Sigarayı bırakan arkadaşlar lütfen destek....

puttanesca

hayata biraz kızgın
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
186
5
46
Ankara
aslında fazla sigara içmiyorum.içimede cekmiyorum. iş stresinden dolayı bazen dozu aşıyorum. akşam kafamı yastıga koyunca tamam yarın içmiycem diyorum. sabah işe geliyorum gene içiyorum. bugün 4.cü sigaramı içtim. pk.i mutfakta calısan ablaya verdim. abla sen bunu sakla ben sitesemde sakın verme dedim. şimdi bıktın tozu almıştım 1 ay önce ondan 1 kaşık aldım. Bakalım bi kaçsaat oyalıyormuş. oda olmadı elektronik sigara alıcam. bırakmam lazım arkadaşlar. ama bu kezde ya fazla kilo alırsam. bi kere 1 hafta içmedim. mühtiş işhatım acıldı.ve ani kilo aldım sanki.ne yapsam yoksa nikotin sakızımı alsam eczaneden??? tavsiyesi olan varmıalacağım sigara su sitedeki gercek görünümlü sigara dediklerinden
..Elektronik sigara, Sadece 189 TL 3 Taksit, | mucizesigara.com

canım ne yazıkki bende kullanıyorum.sana tek tavsiyem ona buna kanma.bunu bırakmanın tek yöntemi var iradende bitireceksin sigarayı.bunu bırakmayı gerçekten istiyyeceksin ama işte öyle olursa bırakırsın.diğer türlü içinde acabaların kuşkuların varsa yada bırakmak istemiyorsan bu bahsettiklerin kesin çözüm değil:SSSS ama sana vereceğim tavsiye bol bol sakız çiğne normal sakız ve sürekli ertele sigara içmeyi.işte yemeğin üstüne içiyim yada boşver çayın yanında yada boşver meyveden sonra şu dizi bitsin..... sonrada yatıyım yarın içerim gibilerinden oyala sürekli kendini.bi müddet sonra azaltıcaksındır.bu şekilde devam edersen bi bakmışsın aklına bile gelmiyor.inşallah bırakırsın.

sakız çiğnemekde çözüm onuda denedimde .şimdide çiğnemeye korkuyorum. sakız yüzünden kaç kez dolgum düştü:))neyse bakalım allahtan içime cekmiyorum. el alışkanlığı,dudak alışkanlığı.birazcık çerez vardı cekmecemde arada onu atıyorum ağzıma....

canım benim uzun yıllardır bende içiyordum ama hamile kaldınca bıraktım hemen .bırakamıyordum daha öncesinden neler denedim ..sen beyninde bitireceksin olayı elektronik sigara nın hiç bir etkisi olmuyor sigara gibi değil zaten denemiştim bi kaç kez.

beynimdede bitmiyor hayatımda bitmiyor aklımdan hiç çıkmıyor rüyalarımda bile içiyorum nher saniye aklımda ama 17 gündür içmiyorum onun beni yenmesine izin vermiyeceğim bırakacağım

hepsi fasa fiso şeyler gercekten istemiyorsan içmezsin irade meselesi kafand bitirmen lazım bende içiyorum bi an oluyo günde 2 paket içiyorum bir an oluyo aylarca canım istemiyo ağzıma almıyorum ama gercekten içten istemelisin ki ben sağlıkçıyım insanları ne hale getirdiğinide cok ii biliyorum birebir görüyorum ama canım istiyo içiyorum benim bırakamama gibi bi durumum olmadı aksine evimdede asla içmem

mer haba kızlar bende 13 yıldır içiyorum defalarca denedim olmuyor
birkeresinde eşimle birlikte bırakmıştık 3 ay içmemiştim eşim başlayınca bende başladım ah salak kafammm

ben tam 14 yaşımda başladım sigaraya ve 12 sene bazen az bazen çok hep içtim.hep bırakmayı düşünüyordum,yarın kesin bırakıyorum,akşam birdaha yakmıycam derken günler geçti,birgün midem bulanıncaya kadar içtim,aslında o ara çok içiyordum ve o gün kusuncaya kadar içtim,son fırtı çekince o kadar çok tiksindimki pakete baktım içinde 3 tane kalmış,pencereden aşağıya attım ve 3 sene ağzıma bile sürmedim,geçensene düşük yaptıktan sonra tekrar başladım ve bu sefer sanki hiç bırakmamışım gibi günde 2 pakete çıkardım sigarayı ve yılbaşında yine ani bir kararla bıraktım ve birdahada asla ağzıma almam.buradan çıkartacağım olay şu,sigarayı bırakmalıyım diye düşünürseniz asla bırakamıyor insan,olay gerçekten beyinde bitiyor,bırakıyorum diyorsunuz ve bırakıyorsunuz,iş o kıvama gelmekte.ve bıraktıysanız asla birdaha ağzınıza bile sürmeyin çünkü sanki hiç ara vermemiş gibi devam ediyorsunuz.2 gün sonra inanın sigara aklınıza bile gelmiyor.umarım en kısa zamanda bırakırsınız.

