Sigaray Braktm :)

canım bende bırakalı 10 gün oldu çok zor olsada bırakıcaz allah yardımcımız olsun.

ank -makberrr .ınşallahh bu müabrekk ayda bırakmaya yerdim etsin rabbim size
aminnn canım benimm valla şimdiden başladım canım sigara istedikçe süt içiyorum bırakıcam Allahın izniyle..bugüne kadar kafama ne koydumsa yaptım bunuda yapabilirim değil mii sositososito

Son düzenleme:
aminnn canım benimm valla şimdiden başladım canım sigara istedikçe süt içiyorum bırakıcam Allahın izniyle..bugüne kadar kafama ne koydumsa yaptım bunuda yapabilirim değil mii sositososito

turkbayragiSende bırakıcaksın inanıyorumm istediklerini elde edebilirsinturkbayragi

bırakanları canı gönülde tebrik ediyoruma.s.
ne diyeyim darısı başıma(hernekedar hiç inanmasamda):eek:klava::eek:klava:

inanmazsan olmaz zati
kendimi iradesiz sanırdım,
hiç yardımsız,desteksiz bıraktım,
aslında hiç de zorlanmadım,ilk zamanlar eşim destek oldu, şeytanın dürttüğü zamanlar eşim bana gaz verdi,çabuk atlattım,şu an aklıma bile gelmediği gibi, iğrenç kokuyor.
darısı başınıza kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

bu habere çok sevindim işte..
sonunda başardım dumansız hava sahası kaydirigubbakcemile3

Lanet olasıı sigarayı 1 senedir bırakmıştım.Fakat 2.5 ay önce ailem yanına 1 ay tatile gidince orda tekrarr lanete başladımm :))arkadaş çevresi aileden özenti işte 1-2 1-2 derken baktım :jeyyar:ben yine başladım lanete:jeyyar:KK70:edim bu böyle olmucak.Günde 8-9 tane içmeye başladım.Birde üstüne zam gelince hopppp dur dedim kendimesüprizzzzz ne yapıyorsunn.Sağlığına ve verilen paraya yazık değilmi..süprizzzzz.Baktım ramazan yaklaşıyorr.Dedim bu illetii anca ramazanda azaltırım ve bırakabilirim diye.15 gün önceden kendimi alıştırdım beynimi şartladımm..Ve ramzana bir gün kalaya kadar içen benn ramazan 1.günü yaktığım sigarayı içemedimm iğrençti canım istemedi hemen söndürdüm..Ve Bugün 7.günn oldu ve benim aklıma sigara gelmiyorr.Şaşırıyorummm:1shok:hERŞEYDE BİR HAYIR VARR Diyorum:1shok:Rabbim yardım etti bana inanıyorum:1shok:Bugünde dedim boşuna sigara paketii dolapta durmasınn .Aldım bir güzelll kırdım resminide çektimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Öldürdüm sizii cigarettilerrrr..Hee bu arada erkek infertilite topiğindeki arkadaşlarım delülerimm ulan ettiniz ettiniz bıraktırdınızz:roflol::roflol:

spa0896.jpg

süpersin canım benim opuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:

alkışşşş alkışşş sana ballodummm benimmmm yeyim seni ben yeyimm yeyimmmm ne akıllıdır benim arkadasımmmmmmmŞenizŞenizŞenizsositosositosositosositosositososito

Sağolunn arkadaşlarrr darısıı diğer arkadaşların başınaaa:jeyyar:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla helal olsun sana ßalım gıı ßide ßen ßırakaßilsem şu laneti ßırakmıo yakamı yapıştı kaldı ßenlesenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Tebrikler canım ne mutlu azmetmiş bırakmışsın...
inş. biradaha içmeyi düşünmessin .....
bende tamı tamına 1 yıldır ağzıma sürmedim .....
aslında tiryaki değildim ama ortamını bulduğum zaman ipin ucunu kaçırırdım ...
çok şkr şimdi tamamamen bıraktım ve çok mutluyum ...
Allah bütün içipte bırakmak isteyenlere nasip etsin inşaallah....

Tebrik ederim canım. Sigaradan nefret ederim, tüm bırakanları alkışlıyorum. Bırakmaya çalışanlara da 'ha gayret' diyorum.

tebrikler canım..opuyorumnanaktan
darısı diğer bırakamayanların başına..kaydirigubbakcemile5

Ben de yaklaşık bir yıl önce bıraktım ve daha önce bırakmadığıma pişmanım kızlar.

tebrikler....vereliniortak

maşallah balımaŞeniz
çok sevindim canım:sm_cool::sm_cool:
daha sakın içme :mymeka:

eferim la balsurat, tabrik ederim,
darisi basima insallah.

tebrikler canım darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

X