Sigaraaa

Gozdeceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
34
0
86
Ankara
Merhaba ben genelde west ice (mentollü) içiyorum internetten sigaralara bakıyorum hepsinin saçma isimleri var hangi sigara mentollü anlayamıyorum bakkala gidipte tek tek sormakta istemiyorum.Bildiğiniz ucuz 6.50 lira mentollü sigara var mı nasıl anlayabilirim hangileri mentollü ?

Merhaba ben genelde west ice (mentollü) içiyorum internetten sigaralara bakıyorum hepsinin saçma isimleri var hangi sigara mentollü anlayamıyorum bakkala gidipte tek tek sormakta istemiyorum.Bildiğiniz ucuz 6.50 lira mentollü sigara var mı nasıl anlayabilirim hangileri mentollü ?

benım erkek arkadasım kent kullanıyo mentollu degıl dırek ama basınca mentollu oluyordu
bı de bıldıgım malboro blue ıce mı ne oyle bısey var o da mentollu galıba

bende west ıce içiyordum mentolü az geldiği için viceroy swıtch e geçtim..filtresinde mentol topu var onu çıtlatınca mentollü sigaraya dönüşüyor çıtlatmazsanda normal sigara gibi içebilirsin..birde lucky strıke varmış aynı çıtlatmalı ama denemedim hiç ...Kent i de denedim ama beğenmedim 8 tl sanırım ..ya west ıce yada vıceroy swıtch bence........ Salem ve meltemde var mentollü ama bayağı pahalı geliyor onlar bana...sanırım 9,5 tl fln fiyatlarıda...
çok çok mentollü olsun dersen vıceroy swıtch i çıtlattıktan sonra 5 dk..bekle ve gör... :1::1::1: (fiyatıda 6 6,5 gibi birşey)

Back