• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara satmak?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu gece kluplerınde vs. yerlerde sigara satan kızlar oluyor, bunlarda çalışabilmek için ne yapmak gerekli nereye başvuruyoruz ? bilen varsa bana acil yardımcı olabılırmı?

gece kulübüne gideceksin ben sigara satmak istiyorum diyeceksin onlarda olur/ olmaz bişey diyecekler..bu şekilde maceran başlamış olur..bildiğim yada denediğimden değil de olsa olsa öyledir bi derneği falan yokki bu işin..masör olacam,muhasebeci olacam,dükkan açıcam falan deseydin yöntem önerebilirdik de bunun için özel bi çaba gerektiğini düşünmüyorum..

Merhaba canım bu tarz işlerde iyi para kazanıyorsun ve girmek için de çaba gerekiyor cunku iyi firmalar. ama yapacaksan BTA (British American Tobacco) yada Phillip Morris gibi firmaları ara görüş böylece güven sorunu kalmaz:) Ben yapmadım ama bu şeklde oluyor maaşları da iyi die biliyorum..

profilindeki mesleğinde avukat yazıyor.
Ama gece kulübünde sigara satmak istiyorsun öyle mi??

Merhaba canım bu tarz işlerde iyi para kazanıyorsun ve girmek için de çaba gerekiyor cunku iyi firmalar. ama yapacaksan BTA (British American Tobacco) yada Phillip Morris gibi firmaları ara görüş böylece güven sorunu kalmaz:) Ben yapmadım ama bu şeklde oluyor maaşları da iyi die biliyorum..

Yahu istersen trilyonlar kazan, o hayatın içine girip tehlikeye atılmana gerek varmı? Hıııı tabi o hayatı tehlike olarak görmüyorsan o başka tabi :51:

Back