Sigaradan kurtulmak istiyorum

atameken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
59
0
arkadaşlar merhaba!!!sigarayı bırakmak istiyorum ama başaramıyorum ziban kullanarak bırakan varmı aranızda???tehlikeleri nelerdir??tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

Azaltma yöntemini dene bence arkadasım.
iraden güçlü olmalı ama.
ben istediğim zamn bırakıyorum.azaltıyorum yada. normalde günde 2.pakete dayanıyorum. ve bayağğ bi uzun yıllardır tiryakiyim

Ama tamamen bırakmıcam. bari o olsun yanımda :nazar:

sağol tavsiyen için:)de bırakmam lazım:KK43:champiz kullananlar varsa önerilerini almak isterim,yan etkilerinden dolayı kullanmaya cesaret edemiyorum da....sende bırak arkadaşım yol yakınken,en azından dene bence:)

yok anacım ben bırakmıcammm.

iradem kuvetli ama cok ilginçtir istemiom bırakmak. azaltıom az nefes alıom sora yine normal seyrinde devam ediom.:nazar:

merhaba arkadaşım sigarayla savaşanlar derneğine git. onların tamamen bitkisel olan 7 günlük bir kürleri var. 50000 kişiye bu yöntemle sigarayı bıraktırmışlar

tam 2 yıl bıraktım.sonra günde 1 taneden birşey olmaz derken tekrar başladım.tekrar bırakmak istiyorum ama gözümde büyüyor :KK43::eek:klava:

Azaltarak değilde birden bırakanların daaha başarılı olduklarını duymuştum konunun uzmanları tarafından.
Ben önce beynimi alıştırdım ve bir gün patttt diye bıraktım hemde yardımsız desteksiz.
En önemli olan şey istemek,istemek,istemek.
eğer bırakmak istemiyorsanız ne yapsanız bıraakamazsınız.

Bende 3 yıl önce bırakmıştım ama 6 ay önce yaşadığım stres nedeni ile yeniden başladım şimdi gene bırakmaya çalışıyorum. 3 günde sadece 2 tane içtim. Ne ilaç ne başka bir şey önemli olan beyinde bitirmek. Ben bırakmadan önce her içişimde diyorumki seni bırakacam yavaş yavaş kendime empoze ediyorum. Allah yardımcın olsun inş. bırakırsın.

Yöntemler filan hepsi hikaye bir çok yöntem denedim ama istemedikten sonra olmuyor önemli olan gerçekten istemek sanırım mesela bırazdan nicotinell' in sigara bantları var onu yapıştıracağım ve hiç bir şey farkettirmediği için püfürdetmeye devam edeceğim. =))

Neydi adı hani bir toz vardı zıkkım tozu mudur :roflol:KK43: bıktım tozu idi herhalde ama bu isim daha çok yakıştı ) bir o kaldı denemediğim onu da denersem tam olacak.zemuszemus

Sonuçta daha önce bırakabildiğine göre şimdi de bırakabilirsin yeter ki iste.

yaklaşık 1 ay oldu sigarayı bırakalı , kendi irademle bırakmayı denediğimde hiç başarılı olamamıştım ancak doktorumun tavsiye ettiği ilaç (champix) mucize gibi geldi , sigara nerdeyse hiç aklıma gelmiyor sanki yıllardır günde 2 paket sigara içen ben değilmişim gibi geliyor :)
yan etkileri de kişiden kişiye değişir sanırım çünkü bende ilacı alınca biraz bulantı yapıyor ve kullanmaya başladığım ilk zamanlarda hafif bir sersemlik hali oluyordu , aynı ilacı eşim de kullanıyor ama onda bu şikayetler yok ..
umarım ilaçla ilgili merakı olan arkadaşlara bu açıklamalarım yeterli gelmiştir..

Bir kere teşebbüs ettim o da sadece 13 gün sürdü o gün bugündür ayrılamadık...

Bilmem ki istemiyorum da bırakmayı pek istesem yaparım diyemeyeceğim çünkü denedim olmadı...

ınşallah bırakırsınız....

champixle ilk günüm bugün benim için dua edin arkadaşlar . Kurtulmak istiyorum bu illetten ..

gerçekten isteyen ve iradesine sahip çıkan herkes bırakabiilir sigarayı. inşallah sende başarırsın bunu.benim babam üç paket sigara içerdi yıllarcada içmiş adam bırakıyorum dedi bıraktı yıllardırda ağzına sürmez.ben onun kadra olamadım işte.

aynen öyle cnm, içmiycem diyeceksin ve içmiyceksin , gerisi hikaye

Bende bırakmak issttttiyoorrrum aRTık yeter diyorum irade dışında başka yöntemler söyleyın yahu bende bırakım

ben bıraktım 22 ağustosta 2 yıl olacak :teytey:
tabiki karar vermem ve bıraktım demem cok kolay oldu hatta bir babalık yaptım evde 1 karton sigaram varken bıraktım
ilk gece uyuyamadım çünkü günde 1,5 paket içerken bırakınca zorluyor cok gerildim ve kilo aldım elimi mesgul edeyim derken fındık ,fıstık artık ne bulursam yedim
ya isteyince bırakılıyor diyemem ben 4 ay ciddi zorlandım etrafımda cok içen vardı
suanda tiksiniyorum ve evimde asla içirtmiyorum eşim hala içiyor yaz kıs balkonda

X