- 21 Ağustos 2015
- 41
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi karamel022
-
Cnm o kendini dusunmuyosa sen ne yapabilirsin.senin ki yine sadece ikramlari iciyormus ya benimkine ne demeli gunde iki uc paket iciyor bense agzima dahi surmus degilim sevmedigimide biliyor ama iciyor yapacak bisey yokBunu yediremiyorum kendime.zararlarını biliyor.ilerde hastalansa biz onsuz kalsak daha mi iyi.veya çocuğum hastalansa.veya büyüdüğünde babasını ornek alıp o da icse daha mi iyi.ben sigarayı onemsememzlik edemiyorum maalesef
Aynende oluyor pasif içicilik aktif içicilikten daha zararlıayrica ebeveynler sigara icerek cocuklarina karsi bencil veya sorumsuz olmuyor. adamin kendi keyfi ya.
Kızlar merhaba.hemen konuya giriyorum izninizle.iki yıllık evliyim.eşim bekarken sigara kullanıyormuş.yanı benden önce.benkesinlikle sigara kullanmasını istemiyorum.geçen tartstgmzda bi paket almış içmeye başlamış.sonra artık icmeyecegm dedi ama ara ara arkadaşları ikram ettgnde yine içiyor.üstü başı kokuyor.çok sınır oluyorum.10aylik oğlumuz var.onun da etkilenmesini istemiyorum.bu yüzden çok tartsyoruz bugünlerde.nasıl vazgecirebilirim
Eşiniz evin için de mi içiyor? Yani dumanı size ve çocuğunuza geliyor mu sigaranın?İçenlere saygı duyuyorum ama içen esimse ve bundan biz de etkileniyorsak buna asla musade edemem
Aynende oluyor pasif içicilik aktif içicilikten daha zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?