Sigaray brakyorum

vhs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
98
1
86
45
Sivas
sigarayı bırakmak istiyorum o sabahları ağzmın acı pis tadıyla uyanmak istemiyorum üstüste hiç ara vermeden 2 sigara içitim iyice midem bulandı ve 5 saat oldu içmicem ama bana yardım edin bildiğini zbaska bi yöntem varmı birdaha içmek istemiyoruuuuuuuuum:umursamaz:

BIRAK BIRAK CANIM BENIM
Ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsın..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberın olsun..yerınde olsam hemen bırakırdım..

Bende bugünden itibaren bırakıyorum...umarım başarırız..

arkadaşlar herşey elimizde yengem günde 2 paket içiyordu çakmak kullanmazdı üst üstte yakardı bi anda bıraktı sakız çekirdek bunlar yardımcı oldu not tuttu eşine we çocuklarına söz verdi amcam desen yürüyen trendi günde 4 paket o bile bi seferden bıraktı da ben bırakamadım istemediğim için bırakamıyorum bırakanlara başarılar we destek veriyorum bol şanslar

bende içiyordum..
karar verdim ve bir kerede bıraktım..
sonrasında 1 kez içtim ama pişman olup yarıda bıraktım..
bir daha da içmedim..
bebek istiyoruz spermlerden dolayı olmuyor..
3 ay önce düzgünlerdi..
her ay belki hamileyimdir neden bebeğe zarar vereyim dedim durdum ve bıraktım..
bir arkadaşıma da aynısını dedim..
bebek için çok çaba sarfediyoruz neden bu yoldayken hem kendimizi hem bebeği zehirliyelim ki..
arkadaşımda istiyormuş bıraktı..
inş sizde kısa zamanda kurtulursunuz bu illetten..
eşime de bıraktırmaya çalışıyorum..
nikotin sakızı faydalı oluyor diyor..
azalttı ama henüz bırakamadı..

kendine bıraakmak için amaç belirle.mesela benn bebek istiyorum içmemeliyim dedim ve bıraktım.1 kerede bırak.azaltmak falan hikaye.o şekilde bırakılmıyor.KARAR VER VE BIRAK

ben bırakalı 2 ay oluyor. sürekli sigarasız hayatın sana neler kazandıracağını düşün..kendine hep bunları tekrarla
ve bunu başarman gereken bir sınav olarak düşün ve üstesinden gelebileceğine inan ki eğer başarırsan emin ol herkes sana hayranlıkla bakacak ve tebrik edecek

Allen Carr yöntemi kızlar! Çok etkili gerçekten! Ben kitabını aldım 10 ytl gibi bişi. Okurken sigaranızı içmeye devam edin dio Allen Carr ne azaltın dio ne de bırakın, strese girmeden sigara içe içe kitabı okuyosun, kitabın yarısına gelmeden dayanamadım bıraktım ben, sigarasız hayat öyle güzeldi ki kitapta bir an evvel o hiç sigara içmediğim günlere yeniden dönmek istedim. Aslında kitabın sonunda bırakmak gerekiyor, son sigara ritüeli var ama dedim yaaa ben cidden sigarasız eski hayatıma o kadar imrendim ki dayanamayıp, bıraktım.
Bu arada kitapta sigara şöle yapar, böle öldürür, ölmeden süründürür gibi sinir bozucu ibareler kesinlikle yok. Eski bir tiryaki olarak tiryakilerin ruh halinden kesinlikle çok iyi anlıyor Allen Carr. 26 milyon kişiye sigarayı bıraktırdığı söyleniyor, 26.000.001. kişi olmaktan çok mutluyum.
Ağrısız, stressiz, acısız, krizsiz sigarayı bıraktırıyor Allen Carr. ne sinirliyim, ne krizdeyim. sigaranın doğasını anladım bu kitapta ve neden nefret ettiğimi biliyorum. Tüm yakınlarıma şiddetle tavsiye ediyorum artık bu kitabı. Bir kaç ilde terapileri de var 6 saatte sigarayı bırakın die ama kitapta aynı etkiyi yaratıyor (ki çok ucuz).
Adam ölmüş gitmiş iki sene önce, ardından toprağı bol olsun ve tüm insanlık için yaptığı bu hayırlı işten dolayı Allah razı olsun diyorum ona..
Yeniden doğdum, accayip mutluyum!
Çok şükür!

Kitabın adı:
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu-Allen Carr

bende şu sigaradan nefret ediyorum ahh ahh gündüz hiç kullanmıyorum ama akşam olunca meret çekiyor sanki beni öyle paket paketde içmem günde en fazla 3 tane ama onuda istemiyorum hadi kızlar hep beraber bırakalım

bende 24 marttan beri içmiyorum
birden bıraktım aslında allen carr kitabının etkisi oldu fakat ben önce bıraktım sonra kitabı okudum ve nekadar dogru karar verdıgımı kıtabı okuyunca dahada ıyı anladım.bıraktıgımdan berı ne bır tane ne bır nefes cekmedım.canım ıstemedı degıl ıstedı bazen hala ıstıyor ama cok kısa surede o ıstek gıdıyor bıtıyor krız dıye bısey yok nıkotın krızıne gırmek yıne bızım elımızde yanı bırakmak bırakıp yenıden baslamak herseyı bız kendımız yapıyoruz bahanelerın arkasına sıgınıp.
allen carr kıtabını okumanızı sıddetle tavsıye ederım.kıtaptada anlatıyor asla baskası ıcın degıl kendı saglıgınız ıcın bırakın baskası ıcın bırakan mutlaka sonra yenıden baslar.ornek hamıle bayanlar dogumdan sonra hepsı degıl ama bır cogu tekrar baslar.
ve asla nıkotın sakızı nıkotun bantı gıbı yardımcı urunlerle bırakmayı denemeyın dıyor kıtapta.bagımlı olan bır ınsana bagımlı oldugu maddeyı vucuduna bırsekılde vererek asla bıraktıramazsınız dıyor.
ve asla azaltarak bırakmayı denemeyın dıyor.etrafınızda sevmedıgınız ve sıgara bırakmaya calısan bırısı varsa ona azaltarak bırakmasını tavsıye edın ve onun kendıne ezıyet ederek sıgarayı bırakmaya calısmasını ızleyın dıyor.
mutlaka herkes bırakır hepımız yapabılırız burda bırbırımızı bu konuda destekleyebılırız....

çok haklısın tatlımm.

tşkler arkadaslar bu konuyu actığımdan beri giremedim nete bugün sigarayı bırakmamın 5.günü oldu ama bu güne kadar nasıl geldim bilmiyorumcanım öyle istedği an oluyor ağlamak geliyor oara ağlıyorum sonra kalkıpbişey ler yiyorum o arada unutıorum ama aklıma sigara cok geldikçe ağlamak geliyor dayancam asla baslamıcam su 20 günü bi geciriyim zaten sonra tiksiniyormuş insan 15 yıl oldu kolay değil 15yıllık kötü dosta zor veda ediyorum ama birdaha o kötü dostla görüşmücem içipde bırakmak isteyen arkadaslar lütfen birbirimize destek cıkalım bırakalım içmeyelim birdaha

Bu durumda hipnozu deneyeceksiniz. denemiş ve sigarayı hipnozla bırakmış birisi olarak söylüyorum. Hipnoz çok rahatlatıyor, içesin gelmiyor, gelse bile kendini tutabiliyorsun..

Canım ciddimisin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…