D
duygut
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi duygut
yani bu hep böyle sürmediği için rahat ol. onu bildiğin için zaten dayanıyosun.eğer hergün kriz gelseydi kimse bırakamazdı canım.nasıl nikotine alışıyoruz.bu seferde nikotinsizliğe alışıyoruz hepsi bu.saol canım bilgi için araştırdığım kadarıyla ilk 4-5 gün kriz oluyormuş sonra yavas yavaş krizler azalıyor ve 15 günün sonunda en alt seviyelere iniyormuş 5 günü atlatmak marifet çok kez denedim ve deneyeceğim de bırakana kadar paketteki son sigarlarım inşallah bende bırakacağım
serm allen carr ı okudun mu bilmiyorum arkadaşım.Öncelikle şunu belirteyim kendim hep yazılanları okurken ben daha farklı daha zavallı bir bağımlıyım diye düşünürdüm söylemesi kolay derdim yada benim kadar bağımlı değildir ,ya da bunları biliyoruz nasıl yapıcaz onu söyle diye düşünürdüm.Ama hiç alakası yok.Mesela şimdi bende diycem bu iş BEYıNDE BıTMELı gerisi hikaye.Ama bütün bunları ben burda anlatsam çok kuru kuru kalır.Allen carr bunu çok güzel anlatmış.Ben bir yıl öncede okudum ama şu an ki gibi anlıyamadım o sırada kitabı okuyup bırakan bir arkadaşım vardı ve 1 yıldır içmiyor.Ben ikinciye okudum.pelince arkadasım bende bıraktım 2 günüm ama çok etkilendim napmalıyım,ne önerirsin stresim içineyvahedigeldismile
kızlar bende tam 2 saattir içmiyorum benim için başarı sayılır bu emzik gibi sürekli ağzımdaydı çünkü
maşallahKızlar 7 saattir içmiyorum!!!
Sorma canım bende o kokuyu duyduğumda çok şaşırdım çok rahatsız oldum.Bugün bütün tülleri yıkadım ama eşim fosur fosur içiyor evde kapris yapmakta istemiyorum ama insan içmiyince evi her yanı temiz olsun istiyor ama benim eşim hiç ince değil malesef gelir yanımda içer.İşin aslı bu beni zorlamıyor kim içerse içsin hani canım falan istemiyor sadece kötü koku evimden üstümden başımdan gitsin istiyorumbelki size bir kolaylık olur arkadaşlar ben 5 aydır sigara içmiyorum arkadaşlar 12 senedir bir fiil içtim. daha öncede bırakmak istedim ama dediğiniz gibi iki saat bilemedin üç saat dayanabiliyordum.
ama ben 5 aydır sigara içmiyorum ve kriz filan geçirmedim sadece sigara içen varsa yanından uzaklaştım ama şimdi bu bile etkilemiyor çok şükür Allah sizede yardım etsin
beni en çok etkileyen sigarayı bıraktıktan sonra devamlı sigaranın pis kokusu burnuma geliyodu
meğer çantama sigara kokusu sinmiş ve ben devamlı içtiğim için hiç bunun farkında olmamışım öyle utandımki insanlardan . neyse sizde bırakmak için sebebler bulun arkadaşlar daha mutlu olcaksınızzzz.