- 20 Ekim 2017
- 113
- 151
- 103
- 33
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Ben sigarayla beraber yapmaktan hoşlandığım şeyleri bırakarak başladım,mesela çay kahve içmek, müzik dinlemek gibi yanında sigarayı sevdiğim şeyleri bıraktım..sonra sigarasız da bunlardan keyif aldığımı gördümHayırlı akşamlar dilerim... Son 9 aydır kendimi sigaraya alıştırmış bulunmaktayım...Sigaraya başlama hikayem hayatımdaki stress, sıkıntı... Tam bırakacağım bu son sigara diyorum ama gene en başa dönüyorum... Bir paketi 3 günde bitiyorum. Bana sıkıntıdan başka bir faydası yok. Her sigarayı yaktığımda hep negatif enerji alıyorum... Uzman desteği ile bundan kurtulmam mümkün mü? Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktı? Bir nebze de olsa içimi ferahlatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim...
Ben 7 ay oluyor sigara icmeyi birakali. Sebebim ise akcigerlerimde sol tarafi büyük beyaz leke olmasiydi. 2 yildir agriyordu basta anlam verememistim, sigarayi birakmadan önce 1 yildir agrim vardi ama son 7-8 ayda sürekli siddetli agrim olustu ara ara atak gibi gidip geliyordu yatamiyordum. Dr‘a ciktim sigarayi birakman lazim yoksa kansere cevirecek dedi. Ona bakarsan ben senden daha zor günleri yasadim istemesem birakmayabilirim sigarayi :) sigarayi zor biraktim. 2 ay zorlandim bir bin türlü yollari denedim önce sigarayi azaltarak birakmayi denedim ise yaramadi. Sonra baska cözüm buldum kendi kendime dedim ki bi hafta boyunca serbestsin brook ama su su tarih su saatten sonra icemezsin simdi keyfine bak falan diye kendi kendime kodladim. O tarih ve saatten sonra bi daha hic icmedim. Bence sende birakirsin ben 8 sene kullandim yas 28. annem bile 27 yil sonra birakti sigarayi.Hayırlı akşamlar dilerim... Son 9 aydır kendimi sigaraya alıştırmış bulunmaktayım...Sigaraya başlama hikayem hayatımdaki stress, sıkıntı... Tam bırakacağım bu son sigara diyorum ama gene en başa dönüyorum... Bir paketi 3 günde bitiyorum. Bana sıkıntıdan başka bir faydası yok. Her sigarayı yaktığımda hep negatif enerji alıyorum... Uzman desteği ile bundan kurtulmam mümkün mü? Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktı? Bir nebze de olsa içimi ferahlatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim...
nikotin sakiz nerde satılyor?Bir aydır içmiyorum. Günde bir paket içiyordum. Nikotin sakızı aldım. İlk üç gün günde yarım sakız çiğnedim. Sonrasında sakızı da bıraktım. Sakızı hala yanımda gezdiriyorum güven veriyor sanki. Kalabalık arkadaş ortamında canım çok çekerse sakız çiğnerim diye düşünüyorum. Ama öncelikle bırakma kararımı devreye sokmam çoook zaman aldı. Kesin karar verince gerisi kolay oluyor. Sigarasızlık muh-te-şemmmmm
Ben bırakamazım ama 2018den beri bir paket içiyorum. 3 günde bir paket bitiriyor olsam ve daha yeni başlamış olsam kesinlikle şu an bırakırdım. Ama ben o zamanlar çok severek içiyordum sonra bırakırım dedim hep Sonra daha da zorlaşıyor bırakamadım. Siz bırakmak da istiyorsunuz bence bu fırsatı kaçırmayın.Hayırlı akşamlar dilerim... Son 9 aydır kendimi sigaraya alıştırmış bulunmaktayım...Sigaraya başlama hikayem hayatımdaki stress, sıkıntı... Tam bırakacağım bu son sigara diyorum ama gene en başa dönüyorum... Bir paketi 3 günde bitiyorum. Bana sıkıntıdan başka bir faydası yok. Her sigarayı yaktığımda hep negatif enerji alıyorum... Uzman desteği ile bundan kurtulmam mümkün mü? Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktı? Bir nebze de olsa içimi ferahlatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim...
Oha dedim ne kadar güzel bi kiz, meğer Monica Bellucci'ymismerhaba..
sigarayi birakalı 15 gün oldu..
gayet çok iyi hissediyorum..
mutlu ve huzurluyum...:)sigara içenlerle hiç bi zaman ayni ortamda bulunmamalısın
çok güzel kadin demi:) gençliği buOha dedim ne kadar güzel bi kiz, meğer Monica Bellucci'ymis
Hastasıyız biz, esim de hasta hxhdhd, ben cok begenmesem onun bu kadar begenmesine uyuz olurdum da ben de cok beğendigim icin bisey diyemiyorumçok güzel kadin demi:) gençliği bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?