- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
Gunaydin canım günde kaç tane içiyorsunBizim doktorlar dediler ki bebeye pek zarari yokmus kese koruyormus onu nekadar dogru bilemem tabi yaaa bende iciyorum malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canım günde kaç tane içiyorsunBizim doktorlar dediler ki bebeye pek zarari yokmus kese koruyormus onu nekadar dogru bilemem tabi yaaa bende iciyorum malesef
Sigara kullanan anne adayları varmı yoksa yanlızmıyım
Keşke senin kadar tiksinseydim bende ... is stresinden dolayi bırakamiyorum. Ne kadar birakmak istesemde olmuyor maalesef geriliyorum (yıllardır sigarasız bir hayat düşünemiyordum. içmeyince inanılmaz canım sıkılıyordu. vakit hiç geçmiyordu. ne kahvenin, ne sohbetin ne işyerinde verdiğim molaların vs. hiç keyfi olmuyordu. bırakmayı da hiç düşünmemiştim. çünkü malesef gerçekten sigarayı seviyordum.
ama ne zaman ki hamile kaldım. inanılmaz bişey. kendim içmeyi geçtim yanımda birileri içtiği zaman bile aşırı rahatsız oluyorum ve muhakkak uyarıyorum. kokusu iğrenç geliyor, dumanı iğrenç geliyor, içenler iğrenç kokuyor. ama ellerim boşta kaldı hep parmaklarımın arasında birşeyler tutasım var birlikte sigara kahve keyfi yapmayı sevdiğim arkadaşlarımla pek yanyana gelmek istemiyorum o zaman hatırlıyorum çünkü. hamileliğim boyunca asla içmem. hem tiksindim hem bebeğime bunu yapamam. ama doğurduğum gün bi tane içerim ya! umarım bu dört ayda kararım değişir de hiç içmem ama.. bakalım
Al bendende okadar hem vicdan azabı çekiyorum hemde içiyorum bir an önce hayırlısıyla dogursakta kurtulsak artikbazı anneler şanslı ilk 3 ayda tiksiniyorlar bazılarıda benim gibi sanırım.. hiç mide bulantısı olmadığından tiksinemedim. devlet hst. doktorum ilgilenmiyor zaten içiyorum dediğimde sadece kağıda yazdı ikili test yapılırken çok gerilmiştim sorun çıkmadı. özeldeki doktorum kesinlikle içmemelisin diyor. (haklıda) neyse baya araştırdıktan sonra şunu öğrendim 1 sigara bile zararlı evet ama günde 10 sigaradan fazla içenler genelde risk durumunda bana 4 5 tane iç içeceksen azalt riskleride azaltırsın dedi. tabi sinir kat sayıma göre bazen günde 2 içiyorum bazen 12 keşke bırakabilsem
Onu icat edeni ben içmiyorum kokusunu bırak içen biri ile konusurken nefesi iğrenç geliyor bana inşallah kurtulursunÖzellikle eve misafir falan geldiği zaman abartıyorum stresten falan üfff yaa kim icat etti bu illeti arkadaş
Ne güzel inşallah darısı başımaOnu icat edeni ben içmiyorum kokusunu bırak içen biri ile konusurken nefesi iğrenç geliyor bana inşallah kurtulursun
evet malesef öğrendiğimden beri az içmeye hatta bırakmaya çalışıyorum. daha 5 haftalık hamileyim ama bebeğimizin sağlığı için sigarayı bırakmamız şart. şuanda her nefeste vicdan yapıyorum . ((Sigara kullanan anne adayları varmı yoksa yanlızmıyım
Merhaba sigara ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi acaba ınsallah yasamamıssınızdırmalesef bende ıcıyorum 8 hafatalık gebeyım tıskenemdım iletten ama