sigarayı bırakmak istiyorum o sabahları ağzmın acı pis tadıyla uyanmak istemiyorum üstüste hiç ara vermeden 2 sigara içitim iyice midem bulandı ve 5 saat oldu içmicem ama bana yardım edin bildiğini zbaska bi yöntem varmı birdaha içmek istemiyoruuuuuuuuum:umursamaz:
bende 24 marttan beri içmiyorum
birden bıraktım aslında allen carr kitabının etkisi oldu fakat ben önce bıraktım sonra kitabı okudum ve nekadar dogru karar verdıgımı kıtabı okuyunca dahada ıyı anladım.bıraktıgımdan berı ne bır tane ne bır nefes cekmedım.canım ıstemedı degıl ıstedı bazen hala ıstıyor ama cok kısa surede o ıstek gıdıyor bıtıyor krız dıye bısey yok nıkotın krızıne gırmek yıne bızım elımızde yanı bırakmak bırakıp yenıden baslamak herseyı bız kendımız yapıyoruz bahanelerın arkasına sıgınıp.
allen carr kıtabını okumanızı sıddetle tavsıye ederım.kıtaptada anlatıyor asla baskası ıcın degıl kendı saglıgınız ıcın bırakın baskası ıcın bırakan mutlaka sonra yenıden baslar.ornek hamıle bayanlar dogumdan sonra hepsı degıl ama bır cogu tekrar baslar.
ve asla nıkotın sakızı nıkotun bantı gıbı yardımcı urunlerle bırakmayı denemeyın dıyor kıtapta.bagımlı olan bır ınsana bagımlı oldugu maddeyı vucuduna bırsekılde vererek asla bıraktıramazsınız dıyor.
ve asla azaltarak bırakmayı denemeyın dıyor.etrafınızda sevmedıgınız ve sıgara bırakmaya calısan bırısı varsa ona azaltarak bırakmasını tavsıye edın ve onun kendıne ezıyet ederek sıgarayı bırakmaya calısmasını ızleyın dıyor.
mutlaka herkes bırakır hepımız yapabılırız burda bırbırımızı bu konuda destekleyebılırız....
Bu durumda hipnozu deneyeceksiniz. denemiş ve sigarayı hipnozla bırakmış birisi olarak söylüyorum. Hipnoz çok rahatlatıyor, içesin gelmiyor, gelse bile kendini tutabiliyorsun..sigarayı bırakmak istiyorum o sabahları ağzmın acı pis tadıyla uyanmak istemiyorum üstüste hiç ara vermeden 2 sigara içitim iyice midem bulandı ve 5 saat oldu içmicem ama bana yardım edin bildiğini zbaska bi yöntem varmı birdaha içmek istemiyoruuuuuuuuum:umursamaz:
Bu durumda hipnozu deneyeceksiniz. denemiş ve sigarayı hipnozla bırakmış birisi olarak söylüyorum. Hipnoz çok rahatlatıyor, içesin gelmiyor, gelse bile kendini tutabiliyorsun..
BIRAK BIRAK CANIM BENIM
Ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsın..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberın olsun..yerınde olsam hemen bırakırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?