• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarator kullanıp, faydasını gören var mı:(?

:nazar:ben günde bir paketten fazla sigara içiyordum nicduru kullanmaya başladım bir haftadır sigara içmiyorum. bir defa yakmayı denedim mide bulantısı yaptı. bıraktım diyebilirim. biraz iradenize hakim olursanız tavsiye ederim. bol şanssssss.

ben sigaratorü inanmayarak kocamin israrlariyla aldim.25.01.2010 tarihinde almaya basladim.41 yasindayim 16 yasindan beri günde bir paket sigara iciyordum.hala inanamiyorum ama hic zorlanmadan
uykusuzluk ve yanetkisiz o günden beri icmiyorum.icecegimide sanmiyorum iradede sart fakat birakmayi
kolaylastiriyor.ablam arkadasimda deniyecek simdi merakla bekliyorum onlardada ayni etkiyi yapicakmi
yoksa benim irademmiydi.saskinim....

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .Kullanıyorum ve kullanmaya başladım diye yazan arkadaşları gördüm.Bende araştırıyor ve almayı düşünüyorum ama korkuyorum da ya yine olmazsa diye ne olur durumlarınızı bildirin işe yarıyormu?

nictur veya sigaratör ikiside ayni ürün ben sigaratörü kullandim
daha öncede yazmistim 25.01.2010 da son olarak sigara ictim sonra sigaratörle biraktim
bu ürün bence ilk bastaki sigarasiz günleri kolaylastiriyor belkide psikolojik olarak iyi geliyor
bilmiyorum ama daha önceki sigarayi birakma denemelerimden daha kolay geldi bana sigarasiz ilk günler daha sonrasi tamamiyle azim icmiycem demek.su anda simdi icsem icerim ama sonu yok diyorum kendi kendime bir sene icmemeye karar verdim ozaman hala simdiki kadar istegim kuvvetliyse baslarim icmeye diyorum.hepimiz kurtuluruz insallah basarilar

Cevabın için teşekkürler,
Evet aslında bu tür şeyler destek olabilir belki ama gerisi insanın elinde dediğin gibi.Peki ablam arkadalarım kullanacak demişsin onlar kullandımı durum nasıl.Bebek düşünüyorum ilki ne yazık ki düşük oldu bu sefer bırakmadan sigarayı hamile kalmak istemiyorum.Ben de deniyeceğim ama en doğru yöntemi bulayım diyorum çünkü daha önce de denedim olmadı bir şey daha dener başarısız olursam iyice umudumu kaybederim diye korkuyorum.

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama nicdur-sigaratör ikiside aynımı bunların.ve nerden sipariş vericez güvenli olarak.alan kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

babam sigarariyi,sigara bandiyla birakti bilmiyorum ismi sigarator mu degil mi ama,babam 13 yasindan beri sigara iciyormus ama nerdeyse 6 ay oldu icmedi..sigara bandinida öyle cok kullanmadi bir haftadan az kullandi sonra daha icmedi..bandi ilk kullanirken annemin zoruyla kullanmisti birakma amaci hic yoktu ama sonra kendi istegiylede birakti..
erkek kardesim mesela bandi kullanirken icmiyor daha sonra iciyor aslinda insanin kafasinda bitiyor sanirim..kardesim 2 hafta icmedi sigara ama suanda yine iciyor

Bende sigaratöre basladim. Dün aksam 2 tane aldim tabletten. Bugünde 3-4 tane. Maalesef yani sürede sigara ictim. Sanki gercekten biraz sigarayi ac iciriyormus, sigaradan uzaklastiriyormus gibi gibi. Normalde günde yarim paket iciyorum, ama bugün bütün gün 6-7 tane ictim sanirim.

Sigaratörün yaninda iradede istiyor. Her sigara canin cektiginde, sigaratör tableti almaliymisiz. Ben canim istediginde, bi sigara iciyorum, sonra yine sigara canim cektiginde bi tablet aliyorum. :). Henüz basaramadim, her sigara istegimde tablet almayi.

Tabletin tadi biraz kötü. Böyle ot, karanfil tadi var. Tadi biraz daha hos olsaydi, sanirim dahada basarili olurdum. Ben tadini begenmedim, ama baskalari begenebilir.

Ilerdeki günlerde yine yazarim bendeki gelirmeleri.

Bisi daha, tabletin yaninda birde cay var. O caydan bir poseti sicak suya koyuyorsunuz, 10 saat kadar demleniyo, ac karnina günde iki defa iciyorsunuz. Bu cayda vücuttaki zehirleri atiyormus galiba. Henüz bu cayi denemedim. Ama yarin sabah, sigaratörümün yaninda, bu cayida icicem. Gelirmeleri yazarim. :)

:1hug:success peki nerden sipariş ettin.aldığın nicdur mu sigaratörmü?yardımcı olursan sevinirim.sende inşallah bırakırsın

Veee aradan yaklaşık 7,5 yıl geçti ve ben halaa sigara kullanmıyorum. Çoook mutluyum. Darısı sigarayı bırakmak isteyen herkesin başına

Back