sigara kulana ve burun estetigi olanlar

Kızlar bence hiç vicdan yapmayın içiyorum iyileşmem uzun mu sürecek diye. Ben ameliyattan 10 dk önce de içtim ameliyattan çıktığım gün de içtim. Sonrasında da hep içtim. Bi terslik görmedim hiç. sonuçta zaten ameliyat sonrası sıkıntılı dönem psikolojik olarak yoruluyoruz bi de bunu takmayın kafanıza

size katılıyorum cok stresli bir süreç ister istemez içtim bende hala içiyorum hiçbirsey olmadı diyorsunuz beni biraz olsun rahatlattınız bir yığın araştırma yaptım dr ların bir kısmı içilmesinin çokta mühim bir yanı yok diyor bir başka dr da asla asla içilmemeli diyor

yani ben dr ne diyor bilmiyorum açıkçası ama dediğim gibi tamponlar varken sigaradan hiçbişey anlamıyoken dahi içtim öyle az da içmedim günlük ne içiyosam önceden o kadar içtim bi zararını da görmedim. İyileşme sürem de herkes kadar zamanda oldu. Sigara için kendimi kasmaya değmezdi o dönem iyi ki de içtim diyorum hala :)

:) keşke bırakabilsek ama olmuyor işte kendi adıma ben gerçekten en zayır noktam sigara benim bu konuda kendimi frenleyemiyorum maalesef iyileşmende bi sakınca olmadı diosun umarım benimde öyle olur

artık geçti neredeyse tamamen memnunum çok şimdi bi sıkıntım yok :) Ankara'da Selçuk Işık yaptı anmeliyatımı da

artık geçti neredeyse tamamen memnunum çok şimdi bi sıkıntım yok :) Ankara'da Selçuk Işık yaptı anmeliyatımı da
Merhaba arweni . Ben senden özelden ya da buradan fotoğraf rica etsem ? Çok kararsız kaldım sıkıntıdan patlıycam resmen bunaldım.

tamamen gçmesi ne kadar zaman aldı? bide benim 12.günümde en merak ettiğim yüzdeki şişlik ve şu avatar görüntü en erken ne zaman gitti hatırlıyormusunuz? ifadem değiştide benim resmen :/

hayır yüklemedim biraz daha zaman geçmesini bekliyorum şuan şişliklerden dolayı pek begenemiyorum acıkcasıda :/

Çok geçmiş olsun şişleriniz inince mükemmel olacaktır. umarım herşey gönlünüzce olur .

tamamen gçmesi ne kadar zaman aldı? bide benim 12.günümde en merak ettiğim yüzdeki şişlik ve şu avatar görüntü en erken ne zaman gitti hatırlıyormusunuz? ifadem değiştide benim resmen :/
avatar gibi görüntü 3. hafta bitiminde azaldı ama tamamen inmesi şişliklerin en az 1 ayı buluyor bence

Goz kapagi estetigi oldum.doktor 1 ay öncesinden birak dedi umursamadim.sonra ameliyatta kanamam cogaldi.lokal anesteziydi,anestezi etki etmedi,cigliklar icinde ameliyat ve doktorum pisman olduğunu söyledi.bu kadar kani burun ameliyatında gormedim dedi.sigarayi mutlaka birakin kanama devam ederse iyilesmede dikislerde iz kalir.

X