Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 5 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi
Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi
Tubaasare Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕 Kayıtlı Üye 14 Kasım 2019 1.979 3.341 83 5 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Mesing .!.: Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi Genişletmek için tıkla... Valla cnm benimkide iciyor malesef olmadi hala yeni test verdi
Mesing .!.: Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi Genişletmek için tıkla... Valla cnm benimkide iciyor malesef olmadi hala yeni test verdi
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 5 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #3 Anladimm umarim kisa zamanda birakirlar
Canikox Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 3.403 5.953 78 5 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #4 Mesing .!.: Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi Genişletmek için tıkla... Spermlere zararlı. Üremeyi zayıflatıyor.
Mesing .!.: Iyi aksamlar kizlar bizde gebelik dusunuyoruz ama esim cok sigara icmeye basladi sizce gebelik acisindan negatif bisey olma ihtimali varmi Genişletmek için tıkla... Spermlere zararlı. Üremeyi zayıflatıyor.
Bir Pelincik Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2020 2.357 3.813 83 32 5 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #5 Benim kuzenim ve eşi günlük birer paket sigara içiyordu hatta kadın tütün sarıyor 3 tane çocukları oldu son hamileliğin de doğurana kadar içti hala da içiyor ben inanmıyorum ya benim eşim de bıraktığı zamanlarda oldu ama olmadı
Benim kuzenim ve eşi günlük birer paket sigara içiyordu hatta kadın tütün sarıyor 3 tane çocukları oldu son hamileliğin de doğurana kadar içti hala da içiyor ben inanmıyorum ya benim eşim de bıraktığı zamanlarda oldu ama olmadı