Sigara

elinsu77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
185
59
32
Arkadaşlar merhaba ben henuz hamileliğimin çok başındayım ve sigaraya aşık bir kadinim . Günde bir paket içiyorum malesef . Eşimin uyarılarını dikkate alarak dün gece bir karar verdim ve son sigaramı içip bay bay dedim . Saat şuan öğlen 1.50 catliyorum sigara diye . Kendimi kaybettim ve bazen izmaritleri yarım birakip sondurmuslugum olmuştur onlardan iki tane buldum ve içtim . Kesti beni . Ama hemen akabinde bir mide bulantısı bir baş dönmesi . Kizlar ben bu sigara ile nasi basa cikicam bırakanlardan güçlü tavsiyeler bekliyorum çok zor gerçekten çok zor .. 🤦

Arkadaşlar merhaba ben henuz hamileliğimin çok başındayım ve sigaraya aşık bir kadinim . Günde bir paket içiyorum malesef . Eşimin uyarılarını dikkate alarak dün gece bir karar verdim ve son sigaramı içip bay bay dedim . Saat şuan öğlen 1.50 catliyorum sigara diye . Kendimi kaybettim ve bazen izmaritleri yarım birakip sondurmuslugum olmuştur onlardan iki tane buldum ve içtim . Kesti beni . Ama hemen akabinde bir mide bulantısı bir baş dönmesi . Kizlar ben bu sigara ile nasi basa cikicam bırakanlardan güçlü tavsiyeler bekliyorum çok zor gerçekten çok zor .. 🤦
Bende kullanıyordum ilk öğrendim bıraktım ama nasıl içim içimi yiyor sürekli kahve ve sigara istiyordum. Doktora söylediğimde sinir krizine girip bebeği strese sokma lütfen, 1 duman rahatlacak içeceksen iç ama bebeğe bir şey olursa ne rahatlatır seni demişti.

Hala aklıma geliyor ilk 6 ayda anne sütünden dolayı içemem, tek temennim umarım 7.5 ay içerisinde tüm isteğim gider.

Merhaba ben 27 yaşında 2. Ayımda hamile kaldım sigara uzun süreden beri kullanıyordum doktoruma bırakamayacağımı söyledim günde en fazla 5 tane izin verdi. Hamileliğim heyet güzel geçti 2 hafta erken doğum yaptım hem de normal ama bebeğim 2 hafta erken olduğu için 3 kilo doğdu ve gayet sağlıklıydı.Şu anda 14 yaşında ve üstün zekalı bir çocuğa sahibim. Sigara evet zararlı başladığım güne lanet ediyorum ama bir kaç operasyon geçirdim ona rağmen bırakmıyorum kaç gez de denedim bırakmayı başaramadım ve sanırım ben ona yenik düşeceğim. Beslenmenize dikkat edin yeter. Ev yoğundu özellikle suyunu tüketin pekmez ile limonu birlikte tüketin fındık ceviz vs vitamin Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz ☺️☺️🌸

Sigara içenlerle uzun bi süre aynı ortamda bulunmamaya çalışın annemde bıraktığı bi dönem arkadaşlarından canı çekti geri başlamıştı. Ama bi ara ölümlerden ölüm beğenirken tiksindi bıraktı 6 yıl oldu çok şükür başlamadı hiç umarım başlamazda. Birde bu sigara bıraktırma hattını hep merak etmişimdir hiç araştırdınız mı?

Günde 1.5 paket + gece bitince ev arkadaşımdan aldığım sabaha kadar içtiklerimi saymıyorum bile. Ama bıraktım.
Defalarca kez denedim ama bıraktım. Çok zor geliyor biliyorum ama denemeye devam et lütfen.
Bana çok zarar veriyordu. En son dua ettiğimi bilirim. Allahım lütfen aklıma gelmesin canım istemesin diye :KK57:

Şu an hayatımda hiç içmemişim tadını bile bilmiyormuşum gibi bir his var bende. 1 aydır içmiyorum sadece ama inan siliniyor.

Kendini çok sıkma hırpalama seni anlıyorum, elinden geldiği kadar tutmaya çalış sadece❤️

Bebiş sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bu arada ❤️

Sigara içenlerle uzun bi süre aynı ortamda bulunmamaya çalışın annemde bıraktığı bi dönem arkadaşlarından canı çekti geri başlamıştı. Ama bi ara ölümlerden ölüm beğenirken tiksindi bıraktı 6 yıl oldu çok şükür başlamadı hiç umarım başlamazda. Birde bu sigara bıraktırma hattını hep merak etmişimdir hiç araştırdınız mı?
Ve evet söylemeyi unuttum ama çok çok önemli bu. Tetikleyecek kişilerle bir süre görüşme ve o ortamlara girme. Vardı bir grup arkadaşımla klasik toplanma mekanımız. Kendimden emin olana kadar uğramadım oraya. Ciddiyim. Çünkü direkt çağrışım yapıyor sanki mecburmuşsun gibi bir enerjisi oluyor. Çağırdılar erteledim gitmeyi.
El alışkanlığıysa eğer ritmik şekilde parmak egzersizleri ya da stres topu iyi bir çözüm:)

X