- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
5 ay önce 10 yıllık tiryakiliğimi bitirmiş bulunmaktayım. ilk 3 gün sıkın dişinizi vermeyin canınızı kızlar sonrasına dayanabılıyorsunuz.suanda ıcen bırısı yanımdan gectımı tıksınıyorum.ben ki kackere bırakıcam dıye deneyıp basaramayan bırıydım :)
bende üniversitede başladım 3 senedir içiyorum... hayır çok bi süre değil 3 sene ama artık okadar çoştumki 2 paket içiyorum bi süredir... ve bırakmakta istiyorum hemmadi sarsıyo hemde kendimi cidden bitkin hissediyorum...bunu başaran arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok yardıncı olurlar valla :82:
İlaçla felan hıkaye zaten ben ılac kullanarak daha cok artırmıstım.en buyuk avantajım eşim kullanmıyordu yani kriz anlarında sıgara bulabılecegım bırılerının etrafımda olmamasıydı :) bekarken bu mumkun degıldı kardesımden babamdan alıyordum hersekılde.ilk gun sabaha kadar uyumadım ezanlar okunurken ben oturmus yatakta aglıyordum esım uyandı napıyosun dıye :) dua ediyordum kurtulayım artık diye ciddi ciddi. agzımda yaralar sacımın ıclerı sıvılce doldu ama sonu güzel olucak diye dusundukce daha hafıflıyor sıkıntı. içilen ortamlardan uzak dur ılk baslar ıcın bence.
Malesef benim babam sigara içiyor canım. Biliyor da ailem üstelik. Onun da vermiş olduğu bir rahatlık var, ama birden karar verdim. Pes ettiğim anlar olacaktır mutlaka, önemli olan o anları atlatmak.
:)
Ailenin bilmesi cok buyuk rahatlık oluyor bende babamı gaza getırıp beraber bırakmaya calıstıgmızda oldu belkı babanı ıkna edebılırsın benıde kurtarırsın bu ılletten dıye :)
bende cok istiyorum birakmayi.her yakisimda nefret ediyorum kendimden ama alikoyamiyorum kendimi.ac karna zaman geliyo 5 tane bile ictigim bile oluyo.4 sigaram var pakette bir taneside su an yaniyo.bende varim beraber kurtulalim insallah
başarabilirsiniz tabiki... karar vermek bile çok önemli..
benim epey oldu. , çok güzel bir duygu...burada yazanlara özendiğim gibi şimdi aynı şeyi ben söylüyorum..90 gün olmuştur herhalde..
hala canım istiyor arada, ne illet bir şey bu...
biz iki kişiydik birbirimizi motive ediyorduk nehir ve ben...allahtan ikimizde iradeli ve kararlı çıktık..yoksa öyle çok gelen geçen oluyorki..çoğu bir süre sonra uğramıyor..
kararlı ve sabırlı olun..sakın vazgeçmeyin..sık sık yazın buraya..hele birde yol arkadaşı buldunuzmu daha emin yürüyorsunuz..arada yaptığınız kaçamakları bile yazın..naneli sakız çiğneyin...kendinizi dışarı temiz havaya atın..
önceden yaptığım ve çok çok yorulduğum bir yürüyüş alanını, şimdi iki kez dolanıyorum ve hiç yorulmadan...o kadar farkediyorki acayip enerji doluyum..yorulmuyorum sanki...
ben ilk denemelerimde kaçamak yapınca buraya yazamıyordum bir kaç gün, utanıyordum resmen..hem maddi hem sağlık olarak çok iyiyim...
sakın vazgeçmeyin...asla pişman olmazsınız...hala uğrarım baraya arada bir...destek olurum sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?