- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
işte ben de o tıksınme olayını cok duydum, cok bırakanları da ona mı guvenıyorum ne :) olmasa da mecbur bırakıcam :)[/QUOTE
Cocuk dusunuyomusunuz ?
işte ben de o tıksınme olayını cok duydum, cok bırakanları da ona mı guvenıyorum ne :) olmasa da mecbur bırakıcam :)
Kizlar ben ilk hamileligimde hic sigara icmedim hamilelik öncesinde arada tek tuk arkadas ortaminda ilk cocugum ilk ayki denememizde oldu buraya kadar hersey guzel. Ama ben 4 5 senedir baya yogun bi sekilde sigara icenlerdenim. 2 3 a aydir tekrar hamile kalmak icin calismalar basladi ama hala ses yok tek korkum buydu sigara icerken yaa olmazsa sigara yuzunden.. 2 3 ay cok erken bi dönem ama merak ettigim sigara icipte hamile kalanlar varmi hamile kalmadan önce icilen sigaranin ne gibi zararlari var lutfen yardimci olun. Kirici vede beni uzecek sözler söylemeyin bildiginiz gibi geri dönusu yok ictim yani iciyorumda ama cvplariniz beni incitmesin
Canim ya profil resmindeki senmisin bebek gibi yuzun var 11 senedir kullaniyomussun ben övunmek gibi olmasin cok guzel oldugumu cildimin cok temiz oldugunu vede 1 2 senedir bozuldugunu yani yuzumun kullendigini eski parlakligini kaybettini söyluorlar cildiminde bozulacagini söyluyolar korkutuyolarmi gercekmi bilmiyorum ama bundanda cok korkuyorum bazi icenlere bakiyorum kimisi mafolmus kimisi hala ayni hic degismemis dogrumu acaba senin resminide görunce sormak istedim
bende hamile kaldığımda paso sigara içiyordum her sigara içien hamile kalamaz diye bişe yok kısır da yapmaz şuan 2 aylık hamileyim ve tamamen bıraktım 1 günde tiksindim şuan iğreniyorum kokusunu alınca bile kusmamak için kendimi zor tutuyorum şuan para da verseler değil içmek içeni bile görmek istemiyorum o derece tiksindim
merhaba, hayırlı olsun bebegınız.
sahiden tıksınme oluyor mu? ben kalkar kalkmaz ıcıyorum, bir sure ıcmemeye çalışıyorum ınanılmaz bır bas ağrısı ve psıkolojım ne kadar olumsuzluk varsa dusunmeye başlıyor. bıraktığınızda zorlandınız mı? cok merak edıyorum.
Hala hamilelik için uğraşıyor musunuz bilmiyorum ama eğer uğraşıyorsanız birde ben anlatayım sigaranın hamileliğe engel olup olmadığını.Kizlar ben ilk hamileligimde hic sigara icmedim hamilelik öncesinde arada tek tuk arkadas ortaminda ilk cocugum ilk ayki denememizde oldu buraya kadar hersey guzel. Ama ben 4 5 senedir baya yogun bi sekilde sigara icenlerdenim. 2 3 a aydir tekrar hamile kalmak icin calismalar basladi ama hala ses yok tek korkum buydu sigara icerken yaa olmazsa sigara yuzunden.. 2 3 ay cok erken bi dönem ama merak ettigim sigara icipte hamile kalanlar varmi hamile kalmadan önce icilen sigaranin ne gibi zararlari var lutfen yardimci olun. Kirici vede beni uzecek sözler söylemeyin bildiginiz gibi geri dönusu yok ictim yani iciyorumda ama cvplariniz beni incitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?