• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigarayı bırakan hamileler , hamile kalmak isteyen kişiler

Çok saol aslında böyle bırakan birinden duymak daha iyi oldu içmeyenler söylediğinde inatlaşıyorum ama haklısınız kilo almaktan korkuyorum siz aldınız mı
hayır yiyerek kendimi avutmaya çalışmadım.o yüzden de kilo almadım.eğer bebek istiyorsan onun için bırakmalısın.çok güzel motive oluyor insan bebişinin olacağını düşündükçe.hemde kilo alsan olur?bir ay sonra diyet yapar kurtulursun ondanda.

6 tane arkadaşım Alen Carr'ın Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu adlı kitabı okuyarak ve Bırakmak İstiyorum filmini izleyerek 1 -2 günde bıraktılar. Hayret ettim doğrusu, bence deneyebilirsiniz pahalı yöntemler değiller :KK70: kitap 10 lira filmde internette var galiba :KK47:
bu bilgi çok iyi oldu.inşallah banada faydası olur.sabah mutlaka izleyeceğim.yeterli gelmesse kitabı da hemen alırım.inşallah bırakırım ya

Bende sigarayı bırakmak için uğraşıyorum. .bırakma aşamasında olan arkadaşlar ne durumdasiniz?

Bende sigarayı bırakmak için uğraşıyorum. .bırakma aşamasında olan arkadaşlar ne durumdasiniz?
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün son içtiğim sigara dedim ve bıraktım Beşinci günü geride bıraktım bebeğe zarar vereceğimi düşündüğüm an içim istemiyor ara ara inanılmaz kokuyor burnuma su içiyorum yerine hemen birde sigarayı hatırlatan kahve gibi içecekleride içmiyorum :) umarım başarılı olur ve bırakırım pes etmem

Back
X