiniz ki.Yukarı da arkadaş yazmış allen car kitabını okuyun.Videolarını seyredin.Yeter ki isteyin.İstemek başarmaktır .
Merhaba
ben de sigarayı bıraktım tam 5 yıl içmedim sigarayı çok da zor olmadı aslında, sigarayı bıraktığım da 45 kiloydum 50 kilo oldum sadece
ki, olmam gereken kilo da oydu zaten, sigara içmek istediğimde de 1 bardak su içtim, bitki çayları içtim, aldığım kiloyu da 6 ay sonra da tekrar geri verdim.
şimdi tekrar başladım sigaraya bırakmak istiyorum tabi kii.
Böyle okudukça hem korkuyor hem de üzülüyorum.Beş yıl az bir zaman değil ki nasıl oluyor da tekrar başlanıyor.Bunca yıl sonra vücut tekrar nasıl istiyor.
ben de içmek istemiyorum şimdi ama çok kötü bir olay yaşadım ondan dolayı başladım tekrar içmediğim zamanlar daha iyiydim.
abla dedğin ilaçla sen konuşmaylamı bıraktın tam anlayamadım bende bırakmak isitiyorum ama severek içiyorum çok dnedm ama her yaktıgm sigaram hep benm son sgaramdı ama tekrar tekrar içtm günde öyle paket falan bitiremem ama yneede yarım pakete yaklaşıyo uffff( cevremde kmse içmiyoo bı davete falan gttğimde yemek arkası kahve yanında falan tek kalkıp içtğimde kendmi tuhaf hıssediyorumm
BEŞ DAKİKA ÖNCE PAKETİMİ ATTIM VE BIRAKICAM,
Daha öncede denemiştim ama bu sefer kararlıyım,umarım kendime yenilmem.
Bu kadar msj içinde tek olumsuz yorum yok biz iki kişi gittik ikimizdede olmadı. Ya buraya msj yazanlar kendi adamlariniz yada kurtulamayan sadece ikimiziz? Haram olsun verdigim para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?