- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
İnanın bende eşimde 2 paket sigara içerdik sabahlara kadar otururduk sohbet ederken bişeler içerken biterdi paket paket yani sigaradan tat almak için yemek yemeye başlamıştık artık doymak için değil. Bebeğimi 13. Haftada öğrendim ve o 3 ayda ne yazıkkı çok sigara içtim öğrendiğim gün Doktorum 10 gün süre veriyorum sana dedi bir anda bırakamazsın dedi 10 güne günde 3 taneyle sonra 2 sonra 1 sonra bitir dedi bide benim etrafımdaki herkes içiyordu yani bırakamam asla diyordum ama inanın bebeğin kalp sesi aklıma geliyordu 1 tane yakıp direk yarısında ağlayarak atıyordum daha sonra eşim içtikçe yemeklerden sonra çok canım çektigi için 1 2 firt cekiyordum sonra bi gün içim dedim kusmaktan öldüm o tiksintiyi anlatamam bidahada içmeye cesaret edemedim zaten simdi ise kokusuna dayanamiyorum eşim içip beni öpüyo nasıl kötü bi koku çamur gibi geliyor... Ve benim etrafındaki herkes içiyor... Yani kendinizle konuşun sürekli inanin bunu sadece siz basarabilirsiniz.hamıle olunca mı tıksındınız sıgaradan? aslında bu bana moral verıyor su anda. Benım sans olarak gordugm ne esım ne de etrafımda kımse sıgara kullanmıyor. her zaman ortamı sıgara ıcın terk eden ya da ıcmek ıcın yer arayan ben oluyorum, bu da uzuyor benı. Bu bıle bırakma nedenı aslında ama malesef cok uzun suredır ıcıyorum, cok zorlanıyorum.