Sigarayı artık bırakıyorum..bırakmak ısteyen ve bırakan arkdaslar lutfen yardım...

melekangel

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
622
0
5 yıldır gunde bır paket sıgara ıcen bırısı olarak artık sıgarayı bırakmak ıstıyorum.
bırakmamın en onemlı faktorude hamıle oldugumu ogrendım hemen gunde 2 3 adete dusurdum artık hıc ıcmek ıstemıyorum bebegıme bunu yapamam.
bu surecte bana yardımlarınızı rıca edıyorum lutfen yanımda olun ve hep bırlıkte asalım bu durumu sıddetle destegınıze ıhtıyacım var...
bugun 17:30 ıtıbarı ıle sıgarayı bırakıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gun be gun gelısmelerı burada paylasıcam..

5 yıldır gunde bır paket sıgara ıcen bırısı olarak artık sıgarayı bırakmak ıstıyorum.
bırakmamın en onemlı faktorude hamıle oldugumu ogrendım hemen gunde 2 3 adete dusurdum artık hıc ıcmek ıstemıyorum bebegıme bunu yapamam.
bu surecte bana yardımlarınızı rıca edıyorum lutfen yanımda olun ve hep bırlıkte asalım bu durumu sıddetle destegınıze ıhtıyacım var...
bugun 17:30 ıtıbarı ıle sıgarayı bırakıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gun be gun gelısmelerı burada paylasıcam..

melekangel önce merhaba çok doğru bir karar almışsın karnındaki o masum bebeğin için bırakmalısın canım bende bu sigarayı içtim fakat asla hamileyken içmedim.Sadece kendine değil bebeğinede zarar verdiğini unutma bende sigarayı yeni bırakanlardan biriyim bu gün 17 ci günüm sigarayı bıraktım diye biliyorum . Lütfen sende enazından kendin için olmasada bebeğinin sağlığı için bırakmalısın şimdiden başarılar .........

X