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu sebeple konunuz Zararlı Alışkanlıklar: Bağımlılık, Tiryakilik başlığına taşınmıştır.

ben de eşim de içiyoduk, ama ben bisüredir takmıştım sigara içenle içmeyeni kıyaslamaya başlamıştım, içmeyenlerin yüzleri, gözaltları, dişleri,elleri daha güzeldi tabiki.. ve sesimin kalınlaşmaya başladığını da görüyodum bütün bunlar beni yaptığımdan utandırıyodu. maalesef bi de yaramaz bi oğlum var, onun yüzünden bırakamıyodum, o beni kızdırınca ddoğru balkona koşuyodum çünkü
ama geceleri hep bırakmayı tasarlıyodum kafamda,işin bi de maddi yönü var, her ay o parayla neler alırız onu hesapladık
bir pazar günü kahvaltı sonrası eşim balkona sigara içmeye çıkarken ben çıkmadım,niye dedi içmek istemiyorum dedim ve o gün hiç içmedim
ertesi gün eşim de hiç içmemiş ve eve geldiğinde ben ondan sigara istiyodum :) sigaram yokki artık ben de bıraktım tamam artık bitti dedi , elinde de çiğköfte torbasıyla :) o gün çiğköfte teselli etti bizi o gün bu gündür de içmedik 3 ay oldu
gitgide uzaklaşmak çok güzel bir duygu, kendini şanslı hissetmeye başlıyosun yavaş yavaş. sigara aklıma gelmiyo mu tabiikide geliyo ama yeniden elime almak imkansız geliyo,çünkü iş buralara kadar gelmiş.ayrılmışız. boşanmak gibi. mesela evlisin ama eşin seni dövüyor mahvediyor hayatını Allah korusun. boşanıyorsun. ona geri dönermisin özlüyorum diye? tabiki hayır çok çektim ondan şeytan görsün yüzünü dersin. sigarayı bırakmak da böyle oluyo işte.
kilo almıyo musun evet alıyosun ben 2 kilo aldım ama biraz dikkat ederek 1 kiloyu geri verdim şimdi sadece 1 kilo fazlam var yani demek istediğim o da geçiyo
kendinizi kurtarın bu illetten ve temiz havayı içinize çekin

icine cekmeden nasil sigara bagimslisi olabiliyorsun hayret dogrusuuu!!!!

icine cekmiyorsan nikotin bagimlisi degilsinki neden nikotin sakizi v.s dusunuyorsun?
birak gitsin
ben icime ceke ceke tutture tuture icerdim esiriydim taaaakiiii 3 ay oncesine kadar

biraktim cunku istiyordum uzun zamandir dusunuyordum kendimle savastim

spor!!
bol su !!
sakiz normal
dus almak
temiz havada uzun yuruyusler
bol bol saglikli yasam ve zinde kalmanin yollari nette okunacak
ve sigaranin zararlari ,, icen ve icmeyen insnin arasindaki farklar ve sigara biraktiktran sonra olusan olumlu seylerde bol okunacak

senin isin kolay kararini ver birak gitsin umarim bu el aliskanligini bitirirsin..

benim alışkanlığım da vardı bu yüzden elektronik sigara kullanıyorum ve eskisi kadar sık değil düşük nikotine geçtim.. memnunum kızlar problem yok mühim olan bu illetten bir şekilde kurtulmuş olmam..
aldığınız elektronik sigaranın kartuş dolumuna dikkat edin mucizeürünlerden alırken sağolsunlar yardımcı oldular onlara da teşekkür ederim.. ama bıktım bıktın tütüneson sakız bant bunlar daha bağımlı hale getiriyor bilginiz olsun nikotin yok diyorlar ama nikotin seviyesi bir kilo patlıcandan fazla..
sağlık bu sigara kadar zararlı olmasa da bırakırken sağlıklı olmak daha önemli yöntem de..
spor da yapın nefesiniz açılıyor tat almaya başlıyorsunuz =))

bugün sigarayı bırakalı tam ir ay oldu artık kurtuldum sizede tavsiye ederim çok kolay değil ama sabretmek lazım

hala içmiyorum direniyorum çokda zorlanıyorum sıkıntı basıyor sinir yapıyor ama bitti artık sigara yok kararlıyım asla yenilmem

ben de 3 gün oluyor sigarayı bugün 3. günümdü direnmeye devam bitti sigara benim için

sigarayı bıraktım elektronik sigara kullanımıyla. elektronik sigarayı 3 hafta kullanarak bıraktım. aklıma dahi gelmiyor. kızlar nikotin seviyesini düşük tutarak kullanın 3 hafta sonunda gayet iyi ve temiz hissediyorum. kararlı olun lütfenn

Ben de 27 yaşındayım ve 10 yıldır günde bir paket olmak üzere sigara içiyordum.Dün öğleden sonra 3e doğru arkadaşla sigara içerken gel bırakalım şunu dedim ,sigarayı söndürdüm ve bitti.Dünden beri sigara içmiyorum.Tabi ki çok zorlanıyorum.Baş ağrısı,odaklanamama,dün gece uykuda zorluk oldu felan ama sanırım yavaştan da alışmaya başlıyorum.Ben bunu başarabilirim :) Canım çok çok çoookkkk istiyor ama dayanıcam bundan sonra sigaraya hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…