2,5 seneye yakın içmiyorum.Hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım. Şimdi emziriyorum. Bu yüzden hiçbir şekilde sigara içmem söz komusu olmaz, her ne kadar canım çekiyor olsa da. Ama bırakmanın çok faydasını gördüm. Cilt tonum düzeldi, saçlarım gürleşti, artık dökülmüyorlar, daha rahat ve tıkanmadan spor yapabiliyorum, daha pozitif oldum, sürekli kokan giysilerden parmaklardan dumandan kararan perdelerden kurtuldum. Ama o kadar vakit geçmesine rağmen, sigara öyle kötü bir şey ki, bir kere içtiniz mi bırkatıktan sonra bile hep canınız çeker durur kahvenin çayın yanında, yemeklerden sonra... Ama cilt güzelliğim için, sağlıklı görünümüm için içmemeye devam edeceğim. Beni en çok motive eden dış görünüşümü etkilemesi oldu, hamilelikten sonra
Maşallah size 2,5 yıl kısa bir zaman değil harika bir başarı kutlarım sizi.inşallah bende sizin gibi kurtulurum bu illetten bugün 22. günüm 21. gün nikotinsizliğe alışma süresiymiş 30.gün kurtulduğumuz günmüş bıraktım değil kullanmıyorum demeliymişiz bırakan arkadaşlardan tavsiyeler tekrar kutluyorum sizi bir daha içeceğinizide hiç sanmıyorum