- 9 Nisan 2010
- 41
- 0
Arkadaşlar ben sigarayı bıraktım (inşallah) ama daha 5. günüm bu yüzden inşallah bırakmışımdır ve inşallah bir daha hiç işim olmasın sigarayla.Bu topic te herkes kendi nedenlerini sıralasın bu da motive açısından iyi olacak diye düşünüyorum.mesela benim aklıma gelen şuan en iyi neden kızlarıma ve eşime karşı mis gibi kokmak istiyorum.Parfüm kullanmayı çok seviyorum ama inan bana parfüm dayanmıyor.Neden bu parfümlerin kokuları kalıcı değil dünyanın parasını veriyoruz.iki saatten fazla kalmıkyor üzerimde diyordum .Şimdi aynı parfümüm elbisemde iki gün kalıyor.Yani o sigara denen illetin kokusu parfümümü bastırıyormuş.Buda bırakmam için iyi sayılabilecek nedenlerden biri parfümümden bile tasarruf yapıp ev ekonomime katkım olmuş olcak:) Neresinden balarsan bak sigara iğrenç bişey.Arkadaşlar sizde bırakmak istemenizdeki nedenlerinizi yazın birbirimizden güç alalım ve tamamen kurtulalım bu illeten.
Uzun lafın kısası kızlarım bana sarılmak istediğinde yeni sigara içtiğim için "kızım şimdi işim var gidermisin burdan" gibi bahaneler uydurmak yerine gel bebeğim deyip ona doya doya sarılmak, koklamak istiyorum.sizinde nedenlerinizi bekliyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Uzun lafın kısası kızlarım bana sarılmak istediğinde yeni sigara içtiğim için "kızım şimdi işim var gidermisin burdan" gibi bahaneler uydurmak yerine gel bebeğim deyip ona doya doya sarılmak, koklamak istiyorum.sizinde nedenlerinizi bekliyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